Despre mine - Delia Turcan Theta Healing
79
page-template-default,page,page-id-79,bridge-core-2.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Bine ati venit in acest site, care este dedicat tuturor celor care CAUTA, tuturor celor care deja SUNT, celor care doresc sa se schimbe si cauta un mijloc cat mai eficient si mai rapid de a o face. Este un site de medicina, dar in acelasi timp este un site care se ocupa de teme legate de evolutie personala, de cunoastere de sine, de crestere a iubirii din sufletul nostru, de meditatie, de vindecare si multe alte teme.

Site-ul este in permanenta transformare, el este inca in lucru si vor mai fi multe-multe subiecte interesante de discutat, de aceea va invit sa reveniti de cate ori simtiti nevoia, eu va astept cu drag si cu noi subiecte.

Sunt Instructor Certificat Theta Healing incepand din Februarie 2014, cand am absolvit cursurile de Instructor Certificat Theta Healing cu Vianna Stibal in Zagreb, Croatia.

Sunt certificata pentru a preda urmatoarele cursuri :

– Curs ADN 2 Baza

– Curs AND 2 Avansat

– Curs Manifestare si Abundenta

– Curs Copii Curcubeu

– Curs Jocul Vietii

Sunt practician Theta Healing ,avand urmatoarele cursuri absolvite :

– Curs ADN 2 Baza

– Curs AND 2 Avansat

– Curs Manifestare si Abundenta

– Curs Jocul Vietii

– Curs Anatomie Intuitiva

– Curs ADN 3

– Curs Animale

– Curs Family Ties

Am urmat numeroase cursuri in tara si strainatate, fiind actualmente acreditata ca terapeut in Terapii Complementare in specializarile:

  • Homeopatie
  • Terapie cu biocamp-BIOREZONANTA
  • Theta Healing

Practic homeopatia clasica,avand absolvite cursurile de homeopatie ale Prof. George Vithoulkas, unde am si sustinut examenul final-caruia ii sunt recunoscatoare pentru tot ceea ce ne-a invatat si transmis, si pe care sunt onorata ca l-am intalnit.Din experienta mea de practician,este cel mai eficient mod de a practica homeopatia,si care aduce cele mai rapide si clare vindecari pacientilor.

Am,de asemenea urmate cursurile Boiron de homeopatie.

Am studiat, si continui sa o fac – si alte domenii care tin de medicina complementara, avand cunostinte de: fitoterapie, lucrul cu cristale, apiterapie, nutritive, suplimente nutritionale.

De asemeni, practic Terapia Raindrop – cu uleiuri esentiale, si Vita Flex-presopunctura tibetana folosind uleiuri esentiale.

Organizez grupuri de lucru de meditatie in Iasi-saptamanal,si ,de asemeni,workshopuri de o zi de Theta Healing si de aromaterapie.

Organizez tabere de lucru practice Theta Healing – in diferite zone din tara.

De asemeni – organizez grupuri de lucru spiritual in Egipt,in anumite perioade ale anului,pentru a ne bucura impreuna de energia si lumina acelor locuri.

Ofer consultatii individuale in Iasi-de Theta Healing,homeopatie,biorezonanta,masaje Raindrop– in cursul saptamanii ,si in anumite week enduri-in Suceava si Bacau.

Sunt pasionata,si organizez sesiuni de lucru in grup sau individual- de regresii in vieti trecute sau in perioada intrauterine-folosind aranjamente de cristale.