DUBAI SI EXPERIENTA CURSULUI DIG DEEPER 2015

352

Zile minunate anul acesta. Cursuri noi, locuri minunate, oameni speciali.

Asa a fost si Dubaiul – o noua intalnire cu Vianna si cursul de Dig Deeper .

Am fost foarte interesata de acest curs, deoarece din experienta mea practica cu Theta Healing – atat la cursuri cat si in consultatii stiu ca procesul de sapare este inima si cheia reusitei practice si eficientei in lucrul cu sine si cu ceilalti.

Desigur – si atmosfera a fost una de basm, desprinsa putin din 1001 de nopti, un Dubai in luna noiembrie moderat de cald, odihnitor de cald, oameni din 31 de tari, abundenta de hrana, energie si iubire  intr-o locatie speciala. Privesti si te miri de modul in care a rasarit din desert un oras al abundentei si investitiilor inteligente, si a fost extraordinar de impresionant pentru mine sa vad ca un conducator de tara este si poate fi preocupat de bunastarea locuitorilor ei si o face in mod inteligent, maret si deschis.

Experienta a fost una profunda, interioara si mi-a completat formarea de profesor/teacher Theta intr-un mod care m-a facut sa lucrez mai mult si mai eficient cu mine, am descoperit lucruri pe care nici nu banuiam ca exista in interiorul meu.

Mostenite de la stramosi, sau din constiinta colectiva a omenirii, lucruri fundamentale, radacini  care ma chemau sa le inchei, intuitii si intelegeri uneori de dincolo de cuvinte.

350

vianna in Dubai 2015

351

cursul Dig Deeper si Vianna in sari

352

vianna Dubai 2015

221

Fascinatia Dubaiului-oras care rasare practic din desert

224

Burj Khalifa-cel mai inalt turn din lume-in fundal

187

Minunata locatie a cursului

188

Un cursant fascinat-de curs, de locuri, de oameni

189

Locatia cursului Dig Deeper – Dubai 2015, Resort Anantara

190

Piscina cu nisip pe margine reflectand umbrele serii

191

Anantara hotel in pragul unei seri calduroase de noiembrie

192 193 174 179