Curs intre Ego și Conștiință

CURS între Ego și Conștiință IKBOND TECHNIQUE™

Peste tot se vorbeste despre rani. Dureri. Emotii. Rana abandonului. Rana umilintei. Multe alte rani. Un singur lucru omitem: ranile sunt reactii ale egoului. Asta e tot. Punct.

Lucreaza cu egoul si vei ajunge sa nu le mai creezi. Abandonul nu e abandon, este interpretarea personala a egoului, reactia la faptul ca cineva de langa noi a plecat, sub orice forma.  Eu nu zic ca nu exista, dar este abordata ca si cum am pune un plasture de 3 cm pe o rana de 10 cm diametru. Pentru ca sursa ranilor noastre este reactia egoului.

Cand am inceput sa lucrez cu el, nu stiam exact ce sa fac, ma aflam in fata unei confuzii generale. Cei care ma cunosc, stiu ca nu imi plac confuziile absolut deloc. In lumea energiei confuziile te dezorienteaza. Te scot de pe drum.  In lumea energiei si constiintei claritatea este o cheie. Incetul cu incetul am ajuns la claritate, si la un mod de a lucra cu egoul.

Cursul de ego este unul de o importanta centrala, cu privire la 2 aspecte:

  1. Structura reala a fiintei umane, cu diferitele straturi componente, ceea ce este un element fundamental al intelegerii de sine, si a ce cautam si unde dorim sa ajungem atunci cand spunem ca vrem sa ne cunoastem pe noi

2. Modul in care lucram cu egoul punctual

Modul in care reactionam la diferite aspecte, modul in care suferim in anumite situatii, modul in care ne simtim in anumite situatii, modul in care gandim compulsiv-obsesiv in diferite circumstanțe, si multe alte lucruri, sunt aspecte legate de ego.

Toata lumea stie ca egoul, cu aspectul lui de orgoliu in special este un obstacol in calea noastra in lume. Insa opinia generala este ca intrarea in umilinta/smerenie rezolva totul. Nu, nu rezolva. Este doar cealalta fata a orgoliului.

Insa Egoul nu este doar despre orgoliu, este despre o identitate pe care credem ca o avem, si care nu e alegerea noastra, ci alegerea celorlalti. Suntem prinsi in capcanele unor egouri care ne deviaza, si suntem in reactiile lui automate.

Modul de lucru cu egoul este unic si este esential pentru evolutia noastra. Acest curs va aduce claritate si eficienta in lucrul cu voi. Am sumarizat un mod de lucru cu egoul, si vi-l ofer sub forma cursului IKBOND Eliberarea de Ego.

Dr. Delia Țurcan

Creator si instructor IKBOND Technique

Instructor independent si Certificat International de ThetaHealing®
Facilitator Certificat International de Access Consciousness® Bars, Facelift și Foundation
Absolventă a International Academy of Classical Homeopathy din Alonnissos Grecia.

Pregatire anterioara necesara: cursul Initial (zero) IKBOND Technique

Durată curs: 

  • 4 zile: ora 17-21
  • sau 2 zile: ora 10-18

Investiția ta pentru o nouă viață este: 

1800 lei 

900 lei pentru cei care repeta cursul

Forma de plată?
După completarea formularului, veți primi un email cu detaliile legate de plată și datele contului în care veți face transfer.

Unde va avea loc cursul?

Online

Ce este inclus în curs?

✓ un manual cuprinzator si detaliat, care curpinde toate etapele de lucru de la fiecare exercitiu si capitol

✓dreptul de a incepe sa practici pe tine si pe altii

✓diploma care atesta dreptul tau de a folosi elementele tehnicii

✓Inscrierea in baza noastra de date, si, daca doresti, afisarea pe site a numelui tau si date de contact, precum si a cursurilor absolvite

✓Dreptul de a face parte din grupul de lucru si participarea la sesiuni de lucru pe care le voi organiza

en_USEnglish