Access Consciousness Bars - ThetaHealing
Bine ați venit în acest site, care este dedicat tuturor celor care CAUTĂ, tuturor celor care deja SUNT, celor care doresc să se schimbe și caută un mijloc cât mai eficient și mai rapid de a o face. Este un site de medicină, dar în același timp este un site care se ocupă de teme legate de evoluție personală, de cunoaștere de sine, de creștere a iubirii din sufletul nostru, de meditație, de vindecare și multe alte teme. Folosiți formularul de înscriere pentru a vă înscrie la Cursuri de ThetaHealing, Access Bars, Procese de corp, Access Energetic FaceLift, Cursuri Homeopatie, Retreat-uri energetice, webinarii gratuite
Cursuri ThetaHealing, Cursuri Access Bars, Procese de corp, Cursuri Homeopatie
1388
page-template-default,page,page-id-1388,bridge-core-2.0.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-default,elementor-kit-15615

fractal_space_by_xxkonanandpain-d6bqke1Cai valoroase de schimbare si inaltare a constiintei personale si planetare. Iata ce va ofer mereu cu iubire si cu drag!
Access Consciousness Bars  este o tehnica de echilibrare si inbunatatire a aspectelor legate de sanatate,bani,relatii prin accesarea unor centri energetici ca urmare a atingerii a 32 de puncte din zona capului .

Acesta este pasul de inceput in Access Consciousness Bars, in care rulam aceste benzi de energie-invatati efectiv tehnica, si va introduceti in principalele instrumente folosite in Access, primiti si oferiti cate doua sedinte de fiecare persoana, si va deschideti catre minunata lume Access Consciousness.
Aceste benzi vor curata puncte de vedere, consideratii, ganduri, sentimente, concluzii, emotii, credinte, judecati din toate ariile vietii noastre-cele care acum reprezinta blocaje ale energiilor legate de bani, cunoastere, control, creativitate, relatii, constientizare, imbatranire, vise si sperante, forma si structura, vindecare, sexualitate, corp si multe altele.
Prin urmare schimbarile vor fi clare si vizibile in viata noastra si in fiinta noastra, stiind sa fim tot mai mult noi insine, fara judecati, critici, recunoscandu-ne ca Fiinte Infinte, Constiinta Pura ce suntem in realitate!
O puteti folosi pentru voi insiva, pentru cei apropiati sau pentru clientii vostri practic in toate domeniile.
Va astept cu drag la o noua tehnica ce contribuie la elevarea constiintei si a energiei noastre!

DETALII DESPRE TEHNICA SI CURS

Access Consciousness Bars® reprezinta baza si centrul Access Consciousness®, care a fost primita si dezvoltata ca terapie de catre fondatorul Access Garry Douglas.

Access Consciousness Bars se refera la 32 de puncte de pe cap care, atunci cand sunt atinse usor elibereaza cu usurinta si fara efort tot ce inseamna ganduri, idei, convingeri, emotii si consideratii stocate in toate vietile in energia si creierul nostru.

Asadar este o posibilitate extraodinara pentru voi sa lasati sa plece absolut totul!

Fiecare sesiune de Bars poate elibera 5-10 mii de ani de limitari din fiecare arie a vietii care corespund ariei vietii care corespunde barei atinse.

Este un proces extrem de hranitor si relaxant ce elibereaza limitarile din toate ariile vietii pe care doriti sa le lucrati.

Pana azi, de 25 de ani, a asistat mii de persoane in schimbarea multor aspecte ale vietii si corpurilor lor , cum ar fi – anxietate, sanatate, greutate corporala, finante, somn, sex si relatii, comunicare si multe altele.

        CURSUL ACCESS CONSCIOUSNESS BARS

Absolut toata lumea poate invata sa faca Bars. Nu este necesara nici o experienta anterioara in masaj, cunostinte de anatomie sau al ingrijirii sanatatii. Tot ce va trebuie sunt dorinta de a invata si absolvirea unei clase de Access Bars

Veti invata diferitele instrumente care compun Access Consciousness®, si veti invata exact cum se aplica terapia, veti oferi si veti primi cate doua terapii sub indrumarea Facilitatorului de Bars Delia Turcan.

De asemeni vom atinge si lucra, in masura posibilitatilor, si subiectele dvs personale.

Dupa ce ati incheiat clasa de Bars primiti diploma si deveniti Practicieni de Access Bars si puteti oferi sesiuni de Bars, sau adaugati sesiunile de Access Bars la businessul pe care deja il aveti.

Bars sunt o serie de 32 de puncte pe cap, care, atunci cand sunt atinse usor elibereaza vechile energii blocate in creier si in corp,

       Ce face o sesiune de Bars?

 • Bars iau toate consideratiile, gandurile, sentimentele, emotiile, deciziile, judecatilor si convingerile din orice viata –care sunt stocate in creier si le elibereaza atunci cand barele sunt atinse usor.
 • In acelasi timp energia Universului va devine mai disponibila , si adesea apare mai multa pace, usurinta, bucurie si glorie in viata, o stare de claritate si de bine.
 • Medicii au raportat schimbari in undele creierului, care trec din beta-undele din starea de veghe si de alerta din viata noastra de zi cu zi-in theta –undele din starea de somn cu vise, care sunt mult mai lente si dau o stare de relaxare si uneori de extindere a constiintei, schimbare care are loc in decursul unei ore-cat dureaza sesiunea de Bars.

Inscrie-te la acest curs>

 

       La ce te poti astepta atunci cand primesti Bars?

Fiecare sesiune de Bars e diferita.

 • Cel mai rau lucru care ti se poate intampla este sa te simti atat de relaxat ca si cum ai fi dupa un masaj bun.
 • Cel mai bun lucru care ti se poate intampla este sa-ti schimbi viata.

Intre cele doua extreme sunt posibile nenumarate nuante, cum ar fi

-un simt crescut al pacii, o senzatie de usurinta in corp

-sa fii mai putin reactiv la situatiile la care reactionai inainte – capacitatea ta de a raspunde la situatiile de stress se imbunatateste

-somn mai profund si mai odihnitor

-simti ca ceea ce te supara inainte nu te mai afecteaza

       Cat de des ai nevoie de Bars?

Depinde in totalitate de tine. Este hotararea subconstientului tau si a ta in intregime. Cat de bine ai vrea sa te simti?

Odata ce ai beneficiat de o sesiune de Bars , ele continua sa elibereze energia blocata . De fiecare data cand beneficiezi de ele, efectul devine mai dinamic.

Ele pot fi aplicate

 • pe sugari, copii,
 • femei insarcinate,
 • varstnici,
 • bolnavi,
 • handicapati
 •  oamenii normali care trec printr-o perioada de stress,iritabilitate, printr-o schimbare energetica, dupa un soc sau trauma, dar si oricand doriti sa va simtiti bine in pielea dvs, fara vreun motiv special, pur si simplu dupa o zi mai grea sau mai dificila.

 

Studierea creierului persoanelor care au beneficiat de Bars l-au lasat fara cuvinte si pe omul de stiinta Jeffrey L. Fannin, specialist in neurostiinte, care studiaza de multi ani creierul persoanelor implicate in diferite activitati spirituale, meditatii si rugaciuni. Si totusi-e prima data cand vede asa ceva…

http://www.bars.accessconsciousness.com/about-access-bars.asp


Inscrie-te pe mail
delia.turcan@rothetahealing.ro
sau la telefon 0740806287