acceptance ulei esential aromaterapie young living

ACCEPTANCE ulei esential

Ce inseamna acceptarea? Inseamna permisivitate. Sa iti permiti sa fii asa cum esti fara sa te judeci. Sa permiti lumii sa existe fara sa o judeci. Sa permiti celorlalti sa fie asa cum sunt fara sa ii judeci.

Cat de simplu este asta?

Si urmatoare mea intrebare este-cata LIBERTATE iti aduce asta?

Acceptarea nu inseamna sa primesti totul fara discernamant.

Dar inseamna SA STII SA PRIMESTI.

Acceptarea te invata sa primesti absolut tot ce vine catre tine cu usurinta, sa nu mai faci din obstacole minore in calea ta ziduri de netrecut.

Avem obiceiul de a lua o problema, o amestecam cu fricile noastre si cu vinovatia, rusinea si experientele traumatice anterioare ale noastre sau ale altora si e reteta perfecta pentru scenariile catastrofice pe care ni le cream, care sunt 1% din ceea ce se intampla de fapt.

Si incepem sa amanam, pentru ca nu avem incredere, si pentru ca amanam inevitabilul catastrofic din mintea noastra.

Daca vrei sa te trezesti, sa fii Fiinta care esti tu cu adevarat, infinita, mareata, exceptionala, extraordinara si geniala care esti, ai o multime de sentimente si programe de eliberat, de exemplu-negare, neintelegere, amaraciune, bietul-de-mine, rusine, tristete, amaraciune, abandon, disperare, infrangere, frustrare, neliniste, nesiguranta, etc.

Ce face uleiul Acceptance, cu ce ne ajuta?

Ce presupune acceptarea?

Presupune

 • Eliberarea judecatilor-non-judecata
 • Iertarea
 • Eliberarea resentimentelor
 • Eliberarea negarilor si impotrivirilor
 • A permite celorlalti sa fie cine sunt
 • Cresterea respectului pentru ceilalti si pentru tine
 • Elibereaza sentimentele de rusine/inadecvare
 • Dezvolta perimisivitatea
 • Resentimentele si furia pe tine si pe ceilalti
 • Elibereaza traumele trecutului

Acceptance construieste

 • Stima de sine
 • Respectul de sine
 • Valoarea personala
 • Permisivitate
 • Cunoasterea de sine
 • Extindere in Constiinta

Acceptance ajuta in schimbari. Viata noastra in sine e o eterna schimbare. Impotrivirea si rezistenta la schimbare nu folosesc la nimic.

Ce uleiuri contine?

Blue Tansy este musetelul marocan, are o frumoasa culoare albastra. Este un ulei care elibereaza o suma de emotii care ne trag inapoi si ne supraincarca, cum ar fi iritarea, tensiunea nervoasa, stresul, furia, culminand cu autodistrugerea. Toate acestea devin uneori atat de puternice incat scapa controlului Fiintei noastre constiente. Asta se intampla atunci cand facem situatii , persoane, mai mari si mai importante decat noi, si le dam putere asupra noastra.

Elibereaza confuzia din viata noastra, si ne ajuta sa ne amintim unitatea care suntem si constiinta care suntem, si sa nu ne mai lasam distrasi de provocarile vietii zilnice, uitand cine suntem.

Geranium este cel care ne curata inima de zidurile ridicate intre noi si iubire, ne curata de neiertare, judecati, resentimente, ura si frici, restabilind viziuni inaltatoare asupra vietii si asupra noastra. Ne aminteste ca traim intr-un Univers iubitor si in relatie cu un Creator plin de iubire, si suntem in siguranta in iubirea lor.

Tamaia ne restaureaza simtul valorii personale, ne reda demnitatea de a fi noi, ne aminteste de maretia din noi, care este pe masura unui Dumnezeu a carui natura fundamentala este iubirea neconditionata. Ne invata sa avem permisivitate fata de slabiciunea din noi, si sa eliberam judecatile legate de tot ce nu e putere in noi. Pentru ca ceea ce noi numaim slabiciune e de fapt vulnerabilitatea care ne permite sa primim iubirea.

Santalul elibereaza frica, ne readuce in credinta, elibereaza teroarea si groaza. Ne aminteste de puterea creatoare din noi si ca ne cream de fapt propria realitate.

Neroli este un ulei care elibereaza judecatile si critica, si ne ajuta sa fim in momentul prezent, creand astfel spatiu pentru ce vrem noi sa cream, in loc sa fim mereu ocupati cu critica de sine si a altora.

Ylang Ylangul elibereaza sentimentele de respingere, dezamagire, neiubire, ca si sentimentul ca trebuie sa fie ceva gresit la mine daca nu sunt iubit. Ne reda demnitatea interioara, puterea de a fi barbatul sau femeia fatala care suntem, si de a primi iubirea care ni se cuvine, indiferent de esecurile noastre trecute.

Bergamota ne ajuta sa ne acceptam si iubim corpul fizic si sa eliberam judecatile la adresa corpului fizic, elibereaza sentimentele de tristete si neadecvare, ne invata increderea in Dumnezeu si Univers, si ne invata sa permitem sa fim condusi si sa curgem cu fluxul vietii, eliberand impotrivirile si incapatanarile nenecesare.

Coriandrul elibereaza atasamentele de aceste vechi convingeri si emotii si ne permite sa le eliberam cu usurinta si rapid, pentru a permite transformarilor sa aiba loc in cel mai inalt mod posibil. El ne ajuta sa ne iubim mai profund si sa avem o conexiune mai profunda cu divinul, extinzand energia si permitandu-ne sa expansionam constiinta.

Negarea vine din teama de a fi judecat, teama de raspundere, teama de a fi invinovatit, din tot felul de frici, din ignoranta, din rezistenta.

Rezistenta la schimbare vine din teama de necunoscut-schimbarea este periculoasa, ca si cum totul trebuie sa fie stabil si de neschimbat, cand adevarata natura a vietii si a fiintei noastre este curgerea, si totul este in vesnica schimbare si tramsformare.

Transformarea este insasi esenta vietii . Negarea acestei transformari inseamna neacceptare. Acceptance ne invata ca viata este curgere, ca Universul este energie care se transforma, ca noi nu mai suntem aceeasi persoana care am fost acum un an, o luna sau o zi. Fluidizarea si permiterea schimbarii inseamna acceptare.

Acceptance elibereaza blocajele pe care le punem in propria noastra cale.

De ce facem asta?

Pentru ca nu ne putem depasi trecutul. Toate acestea sunt emotii si programe nerezolvate din trecut. Pe masura ce eliberam trecutul, incepem sa traim in prezent. Cand incepem sa traim in prezent devenim constienti, devenim tot mai mult ceea ce suntem noi cu adevarat, ramanem fara scuze, si putem incepe sa ne cream viitorul pe care-l dorim.-impreuna cu Release, Present Time, Inner Child, Valor

De ce e importanta acceptarea? Ce este ea? Este sa invatam sa permitem la tot ceea ce este sa fie, pur si simplu. Sa lasam sa curga.

Ori de cate ori nu acceptam ceva-refuzam contributia acelei parti din Univers, si iesim din unitate.

Asadar Acceptance ne ajuta sa ne impacam cu noi insine, cu ceilalti si cu Dumnezeu pentru a ne intoarce la unitate-ONENESS.

Este un ulei care ne ajuta

 • sa iesim din dependente,
 • sa deschidem chakra inimii si
 • sa ne expansionam energia, imbratisandu-ne total exact asa cum suntem.
 • Ne ajuta si ne invata sa traim in Spatiul vietii traite fara judecati de sine sau ale altora.
 • Ne reaminteste ca viata poate fi traita in inspiratie si conexiune cu Dumnezeu, dincolo de ceea ce pare a fi inevitabilitatea acestei realitati.

Aplicații: Difuzați sau adăugați 1-2 picături de Acceptance ™ la apa de baie. Aplicați pe inimă și timus, pe încheieturi, în spatele urechilor, pe gât și pe tample. Posibilă sensibilitate cutanată. Dacă sunteți însărcinată sau aveți grijă de medic, adresați-vă medicului. Diluarea nu este necesară; Potrivită pentru toată pielea, cu excepția celei cele mai sensibile. În general, în siguranță pentru copiii cu vârsta peste 2 ani.