13 exercitii uimitoare pentru a schimba lumea

Articole Access Bars Conciousness

cum creezi lumea ta? Cu ce contribui pentru a altora?Accesconsciousness acces bars theta healing cursuri terapii

13 exercitii Acces Consciousness uimitoare si eficiente pentru a-ti schimba lumea si realitatea

incluzand Mimarea Biomimetica si Actualizarea Schimbarii

                                                                               -procese de corp-

Ce este lumea si cum se creeaza ea?Cum o cream noi?

Lumea este creata din suma realitatilot tuturor oamenilor.

Ce este realitatea unui om? Este suma a tot ceea ce crede un om despre lume. Toate modurile in care stie ca ea functioneaza. Toate viziunile pe care le are despre lume si posibilitatile ei.

1)Cum ar fi daca intr-o dimineata v-ati trezi cu alte idei despre lume?

Ideile noastre creeaza lumea.

2)Cum ar fi daca,brusc, intr-o dimineata ati fi capabili sa vedeti lumea intr-un mod la care nu v-ati mai gandit niciodata?

Se schimba lumea?

Lumea ta da.

Daca decizi brusc-si esti liber sa decizi- ca lumea ta este una a non-judecatii, ea devine o oaza de pace si de seninatate.

Dar poti decide sa creezi o lume a tutror posibilitatilor. In care orice si totul iti este accesibil.

3)Ce fel de lume pot sa creez azi?

Te poti intreba asta in fiecare zi.

Fiecare zi este ziua creatiei tale.

4)Daca lumea ar fi altfel decat au decis ceilalti ca este, ce ar putea fi , si ce oportunitati si posibilitati infinite poate avea pentru tine?

Este chiar atat de simplu?

Este.

Fii cat de creativ vrei si poti . Cere mereu idei noi despre lume.

In fiecare zi poti decide sa ai alta lume. Ce lume ar fi distractiv sa creezi?

5)Ce lucruri despre lume n-ati fost sau n-ati vrut sa vedeti pana acum, ce posibilitati aveti in lumea voastra pe care n-ati fost capabili inca sau n-ati stiut sa le vedeti?Tot ce inseamna asta vreti sa eliberati si stergeti acum?

Si cum ar fi daca AZI puteti decide cum e lumea voastra?

Cand eu cer ca lumea mea sa fie altfel, dar intr-un mod mai inalt, viziunea mea atrage energii.

Energiile posibilitatilor mele atrag viziunea altor oameni, da celorlalti posibilitatea unor lucruri pe care n-au stiut sa le vada pana acum.

Pentru ca lumea mea sa fie manifesta(si este in exact momentul in care hotarati ca este), realitatile tuturor oamenilor care interactioneaza cu mine se schimba in mod corespunzator.

Si asta creeaza schimbare in lume.

6)Ce pot crea azi care poate schimba lumea in care traiesc?

Prin urmare viziunile mele schimba lumea in care traiesc. Sunt ca un virus. Ce fel de virusi conceptuali puteti crea azi? Virusii sunt rai doar daca ii judecam noi ca fiind rai. Cum suna asta?

Ca sa putem crea astfel de realitati cu mai multa usurinta si placere e mult mai simplu daca am schimba tot ceea ce stim despre ea si am elibera tot ce am invatat ca este lumea si tot ce am aflat pana acum ca este lumea de la parinti, societate, sisteme sociale si culturale din toate timpurile.

Noi invatam prin copiere-cum vorbeam cu colegele mele-prin copiere xerox a realitatilor, personalitatilor, cailor, succeselor si esecurilor altor oameni.

7)Exista un Proces de corp in Acces Body Consciousness care se numeste Mimare Biomimetica si care sterge toate aceste fisiere de copy/paste, care ne lasa sa creem din creatiile altora, care nu sunt nici ele ale lor, ci sunt creatiile celorlalti, care si ei la randul lor au mostenit asta…Ciudat,nu?

Si vrem sa fim creatori?

8)Tot ce am mostenit de la ceilalti care ne impiedica creatia reala si autentica vreti sa eliberati si sa stergeti acum?

Adevarul este ca traim intr-o lume creata de altii.

Eu vreau sa traiesc intr-o lume creata de mine.

Aveti ceva impotriva?

Da,chiar daca nu va dati seama.

9)Toate modurile in care rezistati sau reactionati si va impotriviti cailor si realitatilor altora care sunt mai marete decat le puteti voi concepe, si toate caile in care blocati accesul unor lumi mai frumoase, distractive si amuzante decat puteti percepe voi DOAR PENTRU CA VA ESTE TEAMA DE SCHIMBARE vreti sa eliberati si stergeti acum?

Eu una as face materie obligatorie in scoli procesul de mimare biomimetica-o ora de sters realitati neobligatorii dar impuse cu forta.

10)Si cate programari de IMPOSIBIL aveti, cate idei despre cate lucruri sunt imposibile pentru voi, pe care daca nu le-ati avea ati crea realitati mai inalte si mai marete decat puteti concepe acum sau decat ati crezut vreadata?

11)Si daca totul ar fi posibil pentru mine azi, ce as face? Ce as putea crea? Ce ar fi distractiv pentru mine? Ce mi-ar aduce bucurie?

Ma intreb de cate ori v-ati intrebat asta?As putea pune un pariu…

Puteti sa o faceti. In fiecare dimineata. Fara puncte de vedere. Fara asteptari. Fara indoiala sau scepticism.

Doar cu deschiere. Curiozitate. Joaca. Lasati energia usurintei sa vina.

Totul este posibil azi in lumea mea.

Cand mai multi oameni se dechid si isi creeaza lumi de acest fel, cu o alta energie, se creeaza o retea de realitati care se intersecteaza in anumite puncte. In acele puncte – cu cat mai multe realitati se interseacteaza, cu atat posibilitatile de actualizare in planul fizic al acelor realitati este mai mare.

Este revolutia nevazuta a crearii unei noi lumi.

12)Pentru a curata tot ce impiedica manifestarea acestor realitati in lumea fizica, tot ce impiedica manifestarea ideilor tale creative in lume exista un proces de corp numit Eradicarea si eliminarea incarcerarii cauzale, incarnarii cauzale si inculcarii cauzale si actualizarea si exponentializarea schimbarii totale cu realitatea fizica

OMG! Ce nume! Intotdeauna ma distreaza sa-l citesc. Dar procesul in sine e fabulos! Ai nevoie de corp ca sa traiesti in alta realitate. Traiesti cu el si prin el.

13)Cat de recunoscator poti fi AZI pentru darul corpului tau?

Nu poti crea in lume ce realitate doresti daca corpul tau nu te urmeaza. Procesele de corp sunt cai prin care iti adaptezi corpul la ce vrei sa creezi in lumea/realitatea fizica, concreta. Ca sa eliberezi rezistenta corpului tau la toate acestea procesul de corp de mai su este foarte util.

Cum schimbi azi lumea? Pune intrebari. Stai in energia lor. Intrebarile deschid porti. Poti primi raspunsuri pe care poate nimeni nu le-a primit vreodata. Folseste instrumentele pe care ti le dau.

Foloseste Procesele de Corp pentru a-ti aduce si corpul si a-l alinia in evolutia ta.

Ele fac parte din minunata lume numita Acces Consciousness.

 Cum folosesti toate astea?

Ca sa stergi energii si blocaje – folseste punctele scrise cu verde, adica 5, 7, 8, 9, 10, 12, citeste si spune da, apoi lasati energiile sa plece.

Ca sa stergeti blocaje din corp aveti nevoie de Procesele de Corp scrise cu rosu la 7 si 12-fie le invatati, fie apelati la un terapeut Acces Consciousness care stie sa le faca. Sunt fantastice aceste Procese!

Ca sa creati folositi intrebarilele puneti si lasati energia sa apara-cele scrise cu mov-1, 2, 3, 4, 5 mov, 6, 11 si 13. 

Daca sunteti curiosi despre Acces Consciousness®

Primul pas in Acces este cursul de Bars si Procesele de Corp. 

Puteti gasi detalii pe accesconsciousness.com-site-ul oficial Acces si rothetahealing.ro – site-ul meu.

Daca doriti mai mult instrumente si deschideri de posibilitati va invit sa va inscrieti la newsletter pe rothetahealing.ro sa ne distram impreuna saptamanal cu intrebari si exercitii-teme de lucru.

As fi vrut sa va scriu despre Bars si procese de sorp in primul rand, si in mod detaliat, dar nu pot fi scolastica. Iau lucrurile asa cum vin si cand vin. Explicatiile sunt pentru minte, Energia creeaza. Si azi energia a creat asta pentru tine. Enjoy it!

Detalii aici https://rothetahealing.ro/cursuri-access-bars/

https://rothetahealing.ro/ce-este-access-consciousness/

Cine vrea sa participe? Cine vrea sa se joace?

Cu bucurie

Delia Turcan

Pentru clasele de Procesele de Corp si de Bars pe care le predau in multe orase din tara va rog sa ma contactati pe email deliatheta14@yahoo.com

Sau tel 0740806287

 

3 pasi simpli pentru a fi in intrebare acces consciousness

ro_RORomanian