Despre Theta Healing - ThetaHealing
Bine ați venit în acest site, care este dedicat tuturor celor care CAUTĂ, tuturor celor care deja SUNT, celor care doresc să se schimbe și caută un mijloc cât mai eficient și mai rapid de a o face. Este un site de medicină, dar în același timp este un site care se ocupă de teme legate de evoluție personală, de cunoaștere de sine, de creștere a iubirii din sufletul nostru, de meditație, de vindecare și multe alte teme. Folosiți formularul de înscriere pentru a vă înscrie la Cursuri de ThetaHealing, Access Bars, Procese de corp, Access Energetic FaceLift, Cursuri Homeopatie, Retreat-uri energetice, webinarii gratuite
Cursuri ThetaHealing, Cursuri Access Bars, Procese de corp, Cursuri Homeopatie
603
page-template-default,page,page-id-603,bridge-core-2.0.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-default,elementor-kit-15615

UNDELE CREIERULUI SI THETA HEALING

Theta Healing nu este o religie, doar o tehnică de meditație prin care îți accesezi subconștientul și poți schimba convingerile(programele) așa cum îți dictează conștiința.

Toți avem condiționări pe care le aducem din copilărie și care repetate de zeci de ori în viata au devenit un automatism inconștient. Sunt condiționări care vin de la părinți , societate , prieteni , cântece , proverbe etc, sunt scheme mentale care nu ne aparțin , dar care creează conflicte intre ceea ce ne dorim sa facem și ceea ce ne tine pe loc. Odată identificat acest conflict , te aliniezi cu adevăratele tale valori , cu ceea ce este important pentru tine.

ThetaHealing a fost concepută de Vianna Stibal ca o călăuză terapeutică de auto-ajutor, pentru a dezvolta capacitatea de schimbare la toate nivelurile: fizic, mental, emoțional și spiritual.

ThetaHealing este binecunoscută pentru Lucrul asupra Convingerilor și Lucrul asupra Sentimentelor la toate cele patru niveluri: de Bază, Genetic, Istoric și al Sufletului.
Lucrul asupra Convingerilor și Sentimentelor îi înarmează pe oameni cu capacitatea de a înlătura și de a înlocui emoțiile, sentimentele și gândurile negative cu unele pozitive, benefice.
Suntem ceea ce gândim. Tot ce se întâmplă în lăuntrul nostru și în jurul nostru este propria noastră creație. Suntem un magnet natural care atrage evenimente, oameni și situații ce sunt compatibile cu frecvența vibratorie şi cu nivelul nostru de energie. Dacă vrem să ne schimbăm experiențele este necesar să ne schimbăm convingerile.

ThetaHealing poate fi descrisă ca o minune ușor de atins în viața noastră unde putem să experimentam o vindecare instantanee.

Undele cerebrale ale creierului

Undele Creierului Theta, Theta Healing Iasi

Undele Creierului Theta

Emoțiile sunt stocate în corpul nostru în celulele noastre și odată absorbite de organism, ne ajuta să ne dezvoltăm frumos sau se instalează programe care ne sabotează și pot dăuna sănătății.

Frica , furia, anxietatea, mânia, neîncrederea sunt câteva dintre trăirile care ne otrăvesc viața de zi cu zi și care pot duce la îmbolnăvire. Programele stocate în mintea subconștientă sunt suma tuturor experiențelor, credințelor memoriilor, traumelor, moștenirilor genetice și ale conștiinței colective.
Aceste programe se pot identifica prin multe tehnici, Theta Healing fiind una dintre cele care ne ajută să descoperim și să eliminăm aceste obișnuințe .
Theta Healing ajută și în tratarea dependențelor .

Exista cinci frecvente diferite ale undelor cerebrale: Beta, Alpha, Theta, Delta si Gamma.Aceste frecvente sunt în mod constant în mișcare, deoarece creierul produce continuu valuri în toate frecventele.

Theta Healing Iasi

Alfa – starea de relaxare, meditație, deconectare de la stress, este punctul de legătura intre Beta si Theta. Persoanele care nu funcționează bine la aceasta frecventa vor întâmpină dificultăți de memorie.

Beta – starea conștientă când gândești, vorbești și comunici, creierul emite unde Beta, ești alert și activ.

Delta – starea inconștientă se întâmplă atunci când te afli în somn adânc (utilizata atunci când suna telefonul și intuitiv știm cine suna)

Theta- starea asemănătoare perioadei de început sau de sfârșit a somnului, de semiconştienţă, de meditație. Este o stare a reprogramării minții, a amintirii viselor și auto-hipnotizării. Este exact ca un vis treaz, în care ne trec multe imagini prin fața ochilor minții. În această stare suntem mult mai receptivi la informație decât suntem în starea noastră normală. Theta a fost identificată ca poartă către învățare și memorie.În această stare se poate ajunge printr-o meditație specială,în care se induc informații legate de resetarea programelor toxice şi înlocuirea lor cu altele benefice, aducătoare de sănătate. Odată învățată, tehnica ajută la dezvoltarea abilităților intuitive. Înțelegem mai ușor cauzele problemelor de sănătate ori de altă natură din viată noastră. Metoda este holistică și poate fi aplicată de oricine, după ce a deprins-o sub atenția unui instructor Thetahealing.

Gamma- starea în care învățam si procesam informațiile. Undele Gamma stimulează eliberarea endorfinelor Beta. Acestea sunt implicate în activitatea mentala superioara, inclusiv percepția și conștiința.

Starea Theta-Gamma este potrivita pentru vindecarea instantanee.

 

2014-07-29 10.25.49 tabara theta healing  pietrele Doamnei  spiritualitate  vindecare  abundenta  iubire  echilibru  subconstient

2014-07-29 10.25.49 tabara theta healing pietrele Doamnei spiritualitate vindecare abundenta iubire echilibru subconstient

CUM AM AJUNS EU LA THETA HEALING-SAU DESCOPERIREA UNEI CAI

 

Sau cum gasesti o cale care nu este o cale

Cum am ajuns eu la theta healing si de ce o apreciez.

Pasionata de carti,si de spiritualitate,de vindecare si de terapii in acelasi timp,obisnuiam sa-mi petrec din cand in cand timpul prin librarii,in cautarea vreunei alte carti care sa ma ajute sa ma inalt in cunoastere, vibratie, si sa merg mai departe, in sus, spre Cel care a facut totul, Sursa si Originea noastra, pentru ca totul incepe de la noi, Universul incepe de la noi

Si am pus mana pe cartea de Theta Healing a Viannei Stibal, am deschis-o si am citit niste lucruri care mi-au sunat atat de adevarat, ca am zis waw! Am cumparat-o.

SI…AM PUS-O IN RAFT.

Si nu am deschis-o.

UN AN.

Pentru ca mai erau si altele de citit, si nu ajunsesem la ea.

De fapt o incepusem, dar nu am inteles mare lucru. Cum adica sa faci o “citire”??? Aa, pai asta nu e pentru mine, nu pot eu sa fac asa ceva! Eu nu vad  ,si nu pot face vindecari, Mi s-a parut greoaie, si am renuntat.

Dupa un an, vine o prietena la mine si zice : vreau sa fac cursul de Theta Healing. La care, brusc, zic-si eu! Am nevoie sa mi se arate cum se fac chestiile astea practic.

Si asa am ajuns la cursul de baza, insa am citit rapid cartea, ca sa fiu in tema. Lucru care s-a dovedit dealtfel foarte inspirat, pentru ca stiam déjà teoria – care – pe alocuri mi se parea atat de cunoscuta, ca ma si plictiseam. Stiti si voi vorba cu … trebuie sa golesti intai cana de ceai, ca sa o poti umple apoi cu ceai mai proaspat si mai aromat.

De…aroganta spirituala. Care e un fenomen comun printre cei care sunt preocupati de subiecte spirituale.

Cartea aceasta pare obisnuita . Mica . Normala.

Dar nu e.

A fost nevoie de luni de practica, citit, inteles, ca sa realizez ca, de fapt, informatia continuta in ea e extraordinar de densa. Si o poti cuprinde si integra in timp.

La fel este si cursul.

Sunt trei zile, dar ai nevoie de saptamani sa se aseze totul, sa fie pe deplin integrat in fiinta ta. Sa-l practici, sa-l cunosti, sa-l apreciezi, sa-l valorizezi.

Intotdeauna m-am intrebat cum e reusit Vianna sa condenseze atatea lucruri intr-o simpla carte.

E ca si cum ai incerca sa cuprinzi necuprinsul in paginile unei carti, Sau intr-un curs.

Si am patruns atat de profund in fiinta mea interioara, si m-am inteles atat de bine lucrand astfel, incat am inteles ce inseamna ceea ce era scris pe frontispiciul templului din Delphi-care spune :”cunoaste-te pe tine insuti, si vei cunoaste Universul si pe zei”.

Va urma

 

 

Theta Healing este o tehnica prin care invatam cum sa ne folosim intuitia noastra fireasca, bazandu-ne pe iubirea neconditionata a Atoatecreatorului, care „lucreaza” de fapt.

 

Prin schimbarea ciclului undelor cerebrale, inclusiv starea „Theta”, puteti observa ca martor cum Atoatecreatorul creeaza vindecare fizica si emotionala instantanee.

Invatand tehnicile Theta Healing, veti vedea ca orice om are capacitati intuitive pe care le poate folosi pentru a realiza vindecari fizice si emotionale spontane. Folosind aceasta procedura, va veti putea ajuta pe dumneavoastra precum si prietenii si membrii familiei.

Theta Healing este binecunoscuta pentru Lucrul asupra Convingerilor si Lucrul asupra Sentimentelor la toate cele patru niveluri: de Baza, Genetic, Istoric si al Sufletului.

Avand din ce in ce mai multe dovezi stiintifice ca emotiile „toxice” pot contribui la aparitia bolilor si constiinta ca emotiile, sentimentele si puterea gandirii au o influenta, directa asupra sanatatii noastre fizice, exista un interes crescand privind modul cum mintea influenteaza trupul, pentru a dobandi sanatatea optima. Lucrul asupra Convingerilor si Lucrul asupra Sentimentelor ii inarmeaza pe oameni cu capacitatea de a inlatura si de a inlocui emotiile, sentimentele si gandurile negative cu unele pozitive, benefice si constructive.

Theta Healing este cel mai bine descrisa ca o minune usor de atins in viata noastra.

De asemenea, Theta Healing, este binecunoscuta pentru cele Sapte Planuri ale Existentei; un concept care ne permite conectarea la cel mai inalt nivel al iubirii Neconditionate si al energiei a Tot Ceea Ce Exista. Folosind acest concept, Terapeutul Theta Healing poate atinge cea mai mare claritate, intelepciune si iubire.

Theta Healing este o tehnica de vindecare extraordinara create de Vianna Stibal, vindecatoare si persoana intuitiva extraordinara.


Theta Healing ne ajuta sa inlaturam gandurile si sentimentele care provoaca boala in corp, precum si convingerile care ne pot bloca exprimarea dorintelor adevaratei noastre esente. Metode si aspectele particulare ale Theta Healing sunt vaste, chiar infinite.

Theta Healing foloseste aplicarea practica a fizicii cuantice prin puterea rugaciunii sau prin connectarea cu Atoatecreatorul.

Theta Healing ne invata cum sa accesam intuitia noastra fireasca, folosind iubirea neconditionata a Atoatecreatorului. Fiecare dintre noi are capacitati intuitive. Theta healing ne ajuta sa ne intarim capacitatea de a realiza vindecarea fizica si emotionala.

Cheia Theta Healing este o cale rapida si specifica de a intra in „Starea Theta” si in al Saptelea Plan al Existentei. Theta Healing ne permite sa marim emisia de unde theta a creierului nostru pentru a obtine o stare creatoare superioara, deosebit de potrivita pentru a face schimbarile necesare in sistemul nostru de gandire la nivel profund. „Starea Theta” poate fi atinsa in mod normal dupa mai multe ore de meditatie; cu aceasta metoda, o putem atinge in 30 de secunde. Prin aceste unde cerebrale theta, ne putem conecta la sursa noastra divina, pentru a ne vindeca, a schimba si imbunatati radical viata noastra si vietile altora.

Suntem ceea ce gandim. Tot ce se intampla in launtrul nostru si in jurul noastra este propria noastra creatie. Suntem un magnet natural care atrage evenimente, oameni si situatii ce sunt compatibile cu frecventa vibratorie si cu nivelul nostru de energie. Daca vrem sa ne schimbam experientele, trebuie mai intai sa ne schimbam convingerile.

Theta Healing este un instrument pentru manipularea directa a realitatii noastre fizice. Este procesul prin care putem sa strapungem valul universului non-fizic si sa facem, in cunostinta de cauza si in mod deliberat, schimbari in realitatea noastra.

Insa, multe persoane sunt constiente doar de o parte din gandurile lor. Ceea ce li se pare ca crede, nu corespunde in multe cazuri gandurilor lor inconstiente. Adesea au si proiecta convingeri de care sunt complet inconstienti; Ei pot gandi ca „Nu sunt vrednic(a) de iubire”, „Sunt incapabil(a)”, „Nu merit bucuria”. Aceste ganduri pot veni din copilarie, din experientele unor vieti trecute, la nivelul genetic sau al sufletului ori la nivelul constiintei colective. Aceste convingeri pot guverna viata !

Folosind tehnicile Theta Healing, este posibil sa identificam, sa inlaturam si sa inlocuim aceste convingeri la toate nivelurile: de Baza, Genetic, Istoric si al Sufletului.

Cea mai profunda descoperire Theta Healing este ca poate fi predata altora cu usurinta.