Despre Access Consciousness

Access Consciousness® este un ansamblu de tehnici care ne eliberează de iluzii, inconștiență, blocaje, energii care ne împiedică conștiența, viața și toate aspectele ei (banii, relațiile, creativitatea, împlinirea, fericirea, sănătatea) și ne învață să percepem și să înțelegem energiile care ne permit să fim exact cine suntem noi, să fim creatorii propriei noastre realități.


Prima tehnică ce se poate primi și aplica din Access Consciousness® este Access Bars, care lucrează asupra programelor, deciziilor, proiecțiilor și energiilor, ștergându-le din subconștient prin intermediul corpului, și anume prin cele 32 de puncte de pe cap.


Cele 32 de puncte magice sunt puncte de pe cap care stochează componența electromagnetică a tuturor gândurilor, ideilor, decizii și credințe pe care le aveți despre orice.
Access Bars Consciousness este o tehnică de echilibrare și îmbunătățire a aspectelor legate de sănătate, bani, creativitate, relații, control, comunicare, corp, sexualitate, și alte aspecte prin accesarea unor centri energetici ca urmare a atingerii a 32 de puncte din zona capului. Prin această modalitate de lucru oamenii eliberează ceea ce corpul alege să elibereze.

CE CUPRINDE CURSUL DE ACCESS BARS
● învățați efectiv tehnica, pe care o puteți folosi tot restul vieții voastre;
● vă introduceți în principalele instrumente folosite în Access;
● învățați instrumente folositoare pentru a ieși din judecăți, din frica de greșeală;
● primiți și oferiți câte două ședințe de fiecare persoană, și vă deschideți către minunata lume Access Consciousness®;
● Aceste benzi vor curăța puncte de vedere, considerații, gânduri, sentimente, concluzii, emoții, credințe, judecăți din toate ariile vieții noastre – cele care acum reprezintă blocaje ale energiilor legate de bani, cunoaștere, control, creativitate, relații, conștientizare, îmbătrânire, vise și speranțe, forma și structura, vindecare, sexualitate, corp și multe altele.

Citește mai multe despre fiecare

ro_RORomanian