Alegeri – profesorul cel mai potrivit pentru tine

Articole Theta Healing

alegeri posibilitati profesorul mentorul instructorul facilitatorul cel mai portivit pentru tine theta healing access consciousness bars

Articolul face parte din seria alegeri- cum sa alegi cursuri, oameni, lucruri care te stimuleaza si te duc inainte.

Exista de asemeni alegeri care tin de profesor/ Instructor/ Facilitator/ Maestru sau oricum se numeste persoana – de acestea ne vom ocupa acum

Despre spiritualitate si obiceiul-ingrat-de a primi bani pentru cursuri

Totul e o intrepatrundere de energii. Fie ca avem sau nu un nume pentru ele, fie ca nu.

In acest ocean de energii unele ne sustin, ne sprijina, , altele ne incetinesc si blocheaza lucrurile in viata noastra si in noi. Aveti alegeri-sunteti liber sa adunati acele energii care va avantajeaza!

Traim intr-o epoca a antreprenoriatului, intr-o epoca in care e necesar sa ne promovam pe noi, sa ne creem un brand , sa ne aratam (desi cei mai multi dintre noi nu-si doresc asta deloc) , sa facem marketing – ca o forma de a ne face simtita prezenta, energia, valoarea in lume.

Marketingul nu mai inseamna un privilegiu rezervat firmelor cu multi bani, si gratie lui putem intra in legatura si cunoaste oameni. Inseamna efectiv sa fii vazut ca sa poti fi contributia care esti!

Nu e o forma de lauda, ci o forma de a spune – Hey, sunt aici pentru tine, iata cu ce pot contribui …

Ceea ce urmaresc oamenii in general sunt

 • Popularitatea – am auzit de X –in general emisiunile TV, RADIO, etc.

Persoanele celebre pot fi sau nu potrivite pentru voi. Le cunoasteti, le vedeti, va atrag sau nu.Doar urmati energia. Celebru nu inseamna ca e cel mai bun pentru tine, inseamna ca a avut cunostintele necesare si deschiderea pentru a-si face promovare.

Persoanele aparent necunoscute va pot atrage cu ceva – modul cum scriu, prezenta intr-un material video sau o fotografie, vocea intr-un material audio, etc. Sau puteti simti o respingere – se prezinta agresiv, simti manipulare sau altceva. Ai incredere in inuitia ta!

Persoanele complet necunoscute – incepatorii

 • pot fi complet lipsiti de experienta , dar aveti ceva anume de invatat de la ele(daca inca sunteti la etapa-trebuie sa invat din esecuri)
 • pot fi incepatori in predat, dar cu practica in spate, ceea ce va va aduce experienta in domeniu, si nu putem decat sa fim recunoscatori ca astfel de persoane exista si au nobletea sa ne invete din experienta lor
 • pot avea un background foarte bun din alte timpuri, si o experienta dincolo de cuvinte, din energie
 •   Profesionalism, istorie personala

Aici este important nu sa judecam viata persoanei , ci sa vedem ce pregatire are, si dincolo de asta ce experienta are in domeniu, pentru ca cine suntem noi sa judecam viata personala a cuiva?

Aici avem istoricul cursurilor urmate, insa asta poate fi inselator, pentru ca doar cursurile, fara aplicarea lor in practica nu au mare valoare. Conteaza ce cursuri ai, dar si ce faci in viata ta zilnica, cum aplici acele tehnici si abilitati, cum valorifici toate acestea.

 • Recomandari si testimoniale – sunt bune, dar pot fi si subiective

-in privinta testimonialelor – pot fi sincere, dar pot fi si elemente de marketing. In afara de asta sunt foarte multe persoane care au retineri in a fi filmate sau a-si asuma pareri in public. E alegerea fiecaruia si poate fi un motiv pentru care testimonialele sunt mai retinute uneori.

Toate acestea sunt minunate, dar adesea sunt pure criterii ale mintii si implica judecati si comparatii.

Atunci cum alegem?

            Ce fel de alegeri ai cand urmezi energia ?

Cum? Prin intrebari de genul

 • Ce poate adauga aceasta persoana in viata mea?
 • Ce contributie poate avea aceasta persoana la viata mea?
 • Va crea aceasta persoana mai mult in viata mea?
 • Universule, vrei sa-mi arati unde/la cine sa merg te rog?
 • Cine va crea cele mai mari posibilitati pentru mine acum?
 • Cine poate fi cea mai mare inspiratie pentru mine?
 • Daca aleg asta, ce rezultate voi avea?
 • Daca aleg aceasta persoana ( numele  ) ma va ajuta sa- castig mai multi bani/ ma vindec / imi ating scopurile, etc-depinde ce doriti sa obtineti.

Apoi vedeti ce simtiti, ce idei va vin prima data, cum se simte raspunsul la intrebare. Veti sti ce sa alegeti, si, in acelasi timp va veti dezvolta intuitia –ceea ce este un real castig!

Care este cursul cel mai potrivit pentru tine? Cum alegi?

Tineti cont doar de voi, de energia voastra, de raspunsurile voastre, puneti intrebarile si urmati-le energia.

Va doresc succes si alegeri care sa va ofere deschidere, bucurie si implinire!

DELIA TURCAN

deliatheta14@yahoo.com

 

ro_RORomanian