Theta Healing Cursuri Delia Turcan

DESPRE SINCRONICITATEA DIVINA, SAU CUM AM AJUNS LA THETA HEALING

 

descărcare (1)

Sau cum gasesti o cale care nu este o cale

Cum am ajuns eu la theta healing si de ce o apreciez.

Pasionata de carti,si de spiritualitate,de vindecare si de terapii in acelasi timp,obisnuiam sa-mi petrec din cand in cand timpul prin librarii,in cautarea vreunei alte carti care sa ma ajute sa ma inalt in cunoastere, vibratie, si sa merg mai departe, in sus, spre Cel care a facut totul, Sursa si Originea noastra, pentru ca totul incepe de la noi, Universul incepe de la noi

Si am pus mana pe cartea de Theta Healing a Viannei Stibal, am deschis-o si am citit niste lucruri care mi-au sunat atat de adevarat, ca am zis waw! Am cumparat-o.

SI…AM PUS-O IN RAFT.

Si nu am deschis-o.

UN AN.

Pentru ca mai erau si altele de citit, si nu ajunsesem la ea.

De fapt o incepusem, dar nu am inteles mare lucru. Cum adica sa faci o “citire”??? Aa, pai asta nu e pentru mine, nu pot eu sa fac asa ceva! Eu nu vad  ,si nu pot face vindecari, Mi s-a parut greoaie, si am renuntat.

Dupa un an, vine o prietena la mine si zice : vreau sa fac cursul de Theta Healing. La care, brusc, zic-si eu! Am nevoie sa mi se arate cum se fac chestiile astea practic.

Si asa am ajuns la cursul de baza, insa am citit rapid cartea, ca sa fiu in tema. Lucru care s-a dovedit dealtfel foarte inspirat, pentru ca stiam déjà teoria – care – pe alocuri mi se parea atat de cunoscuta, ca ma si plictiseam. Stiti si voi vorba cu … trebuie sa golesti intai cana de ceai, ca sa o poti umple apoi cu ceai mai proaspat si mai aromat.

De…aroganta spirituala. Care e un fenomen comun printre cei care sunt preocupati de subiecte spirituale.

Cartea aceasta pare obisnuita . Mica . Normala.

Dar nu e.

A fost nevoie de luni de practica, citit, inteles, ca sa realizez ca, de fapt, informatia continuta in ea e extraordinar de densa. Si o poti cuprinde si integra in timp.

La fel este si cursul.

Sunt trei zile, dar ai nevoie de saptamani sa se aseze totul, sa fie pe deplin integrat in fiinta ta. Sa-l practici, sa-l cunosti, sa-l apreciezi, sa-l valorizezi.

Intotdeauna m-am intrebat cum e reusit Vianna sa condenseze atatea lucruri intr-o simpla carte.

E ca si cum ai incerca sa cuprinzi necuprinsul in paginile unei carti, Sau intr-un curs.

Si am patruns atat de profund in fiinta mea interioara, si m-am inteles atat de bine lucrand astfel, incat am inteles ce inseamna ceea ce era scris pe frontispiciul templului din Delphi-care spune :”cunoaste-te pe tine insuti, si vei cunoaste Universul si pe zei”.

Va urma