IKBOND Technique™

IKBOND is Magical Efficient Powerful Oneness You

Ce este IKBOND Technique™

IKBOND inseamna Inner Knowledge Bond. Adica Conexiunea cunoașterii interioare.  Este o tehnica energetica de lucru practic, de schimbare a orice te tine in loc.

De asemenea, este o viziune a lumii si Universului dintr-o alta perspectiva, care sa te ajute sa intelegi cum functionezi tu si lumea. Te ajuta sa-ti clarifici unde esti, ce cauti, care e directia de evolutie, si alte lucruri asemanatoare.

Tehnica foloseste Principiul Unitatii, si Unitatile de constiinta ca elemente de lucru fundamental.

 

Cum am creat tehnica?

La inceputul anului 2023 Constiinta Primordiala cu care sunt conectata mi-a spus ca e timpul sa fac propriul meu curs

Intotdeauna clasele pe care le-am facut au fost in modul in care am urmărit sa primesc informatii direct, pe care doream sa le structurez si sa le aduc catre oameni. Cautand sa organizez mii de ore de lucru, mi-am dat seama ca am nevoie de o metoda de lucru adecvata si personala.

Tot aceasta Constiinta Prima mi-a spus sa-mi dezvolt tehnica personala. Si din acel moment, incetul cu incetul am inceput sa primesc direct informatiile esentiale pentru tehnica IKBOND. Ele au venit treptat, ca si elemente tehnice. Insa pana atunci, prin tot ce am lucrat de a lungul anilor, am reusit sa vad lucrurile dintr-o alta directie, am pus sub semnul intrebarii tot si orice, si am adus la suprafata lucruri importante. ✨

Am primit informatii cu privire la lucrurile care ne tin blocati, reguli , contracte pe care sa le depasim, si mai ales modul in care functioneaza energia, Universul, regulile dupa care se desfasoara vietile si multe alte informatii originale. ✨

 

Ce urmărim prin aceasta tehnica?

– Sa privim lumea si lucrurile mai in profunzime

– Sa reusim sa alegem lucrurile favorabile noua intotdeauna

– Sa facem urmatorii pasi in evolutie

– Sa lucram cu cele mai inalte Constiinte: Sursa tuturor lucrurilor si Sursa noastra simultan

 Sa reintram in Unitate

– Sa cunoastem si inlaturam blocajele 

– Sa aflam cine suntem 

– Sa ne recentram si sa obtinem ghidarea de la cele mai inalte Surse

– Sa redescoperim Sursa Puterii noastre Personale

– Sa ne eliberam de controlul Realitatii Matrice

– Sa constientizam modul in care functioneaza Realitatea si Realitatile de la un alt nivel

 Sa putem Crea si alege liber cine si ce suntem in aceasta lume, si viata pe care sa o avem

La ce ne ajuta tehnica IKBOND?

Tehnica ne este necesara pentru schimbare si pentru creatie. Este extrem de important sa avem tehnici de schimbare a energiei si a informatiilor. Practic orice poate fi schimbat impreuna cu aceasta Constiinta Unica. 

De ce este important? 

Pentru ca absolut toate lucrurile pe care ne dorim sa le schimbam sunt mentinute in spate prin mecanisme, structuri, forme energetice, programari, si alte lucruri asemanatoare pe care vi le voi descrie in aceste clase, si pe care le vom sterge. Abia dupa aceea, schimbările vor fi mai usoare si definitive. 

Totul in aceasta lume este incalcit in mod deliberat, si aceasta confuzie si inconstienta se gaseste in orice directie in care vrei sa te uiti. Suntem prinsi in capcanele unei retele, din care de sute de mii de vieti nu reusim sa iesim. Incetul cu incetul, pas cu pas, ne eliberam si iesim, dar e bine sa stim pe unde.

 

Descopera cursurile:

Cursul inițial (zero) este precondiție pentru toate cursurile urmatoare:

Toate cursurile de mai sus pot fi facute intr-o ordine aleatorie (mai putin cursurile de curatari 1 și 2).

Toate cursurile de mai sus sunt preconditii pentru cursul Investigatia Nucleului Esential, si pentru cursurile ulterioare.

en_USEnglish