Banii, bogăția, abundenta și prosperitatea la îndemână ta

1
Articole Access Consciousness

Astăzi vă voi oferi un instrument pentru a avea claritate și ușurință cu banii, bogăția, prosperitate și abundență pe această planetă. În viețile noastre, cel puțin în această țară, bogăția, prosperitate și abundență sunt lucrurile la care ne gândim poate cel mai puțin, și adesea nu le cunoaștem. Există energii pe care nu le cunoaștem. Există energii pe care vrem să le învățăm. Bogăția, prosperitate și abundența, claritatea și ușurința sunt câteva din energiile pe care am vrea sa le ducem în viețile noastre. Și atunci puteți folosi întrebarea: “Ce ar trebui să percep, să știu, să fiu și să primesc, care mi-ar permite claritate totală, ușurință, bucurie si glorie cu banii, bogăția, prosperitatea și abundența?.

Aceasta este o întrebare care ne mută din starea noastră obișnuită, din egoul nostru obișnuit, pentru care bogăția prosperitate abundență ușurința și claritatea sunt în niște utopii sau niște necunoscute, în starea de ființă conștientă creatoare. Această fiinta care suntem noi cu adevărat este cea care poate crea cele mai înalte lucruri și este locul în care vrem să fim atunci când alegem să cream sau să manifestăm ceva.

Vă urez succes și bucurie în această lucrare și vă aștept cu drag la toate clasele mele în persoană și online. Aștept să ne cunoaștem, să ne întâlnim și să creștem împreună.

Comments ( 1 )

  • Pana sa va gasesc online nu eram familiarizata cu Access – am vazut un filmulet pe YouTube in care ofereati urmatorul instrument, tot legat de bani – „Ce as putea sa adaug eu acum afacerii mele si care sa imi aduca clienti noi ACUM?” Nu am inteles initial ce vreti sa spuneti si ce fel de instrumente sunt acestea – pana cand la vreo cateva ore dupa ce am vazut filmuletul m-a „lovit” raspunsul care mi-a venit in minte din senin. Wow. Am implementat de cateva zile ideile si astept rezultate…acum cer contributia Universului daca tot ne-ati invatat cum 🙂 Multumesc pentru tot ce faceti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish