Curs Access Bars Brasov

When:
18/02/2018 @ 10:00 – 18:00
2018-02-18T10:00:00+02:00
2018-02-18T18:00:00+02:00
Where:
Brașov
Romania
Cost:
890 lei
Contact:
Delia
0740806287

curs acces bars

Bars sunt o serie de 32 de puncte pe cap, care, atunci cand sunt atinse usor elibereaza vechile energii blocate in creier si in corp,

Ce face o sesiune de Bars?

Bars iau toate consideratiile, gandurile, sentimentele, emotiile, deciziile, judecatilor si convingerile din orice viata –care sunt stocate in creier si le elibereaza atunci cand barele sunt atinse usor.

In acelasi timp energia Universului va devine mai disponibila , si adesea apare mai multa pace, usurinta, bucurie si glorie in viata, o stare de claritate si de bine.

Medicii au raportat schimbari in undele creierului, care trec din beta-undele din starea de veghe si de alerta din viata noastra de zi cu zi-in theta –undele din starea de somn cu vise, care sunt mult mai lente si dau o stare de relaxare si uneori de extindere a constiintei, schimbare care are loc in decursul unei ore-cat dureaza sesiunea de Bars.

La ce te poti astepta atunci cand primesti Bars?

Fiecare sesiune de Bars e diferita.

Cel mai rau lucru care ti se poate intampla este sa te simti atat de relaxat ca si cum ai fi dupa un masaj bun.

Cel mai bun lucru care ti se poate intampla este sa-ti schimbi viata.

Intre cele doua extreme sunt posibile nenumarate nuante, cum ar fi

-un simt crescut al pacii, o senzatie de usurinta in corp

-sa fii mai putin reactiv la situatiile la care reactionai inainte – capacitatea ta de a raspunde la situatiile de stress se imbunatateste

-somn mai profund si mai odihnitor

-simti ca ceea ce te supara inainte nu te mai afecteaza

Cat timp dureaza efectul unei sesiuni?

Depinde in totalitate de tine. Este hotararea subconstientului tau si a ta in intregime. Cat de bine ai vrea sa te simti?

Odata ce ai beneficiat de o sesiune de Bars , ele continua sa elibereze energia blocata . De fiecare data cand beneficiezi de ele, efectul devine mai dinamic.

Absolut toata lumea poate invata sa faca Bars. Nu este necesara nici o experienta anterioara in masaj, cunostinte de anatomie sau al ingrijirii sanatatii. Tot ce va trebuie sunt dorinta de a invata si absolvirea unei clase de Access Bars

Pentru inscriere aveti formularul

sau pe nr. de telefon 0740806287 sau 0749513989