What is Access Bars?

What is Access Bars?

delia-turcan-access-consciousness-access-bars

What is Access Bars?

Căi valoroase de schimbare și înălțare a conștiinței personale și planetare. Iată ce vă ofer mereu cu iubire și cu drag!
Access Consciousness Bars este o tehnică de echilibrare și îmbunătățire a aspectelor legate de sănătate, bani, relații prin accesarea unor centri energetici ca urmare a atingerii a 32 de puncte din zona capului.
Acesta este pasul de început în Access Consciousness Bars, în care rulăm aceste benzi de energie – învățați efectiv tehnica, și vă introduceți în principalele instrumente folosite în Access, primiți și oferiți câte două ședințe de fiecare persoană, și vă deschideți către minunata lume Access Consciousness.
Aceste benzi vor curăța puncte de vedere, considerații, gânduri, sentimente, concluzii, emoții, credințe, judecăți din toate ariile vieții noastre – cele care acum reprezintă blocaje ale energiilor legate de bani, cunoaștere, control, creativitate, relații, conștientizare, îmbătrânire, vise și speranțe, forma și structura, vindecare, sexualitate, corp și multe altele.
Prin urmare schimbările vor fi clare și vizibile în viața noastră și în ființa noastră, știind să fim tot mai mult noi înșine, fără judecăți, critici, recunoscându-ne ca Ființe Infinite, Conștiința Pură ce suntem în realitate!
O puteți folosi pentru voi înșivă, pentru cei apropiați sau pentru clienții voștri practic în toate domeniile.
Vă aștept cu drag la o nouă tehnică ce contribuie la elevarea conștiinței și a energiei noastre!

Detalii despre tehnică și curs

Access Consciousness Bars® reprezintă baza și centrul Access Consciousness®, care a fost primită și dezvoltată ca terapie de către fondatorul Access Garry Douglas.
Access Consciousness Bars se referă la 32 de puncte de pe cap care, atunci când sunt atinse ușor eliberează cu ușurință și fără efort tot ce înseamnă gânduri, idei, convingeri, emoții și considerații stocate în toate viețile în energia și creierul nostru.
Așadar este o posibilitate extraordinară pentru voi să lăsați să plece absolut totul!
Fiecare sesiune de Bars poate elibera 5-10 mii de ani de limitări din fiecare arie a vieții care corespund ariei vieții care corespunde barei atinse.
Este un proces extrem de hrănitor și relaxant ce eliberează limitările din toate ariile vieții pe care doriți să le lucrați.
Până azi, de 25 de ani, a asistat mii de persoane în schimbarea multor aspecte ale vieții și corpurilor lor, cum ar fi – anxietate, sănătate, greutate corporală, finanțe, somn, sex și relații, comunicare și multe altele.

Cursul Access Consciousness Bars

Absolut toată lumea poate învăța să facă Bars. Nu este necesară nici o experiență anterioară în masaj, cunoștințe de anatomie sau al îngrijirii sănătății. Tot ce vă trebuie sunt dorința de a învăța și absolvirea unei clase de Access Bars.
Veți învăța diferitele instrumente care compun Access Consciousness®, și veți învăța exact cum se aplică terapia, veți oferi și veți primi câte două terapii sub îndrumarea Facilitatorului de Bars Delia Turcan.
De asemeni vom atinge și lucra, în măsura posibilităților, și subiectele dvs personale.
După ce ați încheiat clasa de Bars primiți diploma și deveniți Practicieni de Access Bars și puteți oferi sesiuni de Bars, sau adăugați sesiunile de Access Bars la businessul pe care deja îl aveți.
Bars sunt o serie de 32 de puncte pe cap, care, atunci când sunt atinse ușor eliberează vechile energii blocate în creier și în corp.

Ce face o sesiune de Bars?

● Bars iau toate considerațiile, gândurile, sentimentele, emoțiile, deciziile, judecăților și convingerile din orice viață – care sunt stocate în creier și le eliberează atunci când barele sunt atinse ușor.

● În același timp energia Universului va devine mai disponibilă, și adesea apare mai multă pace, ușurință, bucurie și glorie în viață, o stare de claritate și de bine.

● Medicii au raportat schimbări în undele creierului, care trec din beta – undele din starea de veghe și de alertă din viața noastră de zi cu zi – în theta – undele din starea de somn cu vise, care sunt mult mai lente și dau o stare de relaxare și uneori de extindere a conștiinței, schimbare care are loc în decursul unei ore – cât durează sesiunea de Bars.

La ce te poți aștepta atunci când primești Bars?

Fiecare sesiune de Bars e diferită.
● Cel mai rău lucru care ți se poate întâmpla este să te simți atât de relaxat ca și cum ai fi după un masaj bun.
● Cel mai bun lucru care ți se poate întâmpla este să-ți schimbi viața.
Între cele două extreme sunt posibile nenumărate nuanțe, cum ar fi:
– un simț crescut al păcii, o senzație de ușurință în corp;
– să fii mai puțin reactiv la situațiile la care reacționai înainte – capacitatea ta de a răspunde la situațiile de stres se îmbunătățește;
– somn mai profund și mai odihnitor;
– simți că ceea ce te supăra înainte nu te mai afectează.

Cât de des ai nevoie de Bars?

Depinde în totalitate de tine. Este hotărârea subconștientului tău și a ta în întregime. Cât de bine ai vrea să te simți?
Odată ce ai beneficiat de o sesiune de Bars, ele continuă să elibereze energia blocată. De fiecare dată când beneficiezi de ele, efectul devine mai dinamic.
Ele pot fi aplicate:
● pe sugari, copii;
● femei însărcinate;
● vârstnici;
● bolnavi;
● handicapați;
● oamenii normali care trec printr-o perioadă de stres, iritabilitate, printr-o schimbare energetică, după un șoc sau traumă, dar și oricând doriți să vă simțiți bine în pielea dvs, fără vreun motiv special, pur și simplu după o zi mai grea sau mai dificilă.

 

Studierea creierului persoanelor care au beneficiat de Bars l-au lăsat fără cuvinte și pe omul de știința Jeffrey L. Fannin, specialist în neuroștiințe, care studiază de mulți ani creierul persoanelor implicate în diferite activități spirituale, meditații și rugăciuni. Și totuși e prima dată când vede așa ceva…

en_USEnglish