Curs Dig Deeper/ Sapare in Profunzime - ThetaHealing
Bine ați venit în acest site, care este dedicat tuturor celor care CAUTĂ, tuturor celor care deja SUNT, celor care doresc să se schimbe și caută un mijloc cât mai eficient și mai rapid de a o face. Este un site de medicină, dar în același timp este un site care se ocupă de teme legate de evoluție personală, de cunoaștere de sine, de creștere a iubirii din sufletul nostru, de meditație, de vindecare și multe alte teme. Folosiți formularul de înscriere pentru a vă înscrie la Cursuri de ThetaHealing, Access Bars, Procese de corp, Access Energetic FaceLift, Cursuri Homeopatie, Retreat-uri energetice, webinarii gratuite
Cursuri ThetaHealing, Cursuri Access Bars, Procese de corp, Cursuri Homeopatie
1524
page-template-default,page,page-id-1524,bridge-core-2.0.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-default,elementor-kit-15615

174

Un curs in care aprofundezi cea mai importanta tehnica din Theta Healingsaparea pentru a gasi convingerea-cheie sau convingerea de baza, pe care se sprijina alte zeci sau sute de convingeri.

Ceea ce-ti va creste exponential eficienta.

Afli cum sa patrunzi in profunzime, ai ocazia sa exersezi citiri genetice, in ADN, si afli care sunt cele 8 tipuri de sapare si cum sa faci astfel incat schimbarile sa fie totale si definitive.

Cursul are o energie extrem de speciala si te ajuta sa ajungi si sa schimbi cu ajutorul colegilor lucruri de care fugeai sau pe care evitai sa le vezi pana atunci.

Un curs in care exersezi deopotriva citirile si inveti sa faci citiri ale programelor subconstiente.

Se fac fiecare din tipurile de sapari predate cu exercitii frumoase si interesante.

Petrecem impreuna doua zile de lucru intensiv practicand yehnica de Sapare in Profunzime, care ne duce la radacina problemelor pe care le avem, si ne permite sa le schimbam.

Exista 8 tipuri de sapare care se folosesc in toate momentele in care vrei sa lucrezi cu cineva sau cu tine insuti si vrei sa fii eficient in tehnica Theta Healing.

Cursul are ca preconditii cursurile de baza si avansat si este unul din cursurile cerute ca si preconditie pentru toate celelalte cursuri Theta Healing ulterioare.

Vom trece in revista testarile kinesiologice, ce programe schimbi, si ce programe nu schimbi.

Deasemeni in cursul de Sapare in Profunzime exersam tot ceea ce faci intr-o sedinta de Theta Healing de la inceput pana la sfarsit, daca doresti sa fii practicant de Theta Healing, si ce te face sa schimbi intr-o sedinta de zeci si sute de ori mai rapid lucrurile.

Saparea este un proces fascinant, in care ajungi in miezul minciunilor si constructelor care te impiedica sa fii mai mult tu, sa creezi ce vrei in viata ta, sa te simti blocat in aspectele vietii tale.

Delia Turcan

Instructor Certificat International Theta Healing

0740806287

deliatheta14@yahoo.com