Curs Relații cu Lumea Theta Healing

Curs RELATII CU LUMEA - THETA HEALING

Deblocați misterele trecutului vostru pentru a avansa în viitor…

Despre ce este vorba în cursul Theta Healing Relații cu Lumea

Cursul Relatii cu Lumea ThetaHealing® se concentreaza pe culturi si credinte specifice pentru a identifica problemele prezente si trecute cu diverse rase, religii sau oameni. Prin eliberarea acestor credinte, ura si resentimentele vechi sunt eliberate, permitand participantilor sa accepte oameni si culturi din intreaga lume cu iubire neconditionata.

CONȚINUTUL CURSULUI – ce înveți în cursul Relații cu lumea:

Cursul „Relatii cu Lumea” Theta Healing este o calatorie extraordinara pe parcursul careia vei invata sa schimbi si sa devii co-creator al unei lumi mai bune. In timp ce tehnologia se dezvolta si calatoriile internaționale sunt mai accesibile, noi interacționam cu oameni din diferite culturi și civilizații. Prin urmare, este important sa ne intelegem si sa ne acceptam reciproc, trăind în armonie.

Intr-o lume in care mostenim sau preluam prejudecati genetice, exista tari pe care dorim sa le vizitam si altele pe care le evitam. De asemenea, avem preferinte si retineri fata de anumite etnii si religii. Prejudecatile sunt adesea ascunse adanc in mintea noastra, dar cursul Theta Healing te ajuta sa le descoperi si sa le elimini.

In acest curs, vei descoperi convingeri ancestrale, programe istorice si culturale ascunse in subconstientul tau. Utilizand metoda ThetaHealing, vei fi capabil sa eliberezi aceste convingeri si sa le inlocuiesti cu programe mai potrivite care sa te ajute sa traiesti intr-o lume bazata pe acceptare, compasiune si iubire neconditionata.

Cursul Relatii cu Lumea se adreseaza tuturor celor care doresc sa elimine blocajele lor, dar mai ales practicienilor si instructorilor ThetaHealing® care doresc sa lucreze cu oameni din toate culturile, religiile si medii diverse.

Cerinte preliminare: absolvirea cursurilor Theta Healing Baza, Avansat, Săpare în profunzime (Dig Depeer) și Tu și Creatorul

Dr. Delia Țurcan

Instructor independent si Certificat International de ThetaHealing®
Facilitator Certificat International de Access Consciousness® Bars, Facelift și Foundation
Absolventă a International Academy of Classical Homeopathy din Alonnissos Grecia.

• Manualul practicianului Relații cu lumea 
• Certificatul Oficial de Practician de la ThetaHealing®Institude of Knowledge USA, care vă permite să fiți practician de Theta Healing după acest curs.
• Înscrierea pe site ul oficial www.thetahealing.com, ca practican al tehnicii ThetaHealing – pentru cei care doresc
• Reduceri pentru repetarea cursului
• Posibilitatea participării la grupul nostru de lucru și la alte evenimente care au loc pe plan local, împreună cu alți practicanți de Theta Healing

Durată curs: 5 zile
Investiția ta pentru o nouă viață este: 3360 RON

Reduceri la pachete de cursuri:

Dacă cumpărați doua cursuri aveți reducere 10%

Dacă cumpărați trei cursuri aveți reducere 20%

Dacă cumpărați patru cursuri aveți reducere 30% și puteți achita suma în doua transe (prima transă înainte de primul curs și a doua transă înainte de al doilea curs).

Forma de plată?
După completarea formularului, veți primi un email cu detaliile legate de plată și datele contului în care veți face transfer.
Unde va avea loc cursul?
Fiecare participant înscris va fi anunțat cu cel putin 24 ore înainte, locația cursului. Pentru a afla de cursurile din orașul tău sau cele online, abonați-vă la newsletter și/sau consultați pagina de Evenimente.

en_USEnglish