SERIA – O ABORDARE CUANTICA A THETA HEALINGULUI- PARTEA 1

 

manifestare abundenta jocul vietii relatii dumnezeu univers constiinta

SAU

CUM POATE STIINTA SA EXPLICE UNIVERSUL SI OMUL CONSTIENT DE SINE

Inaugurez aceasta serie spre o mai buna intelegere a modului cum functioneaza Universul, oamenii, Dumnezeu, creierul uman, emotiile noastre, pentru a obtine si structura o intelegere cat mai clara si coerenta posibil a tuturor acestor lucruri .

Fie ca toate acestea sa ne sporeasca tuturor intelegerea lumii exterioare si a Universului interior. Pentru ca noi sa intelegem de ce toate lucrurile exterioare izvorasc de fapt din interiorul nostru, si care este locul in care putem face cu adevarat schimbari – cum anume, si mai ales “De ce?”.

Toate acestea se adreseaza mintii noastre, dar este posibil ca-structurile care cred cu adevarat in Dumnezeu si Il iubesc din sufletul lor sa nu aiba nevoie de aceste explicatii. Dar chiar si pentru acestia e interesant sa constate ca… exista o explicatie, domnule, intotdeauna exista o explicatie!

Theta Healing este o tehnica.

Asa se spune, sau asa spunem noi instructorii de Theta.

Dar este si o meditatie. Hm, asta e mai greu de inghitit. Multi oameni nu au meditat niciodata.Doar s- au rugat. Daca s-au descurcat si cu asta.

Si mai comunici si cu Creatorul. Asta e chiar buna! Ce legatura are tehnica cu Creatorul?

Si  cine e acest Creator?

Si mai faci si manifestare. Asta ce mai e?

Inveti sa te descoperi pe tine. Adica cum –ce sa descopar, eu nu ma cunosc?

A-am programe subconstiente – asta mai inteleg, am si eu calculator acasa.

Adica cum-eu sunt un calculator??

Lucram cu mintea, constientul, subconstientul, emotiile, energiile, corpul. Aici e o nebuloasa.Nu inteleg cum vine treaba cu gandurile, emotiile, reactiile corpului. Mai intai e gandul? Sau sentimentul? Sentimentul creeaza gadul? Gandul creeaza sentimentul? Corpul creeaza ce? Si de ce reactioneaza la emotii si la ganduri?

Un fel de varza…

Asadar, dragilor, se pare ca nu ne cunoastem chiar atat de bine.

Ca sa nu mai zic ca daca intreb pe fiecare cum il vede pe Dumnezeu, si mai ales Cine este El-voi avea parte de formulari invatate corect si sarguincios din Biserica sau alte traditii mai mult sau mai putin religioase.

Asadar – de ce meditatie?

Cine este Dumnezeu?

Cine suntem noi?

Cum functioneaza manifestarea?

De ce functioneaza ea?

Cum ne cream singuri realitatea?

Cum adica suntem co-creatori cu Dumnezeu?

Si – mai ales

–CUM POT EU FACE CA REALITATEA MEA SA SE SCHIMBE?

-DE CE THETA HEALING AJUTA?

Asadar  va propun o serie de raspunsuri la aceste intrebari bazate de aceasta data pe stiinta –  si anume pe viziunea fizicii cuantice.

Suntem-ca oameni si omenire-la un anumit grad de dezvoltare a inteligentei noastre.Capacitatea noastra de a intelege si cuprinde idei si notiuni a devenit tot mai mare, procesarea informatiilor fiind una din treburile noastre cotidiene. Deasemeni gandirea abstracta s-a dezvoltat, psihologia ca si cale de cunoastere de sine.

Totul ne permite sa intelegem intr-un mod mai intelligent, mai clar si mai autentic fiinta umana, interactiunile cu un Univers intelligent si constient de sine, unitatea tuturor lucrurilor. Viziunea din Avatar e una din cele mai frumoase metafore care exprima gradul de constienta al unui popor care traieste in miezul Unitatii Tuturor Lucrurilor.

De aceea, pe langa iubirea de Dumnezeu si credinta totala in El, care au condus omenirea inainte de la Iisus incoace, eu zic ca, la ora actual avem nevoie, si ni se dezvolta, ca umanitate, o inteligenta mai cuprinzatoare, o posibilitate de cunoastere a tuturor lucrurilor care cu siguranta va integra omul intr-un grad mai inalt de constiinta de sine si de Dumnezeu mult mai inalta decat ce a fost pana acum