Curs Relatii, Parteneri, Sex - ThetaHealing
Bine ați venit în acest site, care este dedicat tuturor celor care CAUTĂ, tuturor celor care deja SUNT, celor care doresc să se schimbe și caută un mijloc cât mai eficient și mai rapid de a o face. Este un site de medicină, dar în același timp este un site care se ocupă de teme legate de evoluție personală, de cunoaștere de sine, de creștere a iubirii din sufletul nostru, de meditație, de vindecare și multe alte teme. Folosiți formularul de înscriere pentru a vă înscrie la Cursuri de ThetaHealing, Access Bars, Procese de corp, Access Energetic FaceLift, Cursuri Homeopatie, Retreat-uri energetice, webinarii gratuite
Cursuri ThetaHealing, Cursuri Access Bars, Procese de corp, Cursuri Homeopatie
1851
page-template-default,page,page-id-1851,bridge-core-2.0.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-default,elementor-kit-15615

curs relatii partenri sex module theta healing access bars consciousness

Relatia dintre doi parteneri are loc in principal mai intai la nivel de energie. Subconstientul are un mod aparte si complet diferit de logica noastra obisnuita de a intelege si rezolva lucrurile.

Subconstientul contine convingeri si energii despre parteneri, relatii, barbati, femei, sex, familie, iubire-care toate provin din experienta personala, din familie, din miturile umanitatii, din religii si din existentele noastre trecute.

Toate aceste programe genereaza, prin repetare, mecanisme automate de raspuns care ne fac sa avem reactii in anumite circumstante inainte de a apuca sa gandim.

Deasemeni in relatii sunt adesea implicate emotii puternice, energii de diferite naturi, nenumarate conditionari sociale.

Cate mituri despre relatii avem?

Cum lucram cu noi pentru a imbunatati relatiile pe care le avem.

Se pot aplica la oricine-partener, copii, parinti, prieteni, orice relatii.

  Esti interesat de acest curs? Contacteaza-ne!

  Nume (obligatoriu)

  Email (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)


  https://soundcloud.com/user-541097233/meditatie-2017-si-relatii-fragment-din-cursul-de-relatii

  Modulele sunt 12 , pe parcursul intregului an, in Iasi si Bacau, cu posibilitatea de a ne extinde si in alte localitati, pe masura cererilor.

  Cursurile vor ave loc dupa programul care va fi anuntat in newsletter , pe site si in evenimente.

  Pretul cursului este de 150 de lei un modul. Ele vor avea loc lunar, nu exista nici o conditie pentru participare. Voi schimba si curata toate energiile care apar , si vom aborda tematicile in mod personalizat.

  Voi folosi Theta Healing si Access Consciousness, nu e obligatoriu sa le cunoasteti.

  Va rog sa pregatiti subiecte, teme si intrebari.

  In intervalele dintre, veti primi teme si subiecte la care sa lucrati.

  PROGRAM CURSURI

  29 IUNIE Relatii, Parteneri, Sex BACAU -17-21

  Inscrieri pe formularele de contact sau pe deliatheta14@yahoo.com sau la nr. de telefon 0470806287 și 0749513989

   Esti interesat de acest curs? Contacteaza-ne!

   Nume (obligatoriu)

   Email (obligatoriu)

   Telefon (obligatoriu)


   Despre continut

    

   RELATII, PARTENERI SI SEX