Cursuri Theta Healing Delia Turcan
Bine ați venit în acest site, care este dedicat tuturor celor care CAUTĂ, tuturor celor care deja SUNT, celor care doresc să se schimbe și caută un mijloc cât mai eficient și mai rapid de a o face. Este un site de medicină, dar în același timp este un site care se ocupă de teme legate de evoluție personală, de cunoaștere de sine, de creștere a iubirii din sufletul nostru, de meditație, de vindecare și multe alte teme. Folosiți formularul de înscriere pentru a vă înscrie la Cursuri de ThetaHealing, Access Bars, Procese de corp, Access Energetic FaceLift, Cursuri Homeopatie, Retreat-uri energetice, webinarii gratuite
Cursuri ThetaHealing, Cursuri Access Bars, Procese de corp, Cursuri Homeopatie
7
page-template-default,page,page-id-7,bridge-core-2.0.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-default,elementor-kit-15615

theta healing cursuri iasi bucuresti bacau timisoara arad bucuresti suceava cluj

Theta Healing este o cale minunata prin care accesam Energia a Tot Ceea Ce Este pentru a crea transformari in lume si in noi.

Este o tehnica care te invata cum sa cureti lucruri, cum sa gasesti, simti, percepi adevaruri mai inalte, cum sa lucrezi eficient cu tine si cu ceilalti.

In cursurile de Theta Healing intram in lumea fascinanta a Planurilor Existentei, invatam sa comunicam, sa ascultam, sa manifestam ceea ce ne dorim.

Theta Healing a fost dezvoltata de Vianna Stibal, care comunica cu Dumnezeu de cand isi aminteste, de la 4 ani. A dezvoltat tehnica treptat, in timp, pe masura ce experientele ei de viata ii aratau calea.

Astazi ea se foloseste in peste 100 de tari, si este TradeMark-adica marca inregistrata.

Certificatele sunt eliberate de pe site-ul thetahealing.com si cursul de baza iti confera dreptul de a fi practician de Theta Healing.

Cu Theta Healing inveti sa schimbi programele subconstiente care iti ruleaza viata . Noi avem in subconstient tot felul de convingeri si emotii, si tot felul de moduri de a vedea realitatea care ne blocheaza drumul inainte, ne blocheaza diferite aspecte din viata noastra,

De exemplu, degeaba caut un partener bun si suportiv, daca in subconstient am faptul ca iubirea inseamna agresivitate ( de la un stramos care si-e batut sotia, de exemplu). In aceasta situatie voi atrage un partener care PARE bun si suportiv, dar in realitate este agresiv si violent.

Inveti sa citesti energia, sa primesti informatiile specifice care ii sunt necesare persoanei din fata ta pentru vindecare si pentru schimbare, pentru iesirea din blocaj si pentru a vedea alte posibilitati.

O inregistrare care explica modul in care functionam in Univers, merge dincolo de limitele pe care le cunoastem si de ce este util sa invatam sa lucram cu energiile si subconstientul

– aveti mai jos -va invit sa o ascultati