Curs Access Energetic Facelift - ThetaHealing
Bine ați venit în acest site, care este dedicat tuturor celor care CAUTĂ, tuturor celor care deja SUNT, celor care doresc să se schimbe și caută un mijloc cât mai eficient și mai rapid de a o face. Este un site de medicină, dar în același timp este un site care se ocupă de teme legate de evoluție personală, de cunoaștere de sine, de creștere a iubirii din sufletul nostru, de meditație, de vindecare și multe alte teme. Folosiți formularul de înscriere pentru a vă înscrie la Cursuri de ThetaHealing, Access Bars, Procese de corp, Access Energetic FaceLift, Cursuri Homeopatie, Retreat-uri energetice, webinarii gratuite
Cursuri ThetaHealing, Cursuri Access Bars, Procese de corp, Cursuri Homeopatie
1566
page-template-default,page,page-id-1566,bridge-core-2.0.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-default,elementor-kit-15615

Curs Access Energetic Facelift increderea in sine imaginea de sine antirid antiimbatranire

Access Energetic Facelift   este un mod extraordinar de a reintineri fata si inversa aparitia imbatranirii.
Ce au constatat clientii?
O diminuare a liniilor si ridurilor fetei
– Îmbunătățirea vederii
– Fermitatea si tonifierea muschilor fetei si a pielii in ansamblu
– Vindecarea si inversarea procesului de cicatrizare
– Pielea Sănătoasa și aspectul general improspatat
Si alte efecte legate de a te simti mai tanar si mai confortabil in corpul tau si cu tine – deoarece are si proprietatea de a elibera energiile blocate in corp care te fac sa ai o parere proasta despre tine si sa te judeci pentru modul in care arati.
Cum ar fi sa duci o viata fara sa te critici si judeci pentru corpul tau, fata ta si defectele tale?
Persoanele care au primit acest process de corp au raportat –in afara de efectele fizice, si un lifting al vietii, cu mai multa energie, stabilitate si claritate. Ce efecte secundare extraordinare, nu?
Procesul este folosit si de profesionisti din intreaga lume in SPA –uri, centre de masaj, anti-aging si wellness din intreaga lume.Un atu suplimentar pentru orice business legat de frumusete, cosmetic sau masaj, dar si de terapii alternative.

Access Energetic Facelift foloseste energii multiple pentru a vindeca corpul si pielea , inversa efectele imbatranirii, elibera traumele, active memoria celulara si elibera nivele de judecati cu privire la imbatranire, corp, degenerare si multe altele.

Cine poate invata asta?

ORICINE poate invata asta!

Te poti inscrie la clasa fara cerinte preliminarii si inveti cum sa aplici Access Energetic Facelift pe tine si

pe ceilalti, primesti Access Energetic Facelift pentru tine si pleci cu un certificat de Practician Access Energetic Facelift!

Poti incepe sa oferi sesiuni platite imediat!

Cum lucreaza?

Ce se intampla cu tratamentul este ca vezi schimbari care au loc imediat, dar si in urmatoarele zile, pe masurile ce energiile se integreaza.

Ceea ce se intampla este faptul ca persoana lasa sa plece judecatile, convingerile si programele care tin semnele imbatranirii in corp. Pe masura ce clientii invata sa dea drumul la energia aceasta , cu atat mai repede fata si corpul pot intra intr-un proces regenerativ care permite celulelor sa-si modifice informatiile, ca atare anumite lucruri in metabolismul lor se schimba – cum ar fi-se produce mai mult colagen, pielea se hidrateaza, astfel ca fata va arata mult mai proaspata si vor fi din ce in ce mai putine riduri.

Intervalul optim dintre doua sedinte-este de

  • o data pe saptamana cel putin, pentru a tine procesul in rulare, si celulele sa produca schimbarile necesare.
  • Dupa 10 sesiuni saptamanale va fi o schimbare majora in corp-suficienta pentru a permite ca urmatoarele sedinte sa fie
  • la doua saptamani, si apoi lunar.

S-a constatat ca dupa 20 de sedinte schimbarea devine permanenta, desi clientii prefer sa vina deoarece  se simt foarte bine.

Inscrieri pe deliatheta14@yahoo.com sau pe formularul de contact
In timpul clasei veti primi si oferi o sesiune completa de Access Energetic Facelift
Procesul este folosit si de profesionisti din intreaga lume in SPA –uri, practice de masaj, centre de masaj, anti-aging si wellness din intreaga lume.Un atu suplimentar pentru orice business legat de frumusete, cosmetic sau masaj, dar si de terapii alternative.

Clasa va dura 8 ore si veti aplica si veti primi si oferi cate doua procese de corp fiecare.

Copiii pana la 15 ani care insotesc un adult beneficiaza de gratuitate.

La 15-18 ani beneficiaza de jumatate de pret

Va astept cu drag!

Delia Turcan

 

Inscrieri pe deliatheta14@yahoo.com sau pe formularul de contact