Alegeri neimportante

0
Articole Theta Healing

Câte alegeri neimportante ai care ți-ar putea schimba viața? 

Câte alegeri nu  faci pentru că nu par a fi esențiale, dar care sunt și ar putea fi inceputul și motorul schimbări vieții tale și al eliberării tale?

De exemplu, o alegere neimportantă pentru majoritatea oamenilor este conștiința. O altă alegere neimportantă este înălțarea la Creator. Altă alegere neimportantă este cunoașterea de sine.

 O altă alegere neimportantă este bucuria. O altă alegere neimportantă este fericirea. O altă alegere neimportantă este abundență. Și putem continua. 

Aceste alegeri sunt neimportante în viziunea acestei lumi, dar toate acestea sunt programe subconștiente și alegeri pe care le poti schimba. 

Ce alte lucruri ar mai fi importante  pentru tine, pe care nu-ți trece nici măcar prin minte să alegi? Poți face o listă și potI schimba toate aceste programe și potI schimba toate aceste alegeri, ceea ce ți-ar schimba întreaga viață. 

De ce? Pentru că viața ta este construită din alegerile care sunt programele tale din subconștient. Ele au devenit programe prin “nealegerea” a ceva diferit și prin ancorarea în ele. 

Există o tehnică care te poate ajuta să le schimbi și să poți alege ceva care ți-ar crea mai mult din ceea ce-ți dorești cu adevărat să ai.

Dacă este adevărat că nu te întrebi niciodată “Ce aș vrea eu cu adevărat sa am?”, cum ar fi dacă ai începe acum să întrebi asta. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian