Theta Healing Delia Turcan Iasi - Download pentru slabit

CATEVA DOWNLOADURI/DESCARCARI PENTRU REDUCEREA GREUTATII CORPULUI PANA LA NIVELUL LA CARE VA DORITI

Vreti sa stiti definitia,perspectiva,si cel mai inalt adevar al Sursei Divine despre eliberarea greutatii?Cum se simte cand eliberati din greutate,ca puteti elibera pana la greutatea aleasa de voi(spuneti nr de kilograme),ca stit cum sa eliberati din greutate in cel mai bun si mai inalt mod pentru fiecare dintre voi,si ca stit cum sa va traiti viata de zi cu zi atunci cand deja aveti…….x kilograme?
-SI STITI CUM SA VA MENTINETI LA ACEASTA GREUTATE…….x kilograme,ca puteti,si deja va mentineti cu usurinta si gratie la acest numar de kilograme(x kg)?
Vreti sa stiti definitia si perspectiva Sursei Divine despre ce inseamna sa mananci sanatos,si cum sa alegi hrana sanatoasa,si in acelasi timp sa includeti toti nutrientii de care are nevoie corpul vostru pentru a functiona in mod corespunzator?


-cum sa mananci ce e benefic pentru tine,si cum sa permiti absorbtia optima a nutrientilor din hrana?
-Cum sa permiteti corpului,organelor,glandelor,celulelor sa functioneze perfect,in armonie unele cu altele,pentru a permite eliberarea tuturor toxinelor cu usurinta si cu gratie,in cel mai bun mod posibil pentru voi,
-cum sa permiteti corpului sa elibereze tot excesul de grasime si greutate fara efort?
-cum sa te bucuri de exercitiile fizice si sa le incorporezi in rutina zilnica? 
-ca nu mai ai nevoie sa nu dai drumul la greutatea in exces,ca esti in siguranta sa o eliberezi acum,si stii cum sa o faci fara disperare,fara incrancenare,fara eforturi excesive,firesc,usor,si natural,pana la greutatea aleasa de tine(spui numarul de kilograme)?
-ca esti vrednic si meriti sa te simti extraordinar in corpul tau?
Si ca e posibil sa stii toate acestea,ai perspectiva Creatorului despre ele,si deja stii cum,ca meriti,ca ai voie,ca stii cum sa permiti,si ca deja permiti sa eliberezi din greutate,si ca esti in siguranta facand asta!
Atoatecreatorule,iti multumim!S-a implinit,s-a implinit,s-a implinit!
Daca vreti sa primit toate acestea spuneti Da,sau dati Like.