In fiecare zi sa-ti amintesti cine esti - Delia Țurcan
3052
post-template-default,single,single-post,postid-3052,single-format-standard,bridge-core-2.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-22.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
cine esti tu eu sunt being you access consciousness acces la constiinta fii tu schimba lumea

In fiecare zi sa-ti amintesti cine esti

Este un subiect controversat, trist si real.

Cat de mult iti amintesti de tine intr-o zi?

De tine cel real?

Cat de bine te simti tu cu tine? In prezenta ta? In solitudinea ta?

Cine esti tu?

De cate ori pe zi esti tu?

Tu cel constient, tu cel prezent, tu cel real, Existenta pura.

Fara sa faci nimic, doar sa fii.

Fara ganduri, fara probleme, fara tornade de emotii.

Stii ca nu ai invatat asta nicaieri. Pentru ca asta se numeste a-ti reaminti, si nu a invata. Pentru ca exista milioane de interese ca tu sa nu fii si sa nu faci si sa nu ai ceea ce ai putea sa ai daca ai fi cine esti cu adevarat.

Cum ar fi sa-ti amintesti sa functionezi fara minte? Crezi ca nu stii?

Ne-am nascut si am crescut in minciunile acestei realitati, care spune ca ai valoare doar daca ai minte, daca esti intelectual, daca ai citit si memorat suficient de mult ce vor altii ca tu sa memorezi.

Sa gandesti logic ceea ce altii au decis ca e logic.

E adevarat? Mai exista ceva dincolo de asta?

In toate astea, unde esti tu?

Care este relatia ta reala cu tine?

De cate ori te cufunzi in ceea ce esti tu? E singurul rost si sens al meditatiei este sa devii cine esti. Daca nu e asta, pierzi timpul.

Cine esti tu?

Ori de cate ori te intrebi asta esti cu un pas mai aproape de tine. Cu un pas mai departe de definitiile despre tine, de numele care crezi ca esti, de limitatrile cu care te identifici.

Fa o lista cu tot ce crezi tu ca esti. Cu CINE crezi tu ca esti. O lista cu *Eu sunt…*

Apoi-ia fiecare punct de pe lista siiiiiiiii

Cate definitii am despre mine ca…? Tot ce inseamna asta distrug si decreez.

Ori de cate ori esti una cu tine esti una cu Universul. Ori de cate ori esti una cu Universul esti una cu tine.

Nu poti avea o “ relatie “ cu tine. Pentru simplul motiv ca nu sunteti doi. Ori de cate ori incerci sa ai o relatie cu tine, sa te iubesti, sa te intelegi, sa te valorizezi esti separat de tine. Ori de cate ori alegi SA FII iubire, SA FII valoare, SA FII constienta de sine, esti cu un pas mai aproape de Unitatea care esti.

Realitatea asta ne separa de noi. Ne distrage de la cine suntem.

Exista 24 de implanturi de distragere definite (care, de altfel, sunt unul din capitolele din cursul de Fundatie din Access Consciousness) si alte sute/mii/milioane de moduri in care ridicam ziduri doar pentru a ne pierde dupa ele si a deveni invizibili. Fata de noi, fata de ceilalti.

Am devenit invizibili in nenumarate moduri, ne place invizibilitatea si o imbracam ca pe o haina, ca si cum ar fi pielea noastra.

Fara sa realizam ca invizibilitatea fata de ceilalti reprezinta invizibilitate si fata de noi. Tragem cortini invizibile intre noi si noi pana nu mai stim sa ne recunoastem pe noi

Ori de cate ori nu esti tu, Unitatea care esti – esti in invizibilitate si uitare de sine.

Cine esti tu?

Cineva nedefinibil. Nu poti defini o existenta. Poti doar fi ceea ce esti. Nu poti gandi o existenta. Nu poti gandi o viata.

Cine esti tu?

Interesant e ca imediat ce pun intrebarea asta oamenii incep sa se descrie, caracterizeze si defineasca.

Oamenii cu natura spirituala au adesea acest punct de vedere-mereu suspecteaza ca sunt rai, mai rai decat credeau vreodata, si gresesc total. Niste draguti suntem, ce sa zic.

Si daca de fapt am fi de un sublim infinit, o constiinta extinsa, infinita, complexa, multidimensionala? Ati suporta asta?

Adesea oamenii suporta mai usor sa gandeasca depreciativ la adresa lor, decat sa perceapa Fiinta Constienta care sunt.

Pe unde am scoate camasa atunci?

Pe care maneca?

Sunt milioane de dimensiuni, deci milioane de maneci. Ce ai alege?

Intrebarea-bun, si CUM FAC sa fiu asta? – este ceea ce stim sa intrebam in realitatea asta, care stie ca obtine ceva facand. Si daca aici tot ce ai de facut este sa fii?

Intrebarea reala este

Ce pot sa FIU aici …. ca sa FAC asta…?

Ne lipseste exercitiul FIINTEI.

Oamenii au nevoie, singura nevoie vitala, sa fie cine sunt ei cu adevarat.

Isi doresc sa fie iubiti. Sa fie de succes. Sa fie bogati. Sa aiba abilitati si capacitati de sa uimeasca lumea…Fara sa-si doreasca SA FIE mai intai toate astea, sa se scalde in energia a ceea ce isi doresc cu atata ardoare. Si fara sa vrea sa fie vizibili, in primul rand fata de ei. Pai cum sa te vada lumea, sa o poti uimi, daca nu esti vizibil?

Un alt aspect este faptul ca oamenii fac exercitii pentru a-si dezvolta abilitatile, vor sa fie wow, sa fie adulati, admirati, sau orice altceva vor. E minunat.

Doar ca ele nu sunt urmatoarea noastra jucarie, si nu le primim de undeva din afara, din vreo initiere sau alt act magic ( pe care nu le contest ), pentru ca asta e dezimputernicire. Sa visezi ca nu-stiu-care obiect magic, gen Graalul sau o Sabie Magica o sa-ti dea tie stapanirea Pamantului sau alte bazaconii de genul…inseamna ca nu crezi ca puterea este in tine si mai inseamna ca esti prins in ceea ce se numesc iluzii.

Abilitatile sunt parte a noastra, si nu este alta cale catre ele decat prin noi. Sunt exercitii prin care le putem dezvolta, dar acestea, asociate inconstientei, nasc monstri. Izvorate din constiinta, si asociate cu constienta creeaza o lume total diferita.

Deci calea trece prin extinderea accesului la Constiinta.

Si avem abilitati si capacitati la care nici nu visam. Inimaginabile. Toate celelalte sunt pretexte. Iar abilitatile nu sunt un obiectiv final. Abilitatile vin prin extinderea contiintei si constientei in mod firesc, fiind la fel de adevarat ca le putem ajuta sa apara.

  • Ce abilitati cu banii ai si nu constientizezi?
  • Ce abilitati * para* normale ai pe care nu le constientizezi?
  • Ce abilitati ai care sunt dincolo de orice imaginatie si minte a oricarui om care traieste pe Pamant?
  • Ce abilitati ai cu vanzarile pe care nu le-ai constientizat inca?
  • Ce abilitati ai cu afacerile despre care nu stii nimic?

Si continuati voi lista.

Intr-un alt articol voi aborda separat (sau in 1000 de articole ) tema mintii.

Insa cea mai fenomenala, exceptionala si extraordinara capacitate pe care o poti avea vreodata este SA FII TU. Asta este inegalabil. Fie si pentru faptul ca nu mai exista nimeni ca tine.

Dar daca stam, nu intrebam, nu ne focusam, nu constientizam, nu dam ignoranta la o parte, nu depasim dualitatea, nu se intampla nimic. Absolut nimic.

Calea catre exceptional si extraordinar trece prin noi.

De aceea, 5-10 minute de focusare zilnica, plus exercitiul constientizarii zilnic creeaza diferit, extinde, expansioneaza, re-locheaza mintea si ego ul si le face sa fie medii de exprimare ale Constiintei, Universului.

Cursul pe care vi-l propun se numeste * Bucuria fiecarei zile *, si veti primi o data la doua zile

  • O intrebare de folosit pentru doua zile
  • Un clearing/ o curatare pentru doua zile

Un curs extrem de simplu, dar care face ca voi sa va focusati pe un singur lucru zilnic, in afara de marea de intrebari, informatii, clearinguri si materiale zilnice.

Cursul va avea culoarea Joy of Business, adica in mare va avea legatura cu banii, sursele de venit, afacerile ( daca le aveti ), abilitati si capacitati, moduri diferite de a crea, si de a crea bani.

El va incepe la 1 ianuarie, sau in orice zi veti alege sa o faceti.

Va exista un grup de lucru pe Facebook pentru intrebari si sugestii, impartasiri si schimburi de experienta si constientizari.

Pentru detalii pe deliatheta14@yahoo.com sau

deliaturcan@outlook.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.