Calendarul cursurilor - ThetaHealing
Bine ați venit în acest site, care este dedicat tuturor celor care CAUTĂ, tuturor celor care deja SUNT, celor care doresc să se schimbe și caută un mijloc cât mai eficient și mai rapid de a o face. Este un site de medicină, dar în același timp este un site care se ocupă de teme legate de evoluție personală, de cunoaștere de sine, de creștere a iubirii din sufletul nostru, de meditație, de vindecare și multe alte teme. Folosiți formularul de înscriere pentru a vă înscrie la Cursuri de ThetaHealing, Access Bars, Procese de corp, Access Energetic FaceLift, Cursuri Homeopatie, Retreat-uri energetice, webinarii gratuite
Cursuri ThetaHealing, Cursuri Access Bars, Procese de corp, Cursuri Homeopatie
393
page-template-default,page,page-id-393,bridge-core-2.0.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-default,elementor-kit-15615

Cursuri Theta Healing

 

PROGRAM CURSURI WORKSHOPURI SI CONFERINTE 

Va rog sa reveniti periodic la acest site pentru a vedea modificarile care pot apare in programul cursurilor si workshopurilor.

Pentru detalii suplimentare puteti consulta si pagina de Facebook Delia Turcan.Theta Healing, precum si pagina de Terapii Alternative si Holistice Complementaris.

https://www.facebook.com/pages/Delia-Turcan-Theta-Healing/668143309910550

Precizez faptul ca programul se poate usor modifica, in acord cu cererile pe care le primesc. De aceea va rog sa ma sunati pentru informare, sa consultati programul periodic.

Va multumesc pentru intelegere!

Pentru detalii – puteti trimite email la delia.turcan@rothetahealing.com

Tel 0740806287