Descărcări (Downloads) ThetaHealing

Downloads
(Downloads)
ThetaHealing

delia-turcan-descarcari-downloadsThetaHealing-

Descărcările sunt foarte puternice atunci când sunt folosite corect. Descărcările ne oferă abilitatea de a crea o nouă realitate. Atunci când descărcăm sentimente, convingeri și programe de genul ”Înțeleg” și ”știu cum”, creăm noi receptori și căi ale neuronilor în creier.
Descărcările nu schimbă credințele noastre care se află în programele noastre subconștiente, de asta se ocupă lucrul pe credințe. Ceea ce face însă o descărcare, este să ne ofere un nou sentiment, o nouă perspectivă și o nouă cale de a fi.
Recomand să citiți descărcările cu voce tare, pentru a se întipări în memorie și pentru o acceptare conștientă a acestor programe.

Download/descărcare
~ Despre a fi auzit
și băgat în seamă
în cel mai înalt mod posibil ~

Vreți să știți perspectiva Creatorului despre ce înseamnă să fii auzit și băgat în seamă de Sursa Divină, de familie și de toți cei dragi și că sunteți importanți și iubiți fără să aveți nevoie de boală, de furie sau de depresie pentru a primi toate acestea?
Că suntem divini și prin natura noastră iubitoare merităm și primim atenție întotdeauna, fără să avem nevoie de boală furie sau depresie pentru a fi băgați în seama și auziți.
Ne eliberăm de obligația de a atrage o boală, de a ne vărsa furia pe ceilalți sau de a deveni depresivi pentru a fi auziți și băgați în seamă, eliberăm boala, furia și depresia de obligația de a ne face auziți și băgați în seamă și că merităm, e posibil și știm ce se simte atunci când suntem auziți și băgați în seamă de Sursa Divină, de persoana iubită, de familie și de toți cei dragi, că simțim întotdeauna cât de importanți suntem, deja SUNTEM AUZIȚI, BĂGAȚI ÎN SEAMĂ ȘI NE SIMȚIM IMPORTANȚI!
Și toate acestea se descarcă în toate celulele, pe toate nivelele de conștiință, în toate aspectele vieții noastre. Mulțumim Sursei Divine! S-a împlinit, s-a împlinit, s-a împlinit!

delia-turcan-flower-divder

Download/descărcare
~ VINDECAREA INIMII ~

Vreți să știți definiția și perspectiva Creatorului despre ce înseamnă să permiți inimii tale să se vindece? Cum să permiteți tuturor necazurilor, tristeților, supărărilor și amărăciunilor stocate în celulele inimii tale să plece? Cum să eliberezi vechile energii și să faci loc pentru iubire, bucurie, fericire și împlinire în inima ta și în toate celulele tale și în toată viața ta? Că este posibil și știți cum să permiteți inimii voastre să se vindece și că deja s-a vindecat de toate rănile trecutului.
Spuneți DA și imaginați-vă cum inima voastră se curăță și se umple cu Lumină și Iubire Necondiționată.
Și toate acestea se descarcă în toate celulele, pe toate nivelele de conștiință, în toate aspectele vieții noastre. Mulțumim Sursei Divine! S-a împlinit, s-a împlinit, s-a împlinit!

delia-turcan-flower-divder

Download/descărcare
~ PENTRU CASĂ ~

Pot cere Creatorului să vă umple casele cu Iubirea Lui Necondiționată, să aducă sentimentul și energia de siguranță, de a fi un cămin armonios pentru familie, plin de pace, echilibru, bucurie, fericire, abundență, stabilitate, iubire și să coboare să umple toți pereții casei, mobila, podeaua, atmosfera cu aceste vibrații pozitive, în cel mai înalt și mai bun mod posibil.
Dacă doriți această descărcare, spuneți Da și permiteți ca întreaga casă să se umple de Lumină și iubire! Mulțumim Sursei Divine, s-a împlinit, s-a împlinit, s-a împlinit!

delia-turcan-flower-divder

Download/descărcare
~ PUTERE PERSONALĂ ~

Pot cere, pentru fiecare din voi, de la Dumnezeu, puterea supremă, Sursa Divină a tot ceea ce este următoarele descărcări – să fie făcute în fiecare celulă a corpului, în toate structurile energetic, în toate celulele voastre și în toată esența voastră?
Pentru a primi downloadul, spuneți “da”.
Înainte de a începe puteți folosi uleiul Transformation – pentru a primi cu ușurință schimbările până la nivel celular.
– Știu cum să trăiesc fără să le permit celorlalți să-mi submineze sau slăbească puterea personală în orice mod – fără teamă, fără îngrijorări, fără neiertare de sine, fără neacceptare, fără mânie, fără furie, fără luptă
folosiți ulei esențial Purification, Valor, White Angelica.
– Știu cum să trăiesc fără teama că-mi voi pierde puterea personală sau că îmi poate fi luată
folosiți ulei esențial Motivation, White Angelica, Valor, Cypress, Geranium, Juniper, Sandalwood.
– Știu cum să trăiesc fără să cedez celorlalți puterea mea personală și știu că ei mă iubesc și că merit să fiu iubit fără să fie nevoie să plătesc pentru iubire cedându-mi puterea personală
uleiuri esențiale – 3 Wise Man, Frankincense, Sacred Frankincense, Acceptance.
– Știu că e posibil și am abilitatea de a mă “împuternici” pe mine însumi, de a îmi întări și crește puterea personală în cel mai înalt mod posibil și în cea mai bună manieră posibilă pentru mine.
Uleiuri esențiale: Sacred Mountain, Highest Potential, 3 Wise Man, Gratitude, Exodus II, Valor, Inner Child, Joy.
– Știu că deja AM putere personală și știu CUM să o accesez și știu CUM să o folosesc, în cel mai înalt mod posibil.
Uleiuri esențiale: Inner Child, Highest Potential, Joy, Live with Passion.
– Aleg să văd pozitivul în viață, selectez din mediul încojurător, din informațiile primite doar cele care îmi întăresc puterea personală, lumina, iubirea și frumusețea din mine.
Uleiuri esențiale: Motivation, Magnify your Purpose, Dream Catcher, Joy.
– Aleg să stau în energia pozitivă și să curg cu fluxul vieții și al iubirii, să văd și să simt măreția vieții.
Uleiuri esențiale: Joy, Live with Passion, 3 Wise Man, Gratitude, Awaken.
– Aleg sănătatea și deja sunt sănătos.

Uleiuri esențiale: Immu Power, Hope, Abundance, Joy.
– Aleg claritatea și strălucirea minții.
Uleiuri esențiale: Clarity, Magnify your Purpose, Present Time.
– Știu cum să trăiesc fără sentimentul de lipsă!
Uleiuri esențiale: Awaken, Envision, Abundance, Inner Child.
– Știu că deja sunt întreg și știu că am tot ceea ce am nevoie și doresc în interiorul meu.
Uleiuri esențiale: Present Time, 3 Wise Man, Inner Child, Valor, Envision, Joy.
Dacă doriți această descărcare, spuneți Da și permiteți ca întreaga casă să se umple de Lumină și iubire! Mulțumim Sursei Divine, s-a împlinit, s-a împlinit, s-a împlinit!

delia-turcan-flower-divder
en_USEnglish