THETA HEALING CURSURI manifestare abundenta jocul vietii relatii dumnezeu univers constiinta

PARTEA A 2-A -SERIA O ABORDARE CUANTICA A THETA HEALING

THETA HEALING CURSURI manifestare abundenta jocul vietii relatii dumnezeu univers constiinta

theta healing cursuri meditatie vindecare

DESPRE DEFINITIA SI NATURA CUANTICA A LUI DUMNEZEU

Pentru ca Theta Healing lucreaza cu Creatorul tutror lucrurilor, se cuvine mai intai sa dam o explicatie si o definitie moderna actualizata asupra notiunii numite DUMNEZEU. Pur si simplu se cuvine sa stim cu cine avem de-a face.

Eu una sunt o structura mistica, cred fara sa mi se aduca argument, din adancul inimii mele – acolo se afla acel simt launtric care stie fara dubii ca Dumnezeu exista, si este acolo, in inima mea.

Dar in acelasi timp, imi place sa stiu, sa inteleg – cu cat inteleg mai bine, cu atat functionez mai bine. Atat cat pot eu , in acest moment al existentei mele.Asadar ma dau nitel in vant si dupa stiinta. Acea stiinta care se ocupa de lucruri marete – de Dumnezeu si constiinta, de exemplu.

Fizica cuantica ne spune multe lucruri , si daca stam sa le ascultam cu atentie, ele nu sunt asa complicate cum credem noi.

Stiinta spune ca noi traim de fapt intr-un camp cuantic infinit , care nu este material, dar care contine in el toate posibilitatile/probabilitatile.

Acest camp cuantic este unificat prin informatie – stam intr-un ocean infinit de informatie, dincolo de continuumul timp-spatiu este o Inteligenta Universala Suprema inzestrata cu constiinta – constiinta care observa absolut totul – inclusiv pe noi – este atent la fiecare dintre noi, la gandurile noastre, comportamentele noastre, mintea si emotiile noastre , dorintele noastre – si face ca totul sa capete forma fizica-sta avand atentie iubitoare pentru fiecare dintre noi ,

Aceasta imagine ne arata un Dumnezeu care ofera numai iubire, compasiune  si intelegere, iar dorinta lui cea mai mare pentru noi este sa fim fericiti.

Ma urmariti?

Totul este structurat sub forma unei matrici energetice interconectata cu toate lucrurile, extinsa in si dincolo de toate dimensiunile care inregistreaza toate gandurile, evolutiile, experientele, intelepciunea , dorintele, evenimentele intregii eternitati.

Asadar – ca sa rezumam –avem un camp cuantic infinit inzestrat cu constiinta de sine si care are atentie iubitoare neconditionata pentru fiecare constiinta individuala, formand o matrice informationala si energetica, plina de energie creatoare, care da viata intregii Creatii – cam aceasta ar fi DEFINITIA ACTUALIZATA LA ZI DESPRE UN DUMNEZEU CONFIRMAT STIINTIFIC.

Astefl, haideti sa renuntam la vechea paradigma – a unui Dumnezeu care nu mai este asa cum am fost invatati :

Haideti sa descarcam programele :

Stiu cum sa traiesc fara sa cred ca:

-Dumnezeu ma critica, ma pedepseste, ma abandoneaza, ma respinge, ma condamna, nu ma iarta, ma uraste

-Pot pierde iubirea lui Dumnezeu

-Sunt separat de Dumnezeu”

Avem astfel doua aspecte ale constientului:

constientul obiectiv – cel care este inteligenta obiectiva a campului cuantic (Dumnezeu )

constientul subiectiv  – care este reprezentat de existentele individuale-avand constiinta de sine si liber arbitru

In momentul in care Dumnezeu intervine ca observator etern al nostru( al existentei noastre ) – abia atunci existenta noastra devine din probabilitate realitate.

Asadar ideea ca Dumnezeu ne poate parasi nu exista, la fel si ideea ca Dumnezeu ne abandoneaza sau ne uita devine fara sens.

Astazi, in lumina si a descoperirilor stiintifice – putem elibera toate caracteristicile pur umane care au fost atribuite unui Dumnezeu putin mai impersonal si mai putin razbunator decat credeam.

Ceea ce-pe mine personal ma face sincer sa rasuflu usurata – viata a devenit mai simpla decat stiam ca este sau poate deveni !

Si acest Univers constient de sine se trezeste intr-o zi si vrea sa ne creeze. Pentru a calatori si a avea acea experienta unica si particulara pe care o poate obtine numai prin fiecare dintre noi.

Cum ajungem noi sa fim noi?

Incepe o calatorie inedita din energia potentiala si probabilitatea care eram pana atunci – adica doar informative potentiala, atentia Lui indreptata asupra noastra cu iubire pura ne va conferi acea Energie Creatoare necesara pentru a strabate spatial subatomic – locul prin care Dumnezeu patrunde in lume – si va da viata particulelor subatomic, care vor construi molecule, care se vor aduna in celule, formand apoi tesuturi, organe si sisteme.

Welcome in life, constiinte subiective ce suntem!