Inconfortabil – energia progresului?

Articole Theta Healing

inconfortabil access consciousness  bars  theta healing  progres  cursuri

Energia de inconfortabil este cea care ne limiteaza si delimiteaza zona de comfort. Este o linie invizibila care ne tine blocati in ceea ce reprezinta viata noastra zilnica si care ne face sa ne intrebam de ce stam intr-un loc si nu simtitm ca se schimba ceva pe undeva.

Pentru cei care sunt angajati in transformari profunde cu ei si cu viata lor, energia inconfortabilului este un factor de progres continuu.

Zona de confort ne limiteaza.

Poate limita ceva o Fiinta Infinita? Nu.

Deci zona de confort e o minciuna, si confortul o limitare a potentialului nostru infinit.

Exista un fenomen azi la copii-refuza sa manance orice(unii dintre ei) –pentru ca nu se pot adapta la mai mult. Sunt doar expresia neputintei noastre de a fi dispusi sa fim inconfortabili si sa primim schimbarile care vin.

Cat de mult inconfortabil esti dispus sa primesti pentru a crea schimbarile din viata ta pe care le alegi si ceri?

Cat de inconfortabila e fericirea? Cata fericire ai refuzat doar pentru ca esti inconfortabil cu ea? Pentru ca altii pot fi inconfortabili cu fericirea ta? Tot ce inseamna asta vrei sa distrugi si sa decreezi Acum? Multumesc. Si fraza de curatare din Access .

Si daca energia inconfortabilului este cea care te opreste din extindere?

Cate judecati avem cu privire la inconfortabil care ne impiedica sa primim cu usurinta energia schimbarii? Toate aceste judecati esti dispus sa le distrugi si decreezi acum? Multumesc.

Cat de in confort suntem cu nefericirea? Tot ce inseamna asta distrugem si decreem in totalitate?

Si tot confortul pe care ni l-am creat din si prin frica, griji, vinovatie, judecati de sine sau de altii, lipsa de incredere in sine, lipsa de respect de sine, saracie, lipsa de iubire sau de bani, distrugem si decreem in totalitate?

Cand eliberezi energia confortului si devii permisiv fata de cea a inconfortabilului trecerile devin mult mai usoare, schimbarile capata o energie a gratiei si devin o bucurie.

Ce inconfortabil evitati prin frica si lipsa de schimbare pe care o alegeti? Tot ce inseamna toate acestea, distrugem si decreem in totalitate?Multumesc

Ce este inconfortabil pentru tine? Alege energia asta, joaca-te cu ea.

Ea este o cheie pentru a gasi si alege ceea ce vrei cu adevarat. Lucrurile care te fac sa te simti inconfortabil sunt urmatoarele tale optiuni. Joaca-te cu ele, alege-le.

Multi ma intreaba cum sa faca lista pentru manifestare. Iata cateva intrebari ajutatoare

  • Ce iti place cel mai mult sa faci? Ce iubesti sa faci?
  • Care din toate astea te face sa te simti inconfortabil? Primeste inconfortabilul cu usurinta.

Alege usurinta in inconfortabil. De ce trebuie sa fie greu? De ce trebuie sa fie frica? De ce trebuie sa fie nesiguranta?

Inconfortabilul e doar inconfortabil, nu-i adauga alte semnificatii decat are!

Tot ce ai facut semnificativ si nesemnificativ din inconfortabil, toate modurile in care ai facut ceva bun sau rau din inconfortabil, ceva corect sau gresit din el, vrei sa distrugi si sa decreezi in totalitate acum? Multumesc!

In dorintele tale este o doza destul de mare de inconfortabil. Esti dispus sa-l primesti, fara sa faci din asta o bariera in calea manifestarilor tale? Tot ce te impiedica sa faci asta distrugi si decreezi in totaliate acum?

Partenerul ideal nu va fi din zona ta de confort. El te va duce in inconfortabil. Daca tu ceri un partener care sa fie o contributie pentru tine, atunci pregateste-te sa primesti inconfortabilul. Presupun ca nu vrei o mamaliguta pe post de partener, nu? Cel care poate fi o contributie pentru mine nu va fi o fundita roz de pus intr-o parte…

Si asa mai departe. Cat din lucrurile pe care le judeci ca fiind bune si pe care ti le doresti cu ardoare intra de fapt in sfera inconfortabilului?

Fa o lista cu toate lucrurile inconfortabile pe care le poti gasi. Apoi sterge limitarile zonei de confort. Accepta energia inconfortabilului si apoi adauga-le pe lista ta de alegeri ( daca doresti asta).

Si apoi – CE AVENTURA ESTE ACUM VIATA TA?

Va invit pe pagina de facebook  Money Adventure, unde totul este dinamic si in timp real.

https://www.facebook.com/groups/392069297813269/404049719948560/?notif_t=like&notif_id=1486970238344014

Enjoy it

Delia Turcan

 

ro_RORomanian