Articole Access Bars Conciousness, Articole Theta Healing

 

Nu stiu cum, dar am crescut cu N generatii in spate care se numesc*generatii de sacrificiu*.

Capcana e ca asta este un program, care se transmite tuturor generatiilor urmatoare.

Toti spun-strang eu din dinti pentru generatiile urmatoare, si isi pun viata si fericirea pe pauza pentru ca urmasii lor sa fie fericiti.

Povestea e ca-credeti ca urmasii sunt fericiti? Ei au mostenit programul-trebuie sa ma sacrific, si o fac si ei, si asfel avem generatii la rand de sacrificiu, una dupa alta, ca intr-un sir nesfarsit de robie si sclavie, in care uiti sa traiesti pantru ca esti prea ocupat sa te sacrifici.

Si cum ar fi daca noi ne-am trai vietile si nu ne-am mai sacrifica atat, invatandu-i pe copiii nostri sa-si traiasca viata, si nu i-am mai impovara cu datoria fata de niste parinti care, bietii de ei s-au sacrificat.

De aici s-a strans multa tristete in genele noastre, si s-a stins bucuria de a trai si a fi, astfel ca ne simtim lipsiti de sens si scop in viata, si suntem prinsi in cautarea rationala a unui scop, ca intr-o capcana.

Pentru ca scopul nu se gandeste, el se traieste in bucurie, joc, implinire, fericire.

Cum ar fi daca n-am mai fi *bietii de noi*?

Daca am fi veseli, bine dispusi si curiosi-in fiecare zi

-Ce miracole ma asteapta azi?

-Ce lucruri minunate mai pot trai azi?

-Ce pot adauga azi vietii mele pentru a fi mai miraculoasa si magica decat a fost vreodata?

Cata tristete ne creem pentru a fi seriozitatea care demonstreaza celorlalti cat de importanti si responsabili suntem? Tot ce inseamna asta distrugeti si decreati in totalitate?

Vreti sa eliberati tot ce va tine sa va simtiti vinovati si datori fata de toate generatiile de sacrificiu de deasupra voastra? Multumesc!

Vreti sa va eliberati de oblgatia de a va sacrifica pentru copii? Multumesc!

Cum ar fi daca le-ati multumi permitandu-va sa fiti fericiti si impliniti?

Permiteti sa va fie descarcat programul

Stiu ca e posibil sa ma bucur de viata si sa fiu cea mai inalta contributie care pot fi pentru copiii mei in acelasi timp.

Ce invatam copiii prin sacrificiu?

Ca viata e un sacrificiu. Ca sacrificiul este nobil. Si ca daca vrei sa fii pus in rand cu sfintii din cer trebuie sa te sacrifici, sa rabzi si sa induri, si Dumnezeu va fi multumit de tine.

Eventual sacrificiul va fi in Numele lui Dumnezeu…

Si Dumnezeu se uita, si zice-*OMG, eu as vrea ca ei sa fie fericiti, dar daca ei prefera asa, eu le dau ceea ce ei doresc*.

Ce-ar fi sa lasam aureolele de sfintenie si sa fim simplu fericiti? Ce invatam copiii nostri daca noi suntem fericiti, bucurosi si avem o energie usoara?

Ca viata e frumoasa.

Ca merita sa fie traita.

Ca poti fi fericit.

Ca poti trai linistit si usor.

Ce preferati sa aduceti in viata copiilor vostri?

Alegeti.

Ei nu invata prin ceea ce spuneti, ci prin energie, prin ceea ce ei vad ca faceti, si, desigur au si ei dreptul la alegerile lor.

Sa ne scoatem vietile din asteptarea eterna ca generatia viitoare sa fie fericita.

Cine ai fi tu daca ai fi primul din familia ta care ar fi fericit?

Ce inceputuri magice ai genera astfel?

Ce energie, spatiu, constiinta pot eu si corpul meu sa fim pentru a fi energia inceputurilor magice si a usurintei in familia mea?

Ce mi-ar lua sa fiu primul din familia mea care creeaza din usurinta si bucurie viata si existenta lui?

Sacrificiul e de foarte multe ori o manipulare dragalasa. Probabil ca vi s-a intamplat sa vi se spuna-m-am sacrificat pentru tine. Tu trebuie sa faci asta si asta(ceva ce, bineinteled, nu vrei nicicum sa faci).

Sacrificiul celorlalti este alegerea lor. Chiar daca suna crud, sacrificiul oamenii il fac pentru ei. Ce obtin din asta?

O aura de sfintenie. Admiratia si compasiunea generala. Imaginea de martir. Atentia generala. Recunostinta lui Dumnezeu. Un loc in rai. Obtii judecatile tuturor pozitive despre ce buna mama esti, ce om deosebi esti. Si altele.

Asadar ai o multime de avantaje cand te sacrifici. Esti admirat.

E alegerea ta, si ai beneficii in urma acestor sacrificii.

Stiu ca suna crud, dar e purul adevar. Asa ca, permiteti-le sa fie ce aleg ei sa fie, dar nu exista nici un motiv pentru care sa-i lasi sa te manipuleze. Te manipuleaza prin vinovatie. si prin cedarea puterii tale personale – esti cel care esti datorita mie, a sacrificiilor mele. Oare? Si daca Universul te poate sprijini in nenumarate moduri? Si daca erau multe alte posibilitati?