credinta aaccess consciousness theta healing

Forta motrice a credintei-credinta ta schimba lumea

Este credinta importanta?

Ce este credinta?

Sa crezi in ceva inseamna sa fii convins de ceva care nu este vizibil, dar percepi ca e asa. De exemplu-*eu cred ca Dumnezeu exista* este credinta primordiala a tuturor oamenilor din toate religiile.

Insa exista si momente in care noi sau stramosi ai nostri au decis ca *Dumnezeu nu exista*, pentru ca daca ar fi existat nu m-ar fi lasat sa ma chinui atat!

Eu cred despre Dumnezeu ca este un critic desavarsit, ca este furios, ca este gelos, ca ma abandoneaza, ca imi contabilizeaza greselile, si ca e cel mai fericit cand ma anulez pe mine, ma fac mic, sunt umil si ii las pe toti sa ma abuzeze. Toate astea sunt lucruri in care cred cu tarie. Cred ca trebuie sa fiu pedepsit si sa indur cu rabdare totul.

Ce fel de realitate imi creeaza acest mod de a crede oare?

Toate astea sunt lucruri invizibile in care cred, si nu neaparat ca asa gandesc eu, ci ca asa crede majoritatea lumii acesteia, deci eu nu am cum sa gandesc altfel.

Pot crede si ca Dumnezeu ma asculta intotdeauna, ma iubeste total si ma sprijina la fiecare pas neconditionat, numai sa fiu eu dispus sa permit, si sa imi permit sa primesc iubirea lui Dumnezeu. Pentru ca asa il percep pe Dumnezeu, in sufletul meu.

Asadar, cum arata credinta?

Atunci cand eu CRED in ceva-am o convingere mentala despre acel lucru-un program sau o convingere, insotit de un sentiment de siguranta absoluta ca e asa, de certitudine interioara.

Ce inseamna asta?

Ca eu /ceilalti imi formez convingeri-ipotetice pentru lumea celor cinci simturi, pe care le cred cu tarie adevarate. Cand eu cred in ele, ele patrund in subconstient. Asadar, ca o convingere mentala, un program sa patrunda in subcontient este nevoie de o portita numita credinta.

Deci o convingere subconstienta este un program insotit de credinta. De aceea numim programele subconstiente credinte sau convingeri.

Ce se intampla mai departe?

Subcontientul, pe baza acesor credinte si a modului nostru de a vedea viata si lumea creeaza realitatea asa cum credem noi ca este ea.

Singura functie a subconstientului este…sa ne arate ca avem dreptate.

Asadar la baza vietii noastre exista de fapt o filozofie de viata si a vietii. Daca eu cred in sacrificiu, voi avea motive sa ma sacrific, daca eu cred in pedeapsa, adancesc pedeapsa in lume, si ii fac loc sa existe.

Deci-credinta noastra ne creeaza viata. Ca vrem sau nu vrem, asta este adevarul.

Credintele noastre pot genera miracole, dar si cele mai mari limitari.

De exemplu-nu pot crea ceva in care nu cred.

Daca eu cer si vreau sa manifest 1 milion de euro, cam ce parere credeti ca are mintea noastra, care, impreuna cu toti stramosii nostri nu a vazut niciodata decat un salariu mediu pe economie si o recolta bogata de grau pe an?

Va spune-vezi-ti de treaba, suma asta nici nu exista!

Ceea ce eu nu cred, constient si subconstient, nu reprezinta o posibilitate pentru mine, sau mai bine spus un camp de posibilitati, si ma impiedica sa am alegeri reale. Prin alegerea pe care o fac sa nu cred ceva anume renunt la un camp de posibilitati, e de fapt o energie de renuntate in spate.

Alegerea mea se va face intre-trebuie sa aleg intre un salariu mediu de mester sau de persoana cu studii superioare. Draguta alegere, nu? Si mai ales plina de posibilitati de expansionare.

Credintele noastre ne moduleaza realitatea.

Si societatea este construita tot pe baza unor filozofii, viziuni ale unor oameni. Chiar si structura sociala actuala isi are radacinile in secolul XVII, unde s-a impus viziunea materialista a unui Descartes, si munca asa cum arata azi-in forma atenuata totusi-se gaseste ca radacina in predicile protestante ale secolului industriilor si industrializarii.

Totul are la baza un concept si o credinta.

Credintele se perpetueaza in generatii pana vine cineva si spune-ok, asta nu e chiar asa! Si lucrurile incep sa se schimbe.

Crearea si materializarea lucrurilor, in acest context nu este decat o chestiune de credinta suficient de puternica incat sa permita acelui lucru, situatie, context, sa se manifeste ca viata noastra si energia vietii noastre.

Insa credinta inseamna si – eu vreau sa creez. Daca vreau sa creez, atunci trebuie sa incep de undeva. De unde incepi intotdeauna, chiar daca nu stii?

Din energie.

Vezi energia?

Nu.

Si atunci cum creezi? Crezand in ceea ce nu vezi la inceput.

Imi amintesc primele luni de Theta Healing. Ceream lucruri peste lucruri, nu vedeam mare lucru, nu percepeam nimic, insa eram total si ferm convinsa ca se intampla! Apoi, in timp, am invatat sa vizualizez, sa percep, sa primesc. Insa pentru o vreme singurul meu indicator a fost credinta ferma ca lucrul acela s-a intamplat deja.

Opusul credintei este indoiala. Indoiala te deconecteaza de la tine, de la Dumnezeu si te lasa in bataia vanturilor. Daca te indoiesti de tine te autosabotezzi continuu. Esti exact ca Mesterul Manole-construiesti/darami, si asa la nesfarsit. Concluzia finala? Dumnezeu nu ma ajuta! Whaatt??

Asadar CREDINTA  este o energie absolut necesara pentru creatia, manifestarea si actualizarea vietii voastre.

Credinta in Dumnezeu este o portita deschisa spre posibilitatea contributiei pe care aceasta forta suprema, Sursa Absoluta a tot ce exista sa o aiba la viata noastra.

Ultimele replici din Matrix au fost despre credinta. Oracolul a fost intrebat – * ai stiut ca asa vor sta lucrurile* sau ceva de genul, esenta e ca a fost intrebata AI STIUT? Si ea a raspuns – nu, dar AM CREZUT!

Orice energie este neutra, noi alegem cum s-o folosim. Credinta este cea care creeaza daca o folosim constient, este urmata de perceptie la un moment dat, de siguranta interioara, si apoi de miracole, daca nu intervenim cu credinte contrarii. Si tot ea este cea care te saboteaza daca alegi sa crezi in sfarsituri apocaliptice(de exemplu) sau accidente personale.

Pentru a iesi din contextul invatat, transmis si preluat despre cum ar trebui sa fie viata noastra, cu setul ei limitat de posibilitati va propun un singur instrument simplu si extraordinar de eficient, care va permite extinderea campului de posibilitati pentru viata voastra.

Folositi intrebarea

Cum as vrea eu sa fie viata mea si traiul meu(a trai)?

De zece ori pe zi, fara a astepta rapuns. Doar permite-i sa fie, sa creeze energia unei vieti nebanuite, sa permita la tot ce e dincolo de plafoanele tale de sticla de limitare sa apara. Devino intrebarea, devino viata ta.

TU IN CE CREZI CARE TI-A CREAT VIATA ASA CUM ESTE EA CHIAR ACUM?

CE ALTCEVA MAI E POSIBIL?

Ce credinte te mai limiteaza inca, ce credinte te sprijina?

Esti dispus sa dai drumul la tot ce te limiteaza? POC & POD la toate aceste credinte sabotoare.

Aici este un intreg camp de lucru pentru reperarea si schimbarea lor.

DELIA TURCAN