Ce este Access Consciousness?

Ce este Access Consciousness?

delia-turcan-access-consciousness-access-bars

Ce este Access Consciousness?

Access Consciousness este o tehnică/ cale care se referă la o serie de instrumente și metode de lucru cu voi înșivă și cu ceilalți. În traducere liberă se numește Acces la Conștiință.

Adică avem o sumă de metode care ne permit și ne învață să trecem dincolo de minte, dincolo de emoții, dincolo de dualitate – acolo unde suntem noi înșine – și noi ce suntem în esență? Suntem Conștiință Pură, Ființa Eu Sunt din toate practicile spirituale.
Ce înseamnă să fii conștient, și ce putem înțelege prin Conștiință.

Conștiința e singurul lucru care poate schimba starea de fapt din viețile noastre. Care poate schimba starea de fapt de pe planeta noastră. Prin propria noastră conștiință ne înălțăm la Dumnezeu, și prin ea ne conectăm și comunicăm cu el prin meditație, rugăciune, fiecare cum va considera.

Conștiința este cheia către schimbarea planetară – nu tehnologia, nu războiul, nu mișcările politice sau revoluțiile sociale brutale.

Conștiința este cheia către înțelegere, cooperare și o lume mai bună. Eliberarea de frică ne permite să fim liberi și aceasta poate schimba separarea între țări, națiuni și oameni.

Conștiința și nu inteligența arogantă și egoistă va crea o planetă capabilă de supraviețuire.

Dacă te-ai uitat în jur în încercarea de a schimba lucruri în viața ta sau în lume și nimic altceva nu a lucrat, asta este pentru ca ai omis punctul – cheie și esența lucrurilor – adică Conștiința – acea stare pură de A FI în care toate posibilitățile sunt acolo.

Ea este totalitatea posibilităților viitoare și viitorul pentru noi. Orice cale și soluție care exclude asta nu este viabilă și nici capabilă de transformările profunde de care avem nevoie pentru fiecare dintre noi și pentru planetă.

Calea Access este o cale complexă, care cuprinde multe abordări.

BARS-ul – este o tehnică ce folosește 32 benzi de energie de la nivelul capului ce conțin convingeri, puncte de vedere fixe, energii blocate, emoții împovărătoare legate de multe aspecte ale vieții tale, cum ar fi – control, creativitate, sănătate, bani, corp, sexualitate, vise și speranțe, etc. Aceste benzi sunt conexiunea cu subconștientul nostru – care este curățat de tot balastul și reziduurile adunate în 4 trilioane de ani în care am adunat nenumărate lucruri, fără să știm să le mai curățăm.

PROCESELE DE CORP – sunt peste 60, se pot aplica și învăța fără să aveți nevoie să știți Bars (dar dacă știți – cu atât mai bine și mai ușor) – sunt pentru cele mai diverse situații – de la bolile fizice, până la eliberarea furiei, îngrijorărilor și supărărilor stocate în corp, și până la restaurarea bucuriei de a trăi în acest corp, în această realitate, în această viață (va urma un articol detaliat despre aceste procese de corp).

CLEARINGURILE VERBALE – și multe alte modalități de a lucra cu energia, de la cele mai diferite curățări și dezlegări și până la eliberări masive de energii stagnante – frici, vinovății, mânii, judecăți, și multe altele, până la schimbarea și deschiderea energiei și a stării în care trăiți viața zilnică.

A FI ÎN ÎNTREBARE – este un alt instrument valoros.

A FI TU = BEING YOU – sunt cursuri predate de DR Dain Heer.

ALTE TEHNICI – care sunt accesibile în cursurile Access – primul curs fiind Fundația, apoi Choice of Possibilities și multe altele de pe site-ul accessconsciousness.com.

Și ce alte posibilități și alegeri ai avea, la care încă nu te-ai gândit niciodată până acum?

ro_RORomanian