CURSURI ACCESS PROCESE DE CORP - Delia Țurcan
Bine ați venit în acest site, care este dedicat tuturor celor care CAUTĂ, tuturor celor care deja SUNT, celor care doresc să se schimbe și caută un mijloc cât mai eficient și mai rapid de a o face. Este un site de medicină, dar în același timp este un site care se ocupă de teme legate de evoluție personală, de cunoaștere de sine, de creștere a iubirii din sufletul nostru, de meditație, de vindecare și multe alte teme. Folosiți formularul de înscriere pentru a vă înscrie la Cursuri de ThetaHealing, Access Bars, Procese de corp, Access Energetic FaceLift, Cursuri Homeopatie, Retreat-uri energetice, webinarii gratuite
Cursuri ThetaHealing, Cursuri Access Bars, Procese de corp, Cursuri Homeopatie
1539
page-template-default,page,page-id-1539,bridge-core-2.0.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-default,elementor-kit-15615

curs procese de corp access consciousness

CLASE DE PROCESE DE CORP

Procesele de corp fac parte din instrumentele folosite in Access Consciousness in care se lucreaza pe corpul fizic.

Ele sunt in jur de 60, se preda fiecare intr-o clasa separata, de 3-4 ore, in care oferiti si primiti un proces de corp, in final primiti diploma si dreptul de a practica procesul de corp respectiv.

In general se fac doua clase pe zi de procese de corp, fiecare proces avand un rol specific, ruleaza energii specifice in corp, cu scopuri diferite-ele curata energii blocate si in acelasi timp activeaza corpul cu energii mai inalte.

NU EXISTA NICI O PRECONDITIE PENTRU PARTICIPAREA LA CLASE

O clasa este 250 de lei.

Procesele de corp sunt modalitati prin care adaugam corpul in dezvoltarea noastra personala, ne reevaluam relatia cu el, recunoastem valoarea pe care o are, in timp ce ne bucuram de energie.

Ele sunt concepute pentru a corecta si rezolva lucruri extrem de concrete, cum ar fi o serie de boli, intepeniri articulare, probleme ale urechilor, ochilor, etc. Pentru intarirea sistemului imun, alergii, afectiuni ale nervilor.

Dar  procesele de corp sunt si pentru eliberarea emotiilor,traumelor blocate in corp, si alte energii rigide.

De asemeni, ele  creeaza in corp mai mult spatiu, mai multa bucurie

 

 

Înscriere Procese de corp

  • Date personale

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.