divine timing misiune personala theta healing access consciousness

Sincronicitatea Divina, misiunea personala si Divine Timing

Conceptul de Divine Timing se refera la integrarea noastra in ritmurile cosmice, la ceea ce unii numesc Misiune Personala.

In fapt, noi ne cream viata asa cum gandim, cerem, simtim, se spune, nu? Si atunci cum pot eu sa creez ceva ce a fost stabilit dinainte? Asta este o veche dilema a umanitatii-predestinare vs de alegere.

Haideti sa vedem.

Exista un parcurs general al umanitatii in acord cu evolutia ei. Sunt liniile mari de evolutie ale ei, cu puncte de intersectie majore, unde ceea ce se intampla in inconstienta colectiva a umanitatii decide calea de urmat. Viitorul este in variante si posibilitati si pentru umanitate. Si este in functie de ceea ce facem noi, fiecare dintre noi si toti.

Vestea buna este ca o persoana constienta atarna mult mai mult in energie decat milioane de persoane inconstiente.

Alta veste buna este ca, ori de cate ori schimbam un program si eliberam niste energii prin Theta Healing, de exemplu, cate ceva se schimba in constiinta colectiva a umanitatii.

De fiecare data cand eliberam o energie, alta 350 000 de persoane elibereaza si ele acea energie-spune Garry Douglas, din Access Consciousness.

In acord cu liniile generale ale umanitatii, ne-am ales, fiecare dintre noi, niste puncte generale, lucruri esentiale, pe care ne-am angajat sa le indeplinim fata de Creator.

Exista persoane enervate de ideea a ceva ce le-a fost impus de catre un cineva, fie el si Dumnezeu. Se simt in inchisoare din acest motiv, ca si cum altcineva a hotarat pentru ei, si a trebuit sa se supuna fara sa cracneasca. Ca si cum Dumnezeu e cel mai mare temnicer al nostru-de exemplu, poate fi un program…

Multi intreaba-unde e alegerea aici?

Alegerea a fost clar a noastra, inainte de a veni pe Pamant. Si a fost clar de la nivelul unei constiente mai inalte decat aici.

Dar de ce a fost necesara crearea unor globulete de Divine Timing pentru viata noastra? La ce folosesc ele? De ce nu facem alegerile pur si simplu pe Pamant dupa cum ne tuna noua si atat?

Astea si multe alte intrebari le-am pus in ultima vreme.

Pentru ca atunci mi se parea mie ca schimbarile si alegerile pe care le facem sunt prea limitate. Ca de fapt toate sunt hotarate oricum, si totul este despre o Misiune plictisitoare, de care nu poti fugi, si e o alta corvoada, o alta obligatie(de parca n-am avea destule), si suntem niste instrumente pasive din mana a ceva mai mare, care alege pentru noi, si ….asa mai departe.

Programe

  • Sincronicitatea Divina/misiunea personala e plictisitoare
  • Sincronicitatea Divina/misiunea personala e o corvoada, un chin si ineseamna munca grea
  • Sincronicitatea Divina/misiunea personala e o obligatie impovaratoare
  • Sunt pedepsit daca nu imi indeplinesc misunea personala/Divine Timingul

Ati vrea sa eliberati toate acestea in Lumina lui Dumnezeu, si sa le inlocuiti cu

  • Misiunea divina/ Divine Timingul este o bucurie, si poate fi indeplinit cu usurinta, si in gratia lui Dumnezeu.

Haideti sa vedem de ce este necesar acest Divine Timing?

Inainte de a veni pe aceasta planeta, suntem intr-o energie de dincolo de spatiu si de timp. Pentru a intra in timpul linar asa cum il stim-trecut-prezent-viitor avem nevoie de cateva ancore. Aceste ancore sunt Divine Timingurile sau ceea ce noi numim misiunea personala-ele practic ne creeaza posibilitatea viitorului in 3 D. Insa ele nu sunt asa liniare cum credeam. Sunt multidimensionale si cuprind toate viitorurile posibile. Toate variantele de viitor personale si ale umanitatii .

Practic atunci cand manifestam noi ne cream o varianta de viitor in mod constient. Sigur ca, daca in afara de ce manifestam noi in mod constient mai cerem si – ce altceva mai e posibil pentru mine la care nu m-am gandit si nu am luat in considerare pana acum? – veti fi uimiti de ce poate sa apara.

Asta include o mult mai mare posibilitate de alegeri, si o predeterminare mult mai redusa. Practic putem schimba tot si orice, dar practic Divine Timingul e fix si exista pe fiecare nivel de posibilitati de viitor.

Asadar viitorul apare ca niste panze de paianjen asezate pe multiple niveluri si avem momente in care, conform alegerilor personale si colective putem trece la un alt nivel, la o alta panza de paianjen de posibilitati. Insa lucrurile fixe si sigure sunt aceste bulisoare numite Divine Timiguri. La orice nivel ai fi acestea exista si iti creeaza in orice moment viitorul. De aceea nu le poti evita si dai cu nasul in ele, oriunde ai fi.

Momentele de schimbare a Variantei de viitor/panza de paianjen sunt foarte importante si destul de dificil de atins, pentru ca necesita un nivel de schimbari si de constiinta destul de mari.

De obicei asta se intampla cand trecem razant pe langa o varianta de final al Pamantului sau civilizatiei(sau necivilizatiei).

Unul din aceste momente majore a fost eclipsa din august, care a schimbat ceva major in Divine Timingul umanitatii.

Ce putem noi fi sau face pentru a fi o contributie pentru toate acestea?

La toate astea putem contribui invatand sa alegem energii din viitor cat mai inalte, sa vedem posibilitati de viitor tot mai marete si incredibile pana acum, sa atragem energii dintr-un viitor diferit, complex si minunat, magic si miraculos. Invatand sa ne extindem accesul la constiinta pentru a putea percepe aceste posibilitati si a le aduce.

E mai important sa aducem schimbari dinamice si majore decat sa ne blocam in loc cautand cu ardoare mental sa aflam care e Divine Timingul nostru. Asta aduce o energie de rezistenta de fapt la Divine Timing. Facem Divine Timingul mai mare si mai important decat trebuie, si mai mare si mai important decat noi, apoi ne judecam ca noi nu ne-am indeplinit ceea ce aveam de indeplinit, si tot asa.

Cate decizii, calcule, judecati, concluzii si agende secrete avem care fac din misiunea personala ceva mult mai mare si mai important ca noi, si pe noi mici si neputinciosi in fata ei? Tot ce inseamna asta distrugem si decreem in totalitate? Multumesc.

Ce avem noi de fapt de facut?

Foarte simplu-avem de facut fiecare pas din fata noastra, unul cate unul. Fiecare alegere pe care o avem in fiecare 10 secunde ale vietii noastre, sa invatam cum sa vedem posibilitatile, sa facem alegerile cele mai adecvate, care aduc cea mai mare energie si deschidere.

Daca ne uitam la un varf indepartat la care avem de ajuns, ne asezam pe o banca si ne spunem-a, nu pot ajunge acolo.

Daca mergem asa, pas cu pas, bucurandu-ne de miros, copaci flori si drum, avem sanse sa ajungem cu usurinta acolo, fara sa ne dam seama cand.

Sau putem urca cu ochii la varf, gafaind de efort si traind cu impresia ca nu avem suficient timp si ca de fapt nu vom ajunge niciodata, si ca mergem cu viteza melcului turbat.

Ce varianta preferati? Care va suna cea mai familiara? Pe care din ele sunteti voi?

Cea cu usurinta, nu-i asa?

Cum puteti ajunge pe varianta usoara? O puteti schimba instantaneu prin decizie constienta.

Creatorul are o viziune mult mai cuprinzatoare, multidimensionala si complexa decat credem noi, El este in afara timpului liniar, si vede lucrurile in toata complexitatea lor.

Dar putem intotdeauna cere Perspectiva Creatorului despre lucruri, persoane, circumstante, situatii-in loc sa tragem noi concluziile noastre limitate si limitative, putem sa-L intrebam mereu pe Creator, Universul ce se intampla aici, in loc sa functionam de pe nivelul mintii noastre.

Si atunci totul devine foarte simplu in complexitatea lui.

Delia Turcan