Procese de Corp-Access Consciousness - ThetaHealing
Bine ați venit în acest site, care este dedicat tuturor celor care CAUTĂ, tuturor celor care deja SUNT, celor care doresc să se schimbe și caută un mijloc cât mai eficient și mai rapid de a o face. Este un site de medicină, dar în același timp este un site care se ocupă de teme legate de evoluție personală, de cunoaștere de sine, de creștere a iubirii din sufletul nostru, de meditație, de vindecare și multe alte teme. Folosiți formularul de înscriere pentru a vă înscrie la Cursuri de ThetaHealing, Access Bars, Procese de corp, Access Energetic FaceLift, Cursuri Homeopatie, Retreat-uri energetice, webinarii gratuite
Cursuri ThetaHealing, Cursuri Access Bars, Procese de corp, Cursuri Homeopatie
1527
page-template-default,page,page-id-1527,bridge-core-2.0.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-default,elementor-kit-15615

Procesele de corp fac parte din instrumentele folosite în Access Consciousness în care se lucrează pe corpul fizic.

Ele sunt în jur de 60, se predă fiecare într-o clasă separată, de 3-4 ore, în care oferiți și primiți un proces de corp, în final primiți diploma și dreptul de a practica procesul de corp respectiv.

În general se fac două clase pe zi de procese de corp, fiecare proces având un rol specific, rulează energii specifice în corp, cu scopuri diferite – ele curăță energii blocate și în același timp activează corpul cu energii mai înalte.

NU EXISTĂ NICI O PRECONDIȚIE PENTRU PARTICIPAREA LA CLASE

O clasă este 250 de lei.

Procesele de corp sunt modalități prin care adăugăm corpul în dezvoltarea noastră personală, ne reevaluăm relația cu el, recunoaștem valoarea pe care o are, în timp ce ne bucurăm de energie.

Ele sunt concepute pentru a corecta și rezolva lucruri extrem de concrete, cum ar fi o serie de boli, înțepeniri articulare, probleme ale urechilor, ochilor, etc. Pentru întărirea sistemului imun, alergii, afecțiuni ale nervilor.

Dar  procesele de corp sunt și pentru eliberarea emoțiilor, traumelor blocate în corp, și alte energii rigide.

De asemeni, ele  creează în corp mai mult spațiu, mai multă bucurie.