Despre mine – Delia Țurcan

Delia-Turcan-despre-mine
moon-inverse[1]

Sunt Delia Țurcan și cred cu tărie că e nevoie ca viziunea noastră asupra lumii și vieții să fie una integrată, căutând raporturi si conexiuni intre stiinta pura – fizica, medicina, biologie, stiinte sociale si domeniul spiritualitatii-al constiintei pure – intalnind nevoia fundamentala a omului de regasire si cunoastere de sine si de inaltare si comunicare cu Dumnezeu – Sursa si izvorul tuturor lucrurilor.
Bine ai venit în acest site, care este dedicat tuturor celor care CAUTĂ, tuturor celor care deja SUNT, celor care doresc să se schimbe și caută un mijloc cât mai eficient și mai rapid de a o face.
It is a site of medicine, but at the same time it is a site that deals with topics related to personal evolution, self-knowledge, the growth of love in our soul, meditation, healing and many other topics.
Site-ul este în permanentă transformare, el este încă în lucru și vor mai fi multe-multe subiecte interesante de discutat, de aceea va invit să reveniți de câte ori simțiți nevoia, eu va aștept cu drag și cu noi subiecte.

Delia-Turcan-semnatura

Delia Țurcan

delia-turcan-flower-divder

Viziune și credință

Crede intr-o reconciliere si in posibilitatea de colaborare si comunicare intre stiinta, spiritualitate, psihologie, religie si medicina complementara.
Si mai cred in posibilitatea noastra de a schimba lumea si pe noi, de a ne schimba vietile si parcursul planetei Pamant, devenind responsabili pentru ceea ce suntem, facem, spunem, gandim si simtim.
Si cred, optez si actionez in scopul unei bune comunicari si colaborari între cei care practica si/sau predau Theta Healing, Access Consciousness, dar si a celorlalte terapii si metode, pentru ca ele, practicate cu intentii frumoase si profesionalism dau rezultate minunate.
Am studiat si am ales din multele posibilitati si cursuri posibile, disponibile astazi, doar acele tehnici si metode care creeaza schimbari si transformari in fiinta si in viata – terapii care schimba vieti, nu doar vindeca un corp sau amelioreaza un simptom.
Niciodata nu m-a multumit putinul si superficialul.
Intotdeauna am cautat sa inteleg radacina si cauza lucrurilor, bolilor si problemelor umane. Mintea si sufletul omului sunt complexe, dar fara calauzire, putem sa ratacim intr-un Univers miraculos, ce se poate dovedi un labirint fara sfarsit.

Delia-Turca-ThetaHealing
delia-turcan-flower-divder

Cursuri

Cel mai mult imi place sa predau – asa se raspandeste cel mai repede si mai profund spiritul libertatii interioare si se obtin cheile catre Fiinta Infinita care suntem in profunzimile noastre.

Poți vizita pagina de cursuri pentru a vedea ce cursuri poti urma disponibile sau pagina de evenimente pentru a vedea ce cursuri urmeaza în perioada următoare

delia-turcan-flower-divder

Consultații

Consultațiile se oferă în Iași, online sau telefonic.
Ofer consultații inviduale de: ThetaHealing, Access Bars, Homeopatie, Procese de Corp, Afaceri și bani/Joy Of Business, Facelift.

Înscrie-te la newsletter!

Te invit să te înscrii la newsletter pentru a fi informat despre cursurile care urmează, să primești materiale video gratuite, e-bookuri gratuite, toate pentru ca viața ta să capete sensul pe care tu ți-l dorești.

en_USEnglish