Agende secrete energetice

Articole Theta Healing

agende secrete  vieti trecute  vise  access consciousness  cursuri fundatie bars

Ce este o agenda secreta?

Sunt decizii si concluzii pe care le-am tras in aceasta viata sau in altele despre care nu ne amintim constient, care ne creeaza limitari care ne fac sa ne oprim intotdeauna la o anumita limita sau sa distrugem ce am creat pana intr-un punct si sa o luam de la capat, indiferent daca este vorba despre bani, relatii, viata noastra sau creatiile nostre.

Prin agende secrete eliminam tot ce putem fi in aceasta lume si toate modurile in care putem contribui la ea.

Aceste agende secrete sunt cel mai adesea lucruri pe care le-am facut in alte vieti si pe care le ascundem de altii ascunzandu-le in primul rand de noi. Ele sunt secrete atat de bine pastrate ca nici noi nu le stim. Pe masura ce crestem in constienta ele devin vizibile pentru noi si putem alege sa le eliberam, pentru a elibera potentialul si posibilitatile ascunse dincolo de ele.

De exemplu

  • Ce agende secrete ai cu privire la bani care mentin si invita datoriile in viata ta pe care le alegi ? Tot ce inseamna asta distrugi si decreezi in totalitate? POC si POD la toate astea! ( asta inseamna ca se sterg toate din momentul crearii lor si pana in prezent, cu toate consecintele si perturbarile produse pana in prezent)
  • Ce agende secrete ai cu privire la relatiile de iubire care mentin si invita in viata ta lipsa iubirii pe care o alegi ? Tot ce inseamna asta distrugi si decreezi in totalitate? POC si POD la toate astea! ( asta inseamna ca se sterg toate din momentul crearii lor si pana in prezent, cu toate consecintele si perturbarile produse pana in prezent)

Agendele secrete sterg un numar urias de vieti trecute, iti stergi ancorele tale din trecut, astfel incat sa fii in prezent si sa-ti poti crea un alt fel de viitor decat intregul tau trecut, un viitor plin de mister si magie, asa cum il vrei tu sa fie!

Am avut nenumarate vieti trecute in care am avut grija si am fost constienti de nevoile tuturor celorlalti si de ale noastre nu. Am pierdut astfel in timp memoria si energia a ca si care sunt nevoile noastre, preferintele noastre, dorintele noastre, a ce iubim sa facem si a ce suntem noi in realitate.

Cand stergem agendele secrete ne amintim usor usor ce nevoi, dorinte, preferinte si bucurii avem noi cu adevarat. Pentru ca foarte des, cand e vorba de preferintele NOASTRE, dorintele NOASTRE habar n-avem care sunt acelea.

Ne amintim sa fim noi si ne aducem mult mai mult catre Fiinta Noastra reala Infinita atunci cand eliberam agende secrete din trecut, si stergem cordoanele energetice invizibile care ne trag inapoi si mereu inapoi in aceleasi circumstante.

Ele apar de cele mai multe ori atunci cand alegem ceva ce simtim ca de fapt nu vrem cu adevarat sa alegem.

De exemplu hotaram sa ne casatorim, dar nu vrem cu adevarat sa ne casatorim cu acea persoana. Dar ceva din noi ne impinge sa o facem. Ce e acel ceva? E o Agenda Secreta care ne obliga sa o luam pe acea cale.

Ceva ce am decis si hotarat alta data, de care nu ne mai amintim si care ne influenteaza de fapt deciziile luate impotriva inimii noastre.

DELIA TURCAN

ABF  CF ACCESS CONSCIOUSNESS

ro_RORomanian