11 DESCARCARI DE PROGRAME POZITIVE SI 30 DE ULEIURI ESENTIALE CARE VA POT AJUTA SA VA AFIRMATI PUTEREA PERSONALA

Articole Theta Healing

PUTEREA PERSONALA THETA HEALING ULEIURI ESENTIALE

Puterea personala se construieste si o gasim in a treia chakra a corpului uman – chakra plexului solar – Manipura .

Acesta este central de vointa si putere al existentei noastre, locul in care putem sta in Adevarul nostru, si in care putem realizA starea de “A FI “ –  care este una din cele mai puternice stari creative, si atunci cand afirmam o dorinta si spunem eu sunt – si adaugam dorinta, se acceseaza cea mai puternica energie creatoare pe care o putem avea, sunt eliberate in sange anumite chimicale care vor duce la manifestarea cu cea mai mare usurinta a afirmatiei facute.

Iata deci ca, daca dorim o putere de manifestare , de realizare a dorintelor noastre avem nevoie de un centru de putere personala curat, plin de energie, armonios si echilibrat!

Cum se poate realiza asta?

Este un proces  in cativa pasi care poate mai intai curata puterea personala si centrul energetic de tiparele trecutului, de toate emotiile negative cu care o asociam,si care de fapt o slabeau – ca rezultat final, in loc sa o amplifice , si apoi sa o reprogramam .

Vom folosi pentru aceasta descarcarile – downloadurile – de programe si emotii pozitive, pe care le puteti primi foarte simplu citindu-le cu atentie cu voce tare , spunand DA ,si apoi imaginandu-va fluxul de lumina al afirmatiei cum patrunde in fiecare atom al fiintei voastre, in mintea, in sufletul si in spiritul vostru .

Odata cu aceste afirmatii puteti folosi o serie de uleiuri esentiale care va vor sterge memoriile negative si tiparele negative ale trecutului, si va vor reprograma memoria celulara pentru a asocia puterea personala cu alte emotii si sentimente de vibratie inalta .

De asemeni puteti folosi o meditatie de intarire a celui de-al treilea centru energetic, pe care o voi posta in zilele care urmeaza pe site si pe pagina.

Aici gasim toate imaginile despre acel Sine, acel eu care suntem, iar afiramatia pentru acest centru este EU SUNT.

Fiecare om are o modalitate a lui prin care stie sa isi acceseze puterea personala. Putem sa o facem prin emotii mai putin sanatoase – de obicei emotiile care ne mobilizeaza pentru asta sunt :  mania, furia, setea de rabunare, frica – in special frica pentru supravietuire – care activeaza sistemul nervos simpatic – cel care ne da putere in situatiile de “lupta sau fugi “. Acest sistem nervos isi are un centru foarte important numit centrul plexului solar, situat exact in cea de-a treia chakra.

Acest centru ne va mobilize resursele – adica accesam puterea noastra personal a pe moment, dar ne va lasa epuizati ulterior, fara energie, cu sentimente de vinovatie si rusine – care ne vor submina semnificativ increderea noastra in sine, si deci interventia lui este pe moment, rezultand , in realitate, slabirea/scaderea puterii personale.

Ceea ce avem noi de facut este sa ne reprogramam sa accesam aceasta putere interioara prin sentimente, emotii si programe pozitive, sa-I permitem sa se exprime natural si fara ingradiri sau limitari .

Exista un cuvant in limba engleza – to empower = a te imputernici – care descrie in mod semnificativ modalitatea de a capata energie prin conectarea corecta la puterea noastra personala.

Exista multe moduri in care societatea, cel mai adesea prin oamenii cei mai apropiati si iubiti, prin scoala, prin biserica, prin mass media si prin alte metode mai mult sau mai putin subtile– ne submineaza incerederea in sine, acceaptarea de sine,iubirea de sine, valorizarea propriei persoane.

Suntem supusi unui fenomen de hipnoza in masa. Fara menajamente, acesta este adevarul. Suntem condusi si sugestionati astfel incat sa ne pierdem aceasta putere personala, sa uitam cine suntem, si chiar faptul ca suntem, ca existam, si ca VIATA e cel mai important lucru pe care-l avem  Nu banii, nu puterea sociala, nu lucrurile material!Pentru ca-daca ai orice in lumea asta si nu ai putere sa te bucuri de toate, LA CE FOLOSESC TOATE ACESTEA? Va raspund tot eu – la nimic!

In timpul acestor afirmatii puteti folosi uleiurile esentiale indicate mai jos – in dreptul stomacului, al rinichilor la tample si in spatele urechilor.Oricare din uleiurile lemon , sandalwood, lemon, vetiver, angelica, cedarwood, jasmine, helichrysum, si myrrh se pot folosi pentru intarirea puterii personale si a celui de-al treilea centru energetic .

Precizez faptul ca se pot face descarcarile si fara sa folositi uleiurile esentiale, ele nefiind obligatorii, dar sunt utile in aceste procese de schimbare.In acest caz,faceti pur si simplu abstractie de uleiuri .

Putei folosi oricare din aceste uleiuri, nu este necesar sa le aveti pe toate!

DOWNLOADURI / DESCARCARI

Pot cere, pentru fiecare din voi, de la Dumnezeu, puterea suprema, Sursa Divina a tot ceea ce este urmatoarele descarcari – sa fie facute in fiecare celula a corpului, in toate structurile energetic, in toate celulele voastre, si in toata esenta voastra?

Pentru a primi downloadul, spuneti DA!.

Inainte de a incepe puteti folosi uleiul Transformation – pentru a primi cu usurinta schimbarile pana la nivel celular

 • Stiu cum sa traiesc fara sa le permit celorlalti sa imi submineze sau slabeasca puterea personala in orice mod – fara teama, fara ingrijorari, fara neiertare de sine, fara neacceptare, fara manie, fara furie, fara lupta  – folositi ulei esential Purification , Valor, White Angelica
 • Stiu cum sa traiesc fara teama ca-mi voi pierde puterea personala, sau ca imi poate fi luata – folositi ulei esential Motivation , White Angelica, Valor, Cypress, Geranium, Juniper, Sandalwood
 • Stiu cum sa traiesc fara sa cedez celorlalti puterea mea personala , si stiu ca ei ma iubesc ,si ca merit sa fiu iubit fara sa fie nevoie sa platesc pentru iubire cedandu-mi puterea personala – uleiuri esentiale – 3 Wise Man, Frankincense, Sacred Frankincense, Acceptance,
 • Stiu ca e posibil, si am abilitatea de a ma “imputernici” pe mine insumi, de a imi intari si creste puterea personala in cel mai inalt mod posibil, si in cea mai buna maniera posibila pentru mine.-uleiuri esentiale – Sacred Mountain, Highest Potential, 3 Wise Man, Gratitude,Exodus ii, Valor, inner Child, Joy
 • Stiu ca déjà AM putere personala, si stiu CUM sa o accesez, si stiu CUM sa o folosesc, in cel mai inalt mod posibil – uleiuri esentiale – Inner Child, Highest Potential, Joy, Live with Passion
 • Aleg sa vad pozitivul in viata, selectez din mediul incojurator, din informatiile primite doar cele care imi intaresc puterea personala, lumina, iubirea si frumusetea din mineMotivation, Magnify your Purpose, Dream Catcher, Joy
 • Aleg sa stau in energia pozitiva si sa curg cu fluxul vietii si al iubirii, sa vad si sa simt maretia vietii – Joy, Live with Passion, 3 Wise Man, Gratitude, Awaken,
 • ALEG SANATATEA, SI DEJA SUNT SANATOS – Immu Power, Hope, Abundance, Joy
 • Aleg claritatea si stralucirea mintii – Clarity, Magnify your Purpose, Present Time
 • Stiu cum sa traiesc fara sentimental de lipsa! –Awaken, Envision, Abundance, Inner Child
 • STIU CA DEJA SUNT INTREG SI STIU CA AM TOT CEEA CE AM NEVOIE SI DORESC IN INTERIORUL MEU – Present Time, 3 Wise Man, Inner Child, Valor, Envision, Joy

Puteti folosi oricare ulei simtiti si aveti intuitia ca vi se potriveste si va este necesar in acel moment, sau- criteriul cel mai important : pe care il aveti in acel moment.

Spuneti afirmatia cu voce tare, folositi uleiul la tample, pe zona inimii si in mijocul fruntii, apoi inhalati profund si vizualizati cum afirmatia patrunde la nivel celular, in intreaga voastra fiinta energetica, in ganduri, emotii si sentimente.

Acest procedeu il puteti folosi zilnic, de la 2-3 ori pe zi pana la de 7-8 ori pe zi.

Uleiurile sunt de la firma Young Living – sunt amestecuri special concepute pentru curatare si reconstructive emotional si spiritual. Gasiti pe site-ul rothetahealing.ro modalitatea de a va inscrie, daca doriti, si de a comanda uleiurile,si ,de asemeni, ma puteti aborda personal, fie pe facebook, fie la telefon .

Puterea personala este strans legata de o serie de alte subiecte pe care le vom aborda pe rand in articolele urmatoare – pentru ca veti observa ca , in cursul lucrului cu voi vor iesi la suprafata alte sentimente : de frica, deznadejde, resentimente, razbunare, furie, suparare pe sine, vinovatie si multe altele – carora invatam sa le facem fata, sa le transformam si sa lucram cu ele pentru a ne transforma pattern urile, tiparele reactionale incostiente – programele care ne saboteaza si ne impiedica nu numai sa FIM cine suntem,dar chiar SA STIM cine suntem.

Incetul cu incetul, sau mai repede, depinde de fiecare dintre voi – vom inlatura toate aceste bariere de frecvente care ne separa de noi insine, de Adevarul din noi si de Sinele nostru Real.

 

ro_RORomanian