ARTICOLE ULEIURI ESENTIALE - ThetaHealing
Bine ați venit în acest site, care este dedicat tuturor celor care CAUTĂ, tuturor celor care deja SUNT, celor care doresc să se schimbe și caută un mijloc cât mai eficient și mai rapid de a o face. Este un site de medicină, dar în același timp este un site care se ocupă de teme legate de evoluție personală, de cunoaștere de sine, de creștere a iubirii din sufletul nostru, de meditație, de vindecare și multe alte teme. Folosiți formularul de înscriere pentru a vă înscrie la Cursuri de ThetaHealing, Access Bars, Procese de corp, Access Energetic FaceLift, Cursuri Homeopatie, Retreat-uri energetice, webinarii gratuite
Cursuri ThetaHealing, Cursuri Access Bars, Procese de corp, Cursuri Homeopatie
811
page-template-default,page,page-id-811,bridge-core-2.0.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-default,elementor-kit-15615

O ECONOMIE IN SCHIMBARE

91e5e81647b044ad192f8396daf597c3

Sau : fii tu schimbarea pe care o vrei in lume –

Daca tot suntem dispusi si deschisi sa cream o rasa noua de oameni, haideti sa vedem, in diferitele domenii cum ar putea arata schimbarea. Cum sa se transforme economia, v-ati intrebat vreodata?

Iata ce zice, spre exemplu, E.F.Schumacher ca poate fi facut in economie: el propune o solutie bazata pe trei idei :

1) Ca prosperitatea universala este posibila,

2) Ca atingerea ei este posibila, pe baza filosofiei materialiste a „îmbogăţirii personale“,

3)Faptul că aceasta este calea spre pace. 

Fiecarea dintre noi are ceva al lui personal pe care il aduce in lume. Fiecare om poate ocupa un loc aparte – este locul in care face exact ce ii place – adica va face cu iubire totul si va fi el insusi in acea activitate.

Si va provoc sa gasiti acel lucru pe care il aduceti voi, si NUMAI VOI in lume.Dar mai intai sa vedem cateva aspecte care au nevoie sa fie depasite in lume astazi prin fiecare dintre noi. Realitatea este ca acum tot mai multi oameni intra in aceasta constiinta universala a abundentei, si, nu numai pentru a obtine bani, ci mai ales pentru caaleg demnitatea de a fi oameni si iesirea din sclavie.

Este important sa o facem insa fara invidie, concurenta, lacomie .

INVIDIA 

Sa vedem ce este de fapt aici.

Fiecare om are rostul lui in lume, locul lui, si daca te uiti cu invidie catre celalalt, de fapt tu consideri ca el are ceva ce TIE ITI LIPSESTE. Adica actionezi din constiinta LIPSEI.

Si daca iti lipseste ce se intampla mai departe? Intri in TEAMA –mi-e teama ca el e bun si va supravietui si eu nu, de exemplu. Intrand astfel in frica PENTRU SUPRAVIETUIRE.

De asemeni apare LIPSA DE STIMA DE SINE SI DE INCREDERE IN SINE. Pentru ca te compari, si tu nu esti suficient de bun! Comparativ, nu ca n-ai fi. Ce urmeaza?

Sa ataci, sa subminezi, sa CRITICI cealalta persoana, o ataci si ii cauti defectele si greselile, o critici mereu pentru a-ti demonstra tie ca de fapt nu e asa de bun si a-ti restaura stima de sine pierduta. Asfel incepem sa scotocim in viata oamenilor si sa le daramam, eventual, reputatia.

Si mai apare ceva – CONCURENTA: trebuie sa intru in competitie cu el pentru a supravietui. Pentru asta…scopul scuza mijloacele… si  faci orice trebuie pentru a-ti darama dusmanul, chiar daca este cel mai bun prieten.

Urmatorul pas este TRADAREA. Ce urmeaza?

VINOVATIA, pentru ca, undeva acolo stii ca nu ai procedat bine

. Si ne intrebam – cat de departe sau aproape suntem de NOUA ECONOMIE? Si putem patrunde si mai adanc.

In final totul se rezuma la noi insine, la relatia cu noi si cu NESIGURANTA de acolo.

Cateva tipsuri pentru aceste lucruri – ce putem folosi practic pentru toate acestea?

De exemplu – uleiuri esentiale – iata cateva exemple pentru fiecare emotia in parte :

INVIDIA si constiinta LIPSEI – vin din lipsa de credinta si de incredere ca putem face ceva, ca avem capacitatea de a schimba lumea – ca suntem neputinciosi. Ca ulei esential putem folosi ghimbirul, ABUNDANCE, SACRED MOUNTAIN, HIGHEST POTENTIAL  insotit de PROGRAMELE / AFIRMATIILE

– Stiu ca am tot ceea ce imi trebuie in interiorul meu

– Stiu cum sa imi accesez potentialul nelimitat care este in mine

-Am incredere si stiu ca imi pot crea propria viata si stiu cum sa fiu creator impreuna cu Dumnezeu

– TEAMA PENTRU SUPRAVIETUIRE – vine pentru ca ne simtim nesustinuti, iar cel mai adesea aceste sentimente apar in copilarie, de aceea uleiul INNER CHILD  poate fi folosit cu succes.

De asemeni uneori avem nevoie sa eliberam neiertarile fata de parinti sau alte persoane care au contribuit la nesiguranta noastra – si putem folosi uleiul FORGIVENESS, APOI GROUNDING pentru sentimentul de stabilitate si impamantare, PRESENT TIME pentru a recapata simtul realitatii si simtul practic. Dupa care se pot folosi SURRENDER pentru a putea vedea solutii si oportunitati, sau alte uleiuri pentru inspiratie, atentie, concentrare si reconstruire.

Impreuna cu afirmatiile :

– Stiu cum sa traiesc fara teama de supravietuire

– Permit neiertarii fata de…sa plece

– Stiu ce inseamna siguranta –

-Ma simt sustinut si stiu ce inseamna sustinerea –

-Creatorul ma sustine intotdeauna –

– stiu ce inseamna sa traiesc in momentul prezent –

Permit solutiilor sa apara in viata mea si stiu cum sa le recunosc, sa le primesc si sa le aplic –

–  Am intotdeauna inspiratie –

–   Stiu cum sa ma concentrez si sa fiu eficient in tot ceea ce fac.

LIPSA DE STIMA DE SINE SI LIPSA DE INCREDERE IN SINE-

-Avem nevoie de multe pentru a lucra cu acestea si e vorba de un subiect separat.

Cateva lucruri care va pot ajuta sunt:

De exemplu

-daca lipsa de stima de sine vine din relatii esuate, un ulei care va poate ajuta este LADY SCLAREOL,

 daca vine din traume si abuzuri, in special din copilarie , dar nu numai-va pot ajuta SARA, REALEASE IT sau INNER CHILD.

Pentru a va reconstrui increderea a-ti putea avea nevoie de

– FRANKINCENSE – pentru a potoli egoul si a permite sa fim condusi de sinele nostru spiritual 

– 3 WISE MAN-ne protejeaza de negativitate si ne ajuta sa facem diferenta intre sinele nostru si ceea ce vine din afara, ne ridica vibratia considerabil

 – GALBANUM – pentru a permite eliberarea tiparelor vechi de a privi lumea si viata si a ne reconstrui viziunea interioara asupra noastra

-CEDARWOOD– pentru a fi in siguranta cu SINELE VOSTRU.

Toate insotite de afirmatiile ;

Stiu cine sunt

-Am incredere in mine insumi

-Stiu ca sunt una cu totul ,si stiu ca Universul ma sustine

-Stiu cum se simte cand am incredere in mine

-Merit sa fiu iubit

-Merit sa fiu apreciat, sustinut, ajutat si protejat

-Am incredere in mine insumi

Mai tineti minte de unde am pornit??? De la economie. Si unde am ajuns? La noi insine. Si putem parcurge si drumul invers– de la noi la economie, de la noi la schimbarile sociale.

Toate acestea sunt exemple ale modului cum poate fi abordata o problema, care se individualizeaza in functie de situatia si experienta de viata a fiecaruia.

Folositi uleiurile impreuna cu afirmatiile pentru a le intari puterea, iar afirmatiile rostiti-le dupa ce v-ati inaltat la Creator. Va doresc sa va bucurati de toate acestea!

INALTAREA LA DUMNEZEU O PUTETI FACE CU MEDITATIA DIN THETA HEALING

Precizez ca uleiurile pe care le-am numit mai sus sunt de la firma Young Living.

Detalii – https://rothetahealing.ro/uleiuri-esentiale-young-living/

 

11 DESCARCARI DE PROGRAME POZITIVE SI 30 DE ULEIURI ESENTIALE CARE VA POT AJUTA SA VA AFIRMATI PUTEREA PERSONALA

PUTEREA PERSONALA THETA HEALING ULEIURI ESENTIALE

Puterea personala se construieste si o gasim in a treia chakra a corpului uman – chakra plexului solar – Manipura .

Acesta este central de vointa si putere al existentei noastre, locul in care putem sta in Adevarul nostru, si in care putem realizA starea de “A FI “ –  care este una din cele mai puternice stari creative, si atunci cand afirmam o dorinta si spunem eu sunt – si adaugam dorinta, se acceseaza cea mai puternica energie creatoare pe care o putem avea, sunt eliberate in sange anumite chimicale care vor duce la manifestarea cu cea mai mare usurinta a afirmatiei facute.

Iata deci ca, daca dorim o putere de manifestare , de realizare a dorintelor noastre avem nevoie de un centru de putere personala curat, plin de energie, armonios si echilibrat!

Cum se poate realiza asta?

Este un proces  in cativa pasi care poate mai intai curata puterea personala si centrul energetic de tiparele trecutului, de toate emotiile negative cu care o asociam,si care de fapt o slabeau – ca rezultat final, in loc sa o amplifice , si apoi sa o reprogramam .

Vom folosi pentru aceasta descarcarile – downloadurile – de programe si emotii pozitive, pe care le puteti primi foarte simplu citindu-le cu atentie cu voce tare , spunand DA ,si apoi imaginandu-va fluxul de lumina al afirmatiei cum patrunde in fiecare atom al fiintei voastre, in mintea, in sufletul si in spiritul vostru .

Odata cu aceste afirmatii puteti folosi o serie de uleiuri esentiale care va vor sterge memoriile negative si tiparele negative ale trecutului, si va vor reprograma memoria celulara pentru a asocia puterea personala cu alte emotii si sentimente de vibratie inalta .

De asemeni puteti folosi o meditatie de intarire a celui de-al treilea centru energetic, pe care o voi posta in zilele care urmeaza pe site si pe pagina.

Aici gasim toate imaginile despre acel Sine, acel eu care suntem, iar afiramatia pentru acest centru este EU SUNT.

Fiecare om are o modalitate a lui prin care stie sa isi acceseze puterea personala. Putem sa o facem prin emotii mai putin sanatoase – de obicei emotiile care ne mobilizeaza pentru asta sunt :  mania, furia, setea de rabunare, frica – in special frica pentru supravietuire – care activeaza sistemul nervos simpatic – cel care ne da putere in situatiile de “lupta sau fugi “. Acest sistem nervos isi are un centru foarte important numit centrul plexului solar, situat exact in cea de-a treia chakra.

Acest centru ne va mobilize resursele – adica accesam puterea noastra personal a pe moment, dar ne va lasa epuizati ulterior, fara energie, cu sentimente de vinovatie si rusine – care ne vor submina semnificativ increderea noastra in sine, si deci interventia lui este pe moment, rezultand , in realitate, slabirea/scaderea puterii personale.

Ceea ce avem noi de facut este sa ne reprogramam sa accesam aceasta putere interioara prin sentimente, emotii si programe pozitive, sa-I permitem sa se exprime natural si fara ingradiri sau limitari .

Exista un cuvant in limba engleza – to empower = a te imputernici – care descrie in mod semnificativ modalitatea de a capata energie prin conectarea corecta la puterea noastra personala.

Exista multe moduri in care societatea, cel mai adesea prin oamenii cei mai apropiati si iubiti, prin scoala, prin biserica, prin mass media si prin alte metode mai mult sau mai putin subtile– ne submineaza incerederea in sine, acceaptarea de sine,iubirea de sine, valorizarea propriei persoane.

Suntem supusi unui fenomen de hipnoza in masa. Fara menajamente, acesta este adevarul. Suntem condusi si sugestionati astfel incat sa ne pierdem aceasta putere personala, sa uitam cine suntem, si chiar faptul ca suntem, ca existam, si ca VIATA e cel mai important lucru pe care-l avem  Nu banii, nu puterea sociala, nu lucrurile material!Pentru ca-daca ai orice in lumea asta si nu ai putere sa te bucuri de toate, LA CE FOLOSESC TOATE ACESTEA? Va raspund tot eu – la nimic!

In timpul acestor afirmatii puteti folosi uleiurile esentiale indicate mai jos – in dreptul stomacului, al rinichilor la tample si in spatele urechilor.Oricare din uleiurile lemon , sandalwood, lemon, vetiver, angelica, cedarwood, jasmine, helichrysum, si myrrh se pot folosi pentru intarirea puterii personale si a celui de-al treilea centru energetic .

Precizez faptul ca se pot face descarcarile si fara sa folositi uleiurile esentiale, ele nefiind obligatorii, dar sunt utile in aceste procese de schimbare.In acest caz,faceti pur si simplu abstractie de uleiuri .

Putei folosi oricare din aceste uleiuri, nu este necesar sa le aveti pe toate!

DOWNLOADURI / DESCARCARI

Pot cere, pentru fiecare din voi, de la Dumnezeu, puterea suprema, Sursa Divina a tot ceea ce este urmatoarele descarcari – sa fie facute in fiecare celula a corpului, in toate structurile energetic, in toate celulele voastre, si in toata esenta voastra?

Pentru a primi downloadul, spuneti DA!.

Inainte de a incepe puteti folosi uleiul Transformation – pentru a primi cu usurinta schimbarile pana la nivel celular

 • Stiu cum sa traiesc fara sa le permit celorlalti sa imi submineze sau slabeasca puterea personala in orice mod – fara teama, fara ingrijorari, fara neiertare de sine, fara neacceptare, fara manie, fara furie, fara lupta  – folositi ulei esential Purification , Valor, White Angelica
 • Stiu cum sa traiesc fara teama ca-mi voi pierde puterea personala, sau ca imi poate fi luata – folositi ulei esential Motivation , White Angelica, Valor, Cypress, Geranium, Juniper, Sandalwood
 • Stiu cum sa traiesc fara sa cedez celorlalti puterea mea personala , si stiu ca ei ma iubesc ,si ca merit sa fiu iubit fara sa fie nevoie sa platesc pentru iubire cedandu-mi puterea personala – uleiuri esentiale – 3 Wise Man, Frankincense, Sacred Frankincense, Acceptance,
 • Stiu ca e posibil, si am abilitatea de a ma “imputernici” pe mine insumi, de a imi intari si creste puterea personala in cel mai inalt mod posibil, si in cea mai buna maniera posibila pentru mine.-uleiuri esentiale – Sacred Mountain, Highest Potential, 3 Wise Man, Gratitude,Exodus ii, Valor, inner Child, Joy
 • Stiu ca déjà AM putere personala, si stiu CUM sa o accesez, si stiu CUM sa o folosesc, in cel mai inalt mod posibil – uleiuri esentiale – Inner Child, Highest Potential, Joy, Live with Passion
 • Aleg sa vad pozitivul in viata, selectez din mediul incojurator, din informatiile primite doar cele care imi intaresc puterea personala, lumina, iubirea si frumusetea din mine – Motivation, Magnify your Purpose, Dream Catcher, Joy
 • Aleg sa stau in energia pozitiva si sa curg cu fluxul vietii si al iubirii, sa vad si sa simt maretia vietii – Joy, Live with Passion, 3 Wise Man, Gratitude, Awaken,
 • ALEG SANATATEA, SI DEJA SUNT SANATOS – Immu Power, Hope, Abundance, Joy
 • Aleg claritatea si stralucirea mintii – Clarity, Magnify your Purpose, Present Time
 • Stiu cum sa traiesc fara sentimental de lipsa! –Awaken, Envision, Abundance, Inner Child
 • STIU CA DEJA SUNT INTREG SI STIU CA AM TOT CEEA CE AM NEVOIE SI DORESC IN INTERIORUL MEU – Present Time, 3 Wise Man, Inner Child, Valor, Envision, Joy

Puteti folosi oricare ulei simtiti si aveti intuitia ca vi se potriveste si va este necesar in acel moment, sau- criteriul cel mai important : pe care il aveti in acel moment.

Spuneti afirmatia cu voce tare, folositi uleiul la tample, pe zona inimii si in mijocul fruntii, apoi inhalati profund si vizualizati cum afirmatia patrunde la nivel celular, in intreaga voastra fiinta energetica, in ganduri, emotii si sentimente.

Acest procedeu il puteti folosi zilnic, de la 2-3 ori pe zi pana la de 7-8 ori pe zi.

Uleiurile sunt de la firma Young Living – sunt amestecuri special concepute pentru curatare si reconstructive emotional si spiritual. Gasiti pe site-ul rothetahealing.ro modalitatea de a va inscrie, daca doriti, si de a comanda uleiurile,si ,de asemeni, ma puteti aborda personal, fie pe facebook, fie la telefon .

Puterea personala este strans legata de o serie de alte subiecte pe care le vom aborda pe rand in articolele urmatoare – pentru ca veti observa ca , in cursul lucrului cu voi vor iesi la suprafata alte sentimente : de frica, deznadejde, resentimente, razbunare, furie, suparare pe sine, vinovatie si multe altele – carora invatam sa le facem fata, sa le transformam si sa lucram cu ele pentru a ne transforma pattern urile, tiparele reactionale incostiente – programele care ne saboteaza si ne impiedica nu numai sa FIM cine suntem,dar chiar SA STIM cine suntem.

Incetul cu incetul, sau mai repede, depinde de fiecare dintre voi – vom inlatura toate aceste bariere de frecvente care ne separa de noi insine, de Adevarul din noi si de Sinele nostru Real.

 

CUM SA ADUCI ROMANTISM IN VIATA TA CU PARFUMURI

6bb00b608bb63fee4d642428f395f91e

-folosirea uleiurilor esentiale pentru parfumarea hartiilor, lenjeriei, hainelor, lenjeriilor de pat, lumanarilor-

Cel mai important lucru pentru umanitate este DRAGOSTEA,IUBIREA in toate formele ei. Si indifferent daca ea este emotional sau spiritual, este si a fost mereu asociata cu aromele.

Oamenii de-a lungul istoriei au primit scrisori de dragoste parfumate și ascunse  în buzunarele hainei si adierea  vântului aducea aroma  ușor în sus si aceasta le  reamintea constant de iubirea lor îndepărtata

Parfumarea hartiilor,scrisorilor, cernelei

Știm că regina din dinastia Tudor, Elisabeta I, a folosit scrisori parfumate, nu în scopul de păstrare a amintirii dragostei , dar, probabil, pentru a reaminti destinatarului puterea ei formidabila!

Obtinerea  unor hartii parfumate este foarte simpla . Puneti  4-6 picături din uleiul esential  ales pe, pe o bucată de hârtie absorbantă sau material similar – hârtie,  bumbac, lenjerie, sau tifon. Această bucata va  fi doar de aproximativ cinci centimetri patrati, apoi se taie  în patru bucăți egale .  Apoi, puneți-vă cele patru bucăti de hartie intr-o cutie cu hartiile,colile,plicurile,  caietele, notesurile, si orice doriti sa puneti acolo. Păstrați cutia închisa timp de cel puțin douăzeci și patru de ore pentru a permite aromei de ulei esențial  sa penetreze hartiile. Aceasta metoda va da un delicat parfum pentru toată hârtia din caseta.

Exact cum un cuplu poate avea „cantecul lor „ , la fel pot avea parfumul sau parfumurile lor.

Amintesc  ca aroma poate fi aplicată si in  cernala de scris. Luați orice sticlă de cerneală, orice culoare și se adaugă 20 picaturi de ulei esential pentru fiecare fl 30 ml de cerneală. Cele mai multe sticle de cerneală sunt de 40 ml, asa ca foloseste 40 de picături pe sticla.

Ylang-ylang lasă o aromă exotică pe hârtie și în timp ce bergamota nu mascheaza mirosul de cerneală complet, când se usuca pe hârtie lasăun parfum minunat , proaspat.

Geranium este cel mai bun pentru semnarea contractelor importante,  pentru că e vorba de corectitudine și echilibru – în acest caz, de echilibrarea  afacerilor.

Experimentati până când găsiți combinatia potrivita intre  uleiul esențial și cerneală

Parfumarea lenjeriei personale si a hainelor

Oamenii si-au  parfumat hainele de cel puțin două mii de ani.

Expertul antic grec in parfumuri , Theophrastus, a dat retete  complicate pentru prepararea parfumurlor care urmau să fie folosite pentru a da un miros  plăcut hainelor, și acestea a implicat un proces diferit de cel utilizat pentru lenjeria de pat. (Grecii au fost extrem de mândri de flori si parfumuri și le-a folosit cu generozitate.)

Când vine vorba de a decide cu privire la aroma de lenjerie de pat, este într-adevăr o chestiune de alegere personală. Acum cinci sute de ani în Anglia, lavanda a fost  favorita și se pare că a trecut testul timpului.

Regalitatea Europei a avut preferințe mai exotice.

Regina din dinastia Tudor, Elisabeta I avea o prefrinta pentru uleiul de santal, in timp ce regele Henric al Franței prefera violetele.

Regele Soare, Ludovic al XIV-lea se complăcea într-o varietate de arome pentru lenjerie de pat. Ingredientele au  inclus nucșoară și cuișoare, și există rețete complexe, de exemplu, benzoin fiert în apă de trandafiri, combinate cu flori de portocal, iasomie, și un pic de mosc.

Pur și simplu adăugați 3-6 picături de ulei esențial  ales la secțiunea balsam de rufe la  mașina de spălat.

Alternativ, pune 3 picături de ulei esential pe o bucată de material natural si pune în uscător ul de rufe împreună cu lenjeria de pat

.De asemeni pueti pune o picatura de ulei esential pe o bucatica de hartie si o puteti pune intre foile de lenjerie in dulap.

ATENTIE!-Uleiuri esentiale naturale de grad terapeutic   pot  suporta  căldura din orice masina de spalat rufe. De fapt, ele se imbogatesc in ea. (Parfumuri le secolului al XX-lea nu pot fi utilizate, si nici uleiurile care nu sunt toalmente naturale, deoarece ele contin substante chimice care pot avea un efect imprevizibil la încălzire.)

Lumanari

Nu se poate vorbi de romantism fara ele! Scena romantica este incompletă fără lumânări.

Puteți adăuga pur și simplu între 30 și 60 de picaturi de ulei esential la o jumătate de kilogram de ceară, în funcție de -dacă doriți să creați o aromă blând sau una cu forța aromatica!

Se poate folosi o lumanare obisnuita, astepti pana cand se topeste ceara, se inmoaie putin, apoi pui foarte atent 3 picaturi de ulei esential ales. In cateva minute, o aroma placuta se raspandeste in camera.

Pentru un efect complet, atunci când faceti sau cumpărati lumânări, se poate chiar lua în considerare semnificația culorilor stabilite prin traditie de-a lungul timpului :

 Roz = dragoste, afectiune, dragoste, blândețe

Roșu = sexualitate, dinamism, stimulare, pasiune, vitalitate

Alb = puritate, inocenta, modestie

Albastru = seninătate, fidelitate, devotament, sinceritate

Verde = fertilitate, liniște, calm

Galben = putere, fericire

Portocaliu = căldură, veselie

Violet = nevinovăție, mister

Un aranjament floral plutitor poate fi una dintre cele mai frumoase si romantice moduri de a încorpora toată puterea și semnificația parfumurilor, culoarilor, lumânărilor,și florilor.

Gasiti un bol frumos, suficient de larg pentru a incapea multe flori , umpleti-l cu apa si adaugati 4 pic de ulei esential , apoi lumanarea, si , cand cera se inmoaie, adaugati o picatura de ulei esential pe ea.Apoi aranjati florile pe langa lumanre.O singura lumanare in centru poate fi foarte eficienta.

ULEIURI ESENTIALE SI AMESTECURI DE ULEIURI ESENTIALE PE CARE LE PUTETI FOLOSI

Pentru femei

Angelica, bergamot, Clary sage,Chamomilla, Coriander, Cypress, Fennel, Geranium,  Grapfruit, Jasmine, Lavender, Lime, Marjoram, Melisaa, Neroli, Nutmeg, Patchouli, Rose, Rosemary, Ylang Ylang

Pentru barbati

Basil, Bay , Bergamot ,Black pepper , Cardamom, Cedarwood , Cinnamon , Clary sage , Frankincense , Geranium , Ginger , Jasmine , Lemon , Melissa , Orange   , Palmarosa , Myrrh, Patchouli , Pine, Sandalwood , Vetiver

Amestecuri senzuale de uleiuri esentiale

Endoflex, Exodus II, Forgiveness, Gathering, Gratitude, Harmony, Joy, Lady Sclareol, 3 wise men, sensation, Transformation, Mister( pentru barbati si femei peste 30 de ani).

-Pentru senzualitate-

Rosa damascena    5 picaturi

Cinnamon              3 picaturi

Ylang Ylang          3 picaturi

-Pentru pasiune-

Iasomie          3 picaturi

Clary sage      3 picaturi

Sandalwood  2 picaturi

-Relaxant si senzual-

Geranium         4 picaturi

Lemon              3 picaturi

Clary Sage        2 picaturi