Evenimente gratuite - ThetaHealing
Bine ați venit în acest site, care este dedicat tuturor celor care CAUTĂ, tuturor celor care deja SUNT, celor care doresc să se schimbe și caută un mijloc cât mai eficient și mai rapid de a o face. Este un site de medicină, dar în același timp este un site care se ocupă de teme legate de evoluție personală, de cunoaștere de sine, de creștere a iubirii din sufletul nostru, de meditație, de vindecare și multe alte teme. Folosiți formularul de înscriere pentru a vă înscrie la Cursuri de ThetaHealing, Access Bars, Procese de corp, Access Energetic FaceLift, Cursuri Homeopatie, Retreat-uri energetice, webinarii gratuite
Cursuri ThetaHealing, Cursuri Access Bars, Procese de corp, Cursuri Homeopatie
832
page-template-default,page,page-id-832,bridge-core-2.0.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-default,elementor-kit-15615,elementor-page elementor-page-832

Fiecare dintre noi zareste in lume acea parte pe care doreste sa o vada.

Si daca exista o parte nevazuta care se trezeste in lume acum?

Dincolo de toate teoriile conspirationiste, de dominarea si controlul lumii, nu exista oare o parte din omenire care se trezeste , oare nu avem o nevoie urgenta de a ne aminti?De forta noastra, de lumina din noi, de tot ceea ce ne este dat sa fim, mai inalt decat orice ne este spus ca suntem .

Si daca putem alege in ce sa credem?

Suntem in pragul unei chemari globale la trezire. Timpul s-a scurs ,e tot mai scurt. Pentru acest timp avem nevoie de metode eficiente, rapide, avem nevoie sa curgem in Ritmul Universului .

Suntem in miezul unei schimbari evolutive a constiintei umane colective si individuale .

Vrei sa fii parte din ea?

Vrei sa-ti amintesti stralucirea din tine, gratia si darurile din interiorul tau?

Vrei sa iesi din aceasta constiinta a fricii , din negare si din incertitudine?

Nu va oferim adevarul, va invatam sa-l gasiti voi, pentru fiecare dintre voi .

Tehnica de Theta Healing este un ghid practic, un instrument de lucru care va poate indruma pe propria dumneavoastra cale.  Fiecare isi parcurge calatoria, si fiecare calatorie este unica,extraordinara si speciala .

Puterea de schimbare sta in capacitatea de a fi martor la transformare. A invata sa privim cu un ochi nou lucruri vechi, ceea ce ,desigur, va schimba rezultatul.

Vrei sa stii ce inseamna toate acestea?

Vrei sa intelegi mai multe despre acest instrument numit Theta Healing?

Vino alaturi de noi la conferintele din tara!

Drumul in Theta Healing incepe cu cursul ADN 2 BAZA-incepatori

DETALII IN SECTIUNEA CURSURI THETA HEALING

INSCRIERI LA TEL 0740806287 SAU IN FIECARE ORAS LA REPREZENTANTUL DIN ZONA222