FURTUL DE VIATA

Articole Theta Healing

Parallelisle-JeanLuc

Despre creativitate, emotii si lumea materiala

-exemplu practic-din cauzele subtile ale bolilor

Bolile au uneori un substrat care depaseste cu mult mintea noastra limitata . Modalitatea de a gandi a sufletului este uneori radical diferita de a mintii.

Sufletul nostru este intelept, si obiectivele lui sunt diferite de ale mintii. Mintea se ocupa de supravietuire, de “ realitatea “ noastra zilnica. Sufletul are obiective foarte legate de evolutia spirituala, de lectiile pe care le avem de invatat in viata, si de obiective mai inalte decat a castiga bani sau a ne construi o casa. Nu inseamna ca a castiga bani este ceva nedorit. Inseamna doar atat : daca acestea ne sunt necesare, le vom avea. Daca noi urmam ceea ce avem de facut-ceea ce noi numim  “ sincronicitate divina “, adica treaba pe care o avem noi de facut pe acest Pamant, atunci tot ceea ce ne este necesar pentru asta vine firesc catre noi. Daca pentru asta ne trebuie o casa, ea vine cu usurinta, daca ne trebuie bani, ei vin, daca ne trebuie partener divin, el vine.

Asadar prioritatea, in ochii sufletului, e alta. Mai intai ne-am angajat sa facem o treaba ( sau mai multe) pe acest Pamant, care contribuie la mersul inainte al umanitatii, sa zicem, apoi ne-am angajat sa invatam niste lectii pentru sufletul nostrum, apoi ne-am angajat sa dezvoltam anumite virtuti.

Bun. Problema poate sa apara atunci cand venim aici si nu ne amintim de ce am venit.

Scriu toate acestea dupa ce am intalnit un fel de tema comuna la mai multe persoane, si va rog sava schimbati si voi programele care vor urma, daca veti considera ca e important.

Societatea actuala e profund masculina in manifestarile ei. Este exacerbat rolul mintii si al matematicii sa zicem, al stiintei si lumii concrete, materiale in care traim.

Problema este ca alte valori sunt uitate si negate., anulate sau neglijate. Dispretuite si judecate gresit.

Nu suntem educati emotional, nu sunt valorizate aspectele creative ale fiintei noastre, nu sunt antrenate capacitatile creatoare, iar oamenii traiesc cu impresia ca aceasta lume este adevarul absolut.

Numai daca realizam ca lumea este suma si intrepatrunderea unor vibratii atomice, iar 99,9999 % din atomi sunt gol, si restul particule, s-ar putea sa vedem lumea ca pe un spatiu de probabilitati izvorate dintr-un vast ocean de energie . Ce ne arata aceste probabilitati? CINE DETERMINA ce anume se intampla in viata mea? Simplu-asteptarile mele constiente sau inconstiente fac asta. Si atunci? Lumea asta “ reala “ si probabilitatile a ceea ce se intampla in viata mea le hotarasc…eu…

Asadar lumea e mai fluida si mai inalt vibrationala decat credeam noi.

Iar noi avem mai multa forta creatoare decat ne-am imaginat vreodata.

Revenind la subiectul realitatii noastre zilnice am fost foarte impresionata de o persoana care pur si simplu avea o boala careia nimeni n-a reusit sa-I gaseasca un diagnostic, si, desi suferea evident foarte mult, afectiunea progresa, pentru ca in lipsa diagnosticului tratamentul aproape ca nu exista. Povestesc toate acestea pentru ca sunt convinsa ca mai sunt situatii asemanatoare, si pentru a vedea in ce mod difera dinamica sufletului de cea a corpului, si unde pot fi radacinile unor suferinte.

O fiinta magnifica, o lumina, creativa, cu emotii vii, cu energii fluide, putin aeriana, e drept, dar asta din inocenta , dar si pentru ca nu se simtea in largul ei in aceasta lume.

Atunci, dragilor, toti oamenii materialisti din jur au programat-o transmitandu-i mesaje care i-au creat urmatoarele programe :

“ Sunt ciudata daca sunt creative si am emotii vii”

– “ Oamenii ma considera ciudata daca sunt creativa si imi exprim emotiile “

-“ Din creativitate nu poti trai “

– “ Nu poti fi fericit daca esti creativ “ ( pentru ca fericirea vine din castigarea banilor !!!)

– “ Daca sunt creativa oamenii ma resping “

-“ Oamenii nu ma inteleg “

-“ Sunt extraterestra “

-“ Nu am un loc in aceasta lume”

-“ Eu nu apartin acestei lumi “

Si multe alte programe care genereaza sentimente de inadecvare, de respingere si de neimportanta

-“ Sunt neimportanta pentru aceasta lume”

Toate acestea au generat un conflict interior care, impreuna cu renuntarea la propria putere, dupa cum va voi explica ulterior, au determinat-o ca, la nivelul sufletului, sa renunte la viata. Pur si simplu.

Si scriu asta pentru ca sunt multi tineri asa – care sunt veniti cu misiuni creative , care au a-i invata pe oameni valoarea trairii plenare a emotiilor, si au misiunea de a  aduce vibratii inalte prin forme creative si artistice de exprimare, si care renunta la viata pentru ca li se spune ca ceea ce ei simt ca au de facut este lipsit de sens. Adica se sinucid, sau isi creeaza forme imposibile de boala incurabila.

Sufletul lor e venit sa invete oamenii valoarea emotiilor si a creativitatii, sa inalte si sa vindece prin diferite forme de arta si fantezie. Dar se trezesc prinsi intr-un servici care le ia 12 ore pe zi, o multime de energie, si le ia viata, in final.

Doar pentru ca oamenii nu inteleg. Si nu valorizeaza darul lor nepretuit.

Nu traim pentru a avea un servici. Nu traim pentru a supravietui. Nu traim pentru a renunta la viata. La noi. La sufletul nostru. Nu putem spune-nu am timp de iubire pentru ca am servici, e absurd. Un servici nu e viata noastra, nu suntem noi. Sufletul nostru e cel care are nevoie de iubire ca sa traiasca. Ambitiile noastre nu ne determina viata. Ci iubirea e cea care ne umple viata. Si faptul ca dam sens vietii noastre.

Problema persoanei era o paralizie progresiva, cu atrofie musculara inexplicabila, cu evolutie lenta, dar sigura.

Care era cauza?

_”Mi-a teama de puterea mea personala, mi-e teama ca pot face rau celorlalti daca am putere personala”

Pentru ca are o asemenea empatie si grija sa nu raneasca sub nici o forma sentimentele celorlalti, incat a preferat sa renunte complet la putere( inclusive musculara), incat avea nevoie de slabiciunea progresiva ca sa fie fara nici un pic de forta si sa nu-I raneasca pe ceilalti

“ Sunt responsabila pentru esecul vietii si pentru nefericirea celorlalti “ era un alt program.

Si in consecinta “ Nu merit sa mai traiesc”.

Eu cred ca traim un moment in istoria omenirii cand e vremea sa reevaluam valorile pe care ne bazam. Valorile exclusiv masculine ale societatii creeaza monstri la ora actuala. Fiintele umane , copiii sau adultii de azi sunt veniti aici cu scopuri precise si foarte inalte.

Cred ca ar fi momentul sa incetam sa ridiculizam persoanele cu capul in nori, creative si inventive, sau artistii care folosesc o energie foarte inalt creativa pentru a ne hrani sufletul si emotiile si a ne transmite vibratii speciale. Operele lor schimba energii, schimba suflete, schimba vieti, fara sa stim noi.

Dincolo de lumea materiala avem o lume sensibila si delicata care suntem noi cei sensibili si vulnerabili. Si comportamentul abuziv al lumii ne fac sa ne inchidem cu straturi de blocaj energetic inima, de teama sa nu mai fim raniti. Si e mare pacat, pentru ca emotiile inimii noastre ne dau culoare lumii in care traim, si fac ca totul sa fie viu si frumos.

De aceea ne indreptam spre o lume cenusie-ea corespunde culorii din noi-terne si fara bucurie.

Haideti sa ne reinvatam bucuria, lumina si fericirea !

Si – pentru cei care stiu sa se testeze pentru programe si le schimba, sa cerem sa fie descarcate programele :

–         “ Sunt fericita atunci cand sunt creativa “

–         “ Stiu ca am locul meu , care este numai al meu in aceasta lume “

–         “ Stiu ce inseamna sa fiu inteleasa “

–         “ Stiu ca oamenii ma inteleg atunci cand sunt creative”

–         “Stiu ca e posibil sa fiu creativa si sa castig bani facand ceea ce-mi place”

–         “ Oamenii ma iubesc daca sunt creativa “

–         “ Stiu ca sunt pe planeta potrivita, in locul potrivit”

–         “ Stiu cum sa ma impamantez”

–         ”Ma eliberez de resposabilitatea pentru esecul vietii si nefericirii celorlalti “

–         “ Responsabilitatea vietii si nefericirii celorlalti le apartine”

–         “ Stiu ca pot avea putere personala fara sa-I ranesc pe ceilalti “

–         -“ Stiu ce inseamna sa am putere personala”

Toate acestea ce inseamna? Faptul ca exista o motivatie, un motiv ascuns in subconstient pentru orice problema majora in viata-fie ca este vorba de sanatate sau de probleme personale. Si daca acest blocaj subconstient nu este inteles si eliberat, pur si simplu nu gasim solutia si raspunsul problemei noastre.

Si haideti sa nu mai valorizam numai ce ne hraneste trupul, ci si ce ne hraneste sufletul si spiritual! Si sa-i respectam, apreciem si valorizam pe cel care se ocupa cu astfel de lucruri deasemeni!

 

 

en_USEnglish