imagesX18PK5EB

PERIOADA 15-28 SEPTEMBRIE 2015

SAU DINCOLO DE FRICA SI TEROARE SPRE UN NOU MOD DE A FI

-partea a doua-

imagesX18PK5EB

Si daca toate aceste predictii/previziuni au menirea de a infricosa? De a ne seta pe un scenariu colectiv de frica, ingrijorari, panica si teroare ?

Exista posibilitatea si teoria conform careia (si nu e doar o teorie) – ca evenimentele din septembrie ar fi o reactie a elitei mondiale ( oricare-ar fi aceea) la schimbarea uriasa de constiinta pe care o traverseaza umanitatea.

Aceasta schimbare e evidenta, e tacuta, blanda, are loc in mintile si in inimile fiecaruia dintre noi.

Fiecare dintre cei care se trezesc se ancoreaza mai ferm in credinta .iubire, meditatie si pace interioara. Asta inseamna ca nu mai oferim putere agresivitatii exterioare si nu mai permitem informatiilor sa ne inunde , sa ne programeze necontrolat.

ESTE FOARTE IMPORTANT SA STIM SA SPUNEM NU PROGRAMARILOR BAZATE PE FRICA!

Avem nevoie de curaj si intelepciune, si de o adanca cunoastere de sine.

Oamenii incep sa se trezeasca.

Scoala a fost un instrument foarte bun de control si de spalare de creier.

Am invatat sa ascultam fara sa comentam, fara sa punem intrebari, fara sa ne punem intrebari..

Putem, si am inceput deja, sa depasim conditionarile scolii. Putem si avem voie sa gandim si sa ne punem intrebari pertinente. Oamenii au inceput sa provoace autoritatile.

Am investit in autoritati incredere totala. In loc sa investim in noi insine.

Si, pe masura ce, lucrand, dam jos autoritatile din mintea noastrasi iesim din ce ni s-a spus si ce ni s-a indus, incepem sa crestem in constiinta interioara si sa aflam cine suntem noi CU ADEVARAT. Si unde suntem noi cu adevarat.

Totul este ascuns sub atatea straturi in noi, incat am intalnit adesea la diferite persoane un fenomen – pe cand incepeau sa se descopere pe sine, a inceput … sa le fie frica de LUMINA, STRALUCIREA, FRUMUSETEA din ei ! Paradoxal, in ciuda faptului ca ma asteptam sa se ridica frica de umbra din ei, cei mai multi dintre noi avem aceasta frica majora care ne poate bloca.

Oamenii au decis sa investeasca tot mai mult timp si energie pentru a descoperi CINE SUNT – in loc sa adoarma lenevind sub impresia celor emise de mass media – care au ramas cu impresia ca oamenii sunt prea prosti sau prea lenesi pentru a-si mai da seama ce se intampla.

Ei bine,dragilor-oamenii nu sunt nici prosti, nici lenesi si nici ignoranti, informatia cirrcula si e bine sa fie asa. Desi cenzuri inca mai sunt.

Oamenii se prind care e adevarata poveste din spatele evenimentelor prezentateoriunde , si realizeaza semnificatia mai profunda DIN SPATELE a ceea ce se prezinta la televizor sau la stirile din toate sursele.

Si asta-culmea-este expresia unei eliberari IN INTERIORUL NOSTRU  a tuturor formelor de manipulare, in micul nostru univers interior. Pentru ca-DA- exista viata si fara manipulare!

Sa nu credeti niciodata ca nu are impact ceea ce schimbati in voi in evenimentele din lumeareala. Cand schimbam programele legate de manipulare din noi, retragem si o parte din energia pe care o ofeream manipularilor globale.

Realitatea este in noi.

Cu cat credem mai mult ca suntem in capcana, cu atat vor creste sentimentele de neputinta si sentimentul ca suntem prinsi in capcana. Cu cat ne vom seta mai mult pe autoritatea care ne spune Adevarul suprem din interiorul nostru, cu atat putem fi mai putin manipulabili.

 

Membrul  elitei mondiale si mana dreapta alui Obama,  Zbigniew Brzezinski, admite ca “ capacitatea elitelor de a impune controlul asupra maselor politice devenite constiente si trezite ale lumii este la un minim istoric”.

Deasemenea, Hillary Clinton s-a confesat, recunoscand faptul ca elitele “ pierd razboiul informatic “

Sigur ca, in fata acestei cresteri masive a constiintei umanitatii putem presupune ca ei sunt ingrijorati si le e teama de puterea noastra ca oameni, individuala. Cel mai probabil ca nu vor ceda fara lupta.

Decat daca noi eliberam lupta in fiecare dintre noi!

Frica de a pierde puterea este foarte mare, si ne poate impinge spre gesturi disperate. Pe noi si elitele.

Privit numai la ce se intampla azi peste tot-daca devii indezirabil se scotoceste spre a-ti gasi probleme reale sau inventate…

Ce mesaje ni se transmit prin arestari masive si vorbaria adesea nefondata din media impotriva unor oameni care nici macar nu au dreptul sa raspunda la niste absurditati evidente?

UNUL FOARTE CLAR, pe care si copiii l-au perceput- Nu cumva sa indrazniti sa ocupati functii de conducere sau sa va asumati raspunderea!

Si vom intra intr-o criza de lideri. Pentru ca-evident-cine e nebun sa se puna cu sistemul?Care te scoate din joc cand vrea el!Si uitati asa oameni capabili si inteligenti pleaca in afara sa prtesteze munci sub valoarea si sub demnitatea lor, cand aici ar putea sa aduca valoare tarii.

Intrebare-al cui este interesul sa nu avem oameni de valoare si puternici, capabili sa decida si sa stea drepti in fata celor care ne supun si ne sugruma?

Raspundeti-va singuri !

Daca elitele actuale ale lumii se simt amenintate, devin disperati, si pot actiona cu mai multa agresivitate, grabindu-se sa stopeze aceasta crestere in modurile lor, pe care le cunoastem deja.

Este probabil motivul pentru care se grabesc sa duca umanitatea catre o societate total controlata electronic, fara bani cash, o populatie microcipata si complet vaccinata, au sporit controlul electromagnetic al mintii umane ( stiti desigur cu totii de acele unde prin care ni se pot induce stari de depresie, lipsa de sens, pasivitate, etc – DACA avem programe subconstiente la care sa se ataseze, altfel –la constiinte trezite e mai putin probabil sa intre-ceea ce , evident e cam periculos) , si pot zdrobi din fasa orice rebeliune inca inainte de a incepe.

Dar revolutia interioara e una tacuta, interioara, fara manifestari exterioare , fara lupta si fara agresivitate.Este revolutia noii epoci, si ne trebuie sa invatam, se pare, o noua forma de curaj, si chiar de neinfricare- reactivand memoria strabunilor nostri daci inscrisa / codifcita adanc in ADN ul nostru – de neinfricare in fata mortii, si-extrapoland-a mortii interioare.

Nimeni nu ne poate omori interior fara acordul nostru tacit.

Vor urma 9 exemple de evenimente prevazute a avea loc in septembrie si un alt mod de a le gandi.