ARTA DE A IERTA-mic exercitiu de iertare

Theta Healing

iertare  iubire  eliberare  toleranta inteleger  theta healing  descarcari

Ati observat,ca si mine sunt sigura-ca sfatul de a ierta e pe toate gardurile spirituale. Dar atat de putini iarta cu adevarat si definitiv. Si dupa decenii de incercari am inteles ca iertarea e un procas, si are nevoie de intelegere.

Sa intelegi DE CE persoana cealalta a procedat asa.

Si mai ales sa intelegi DE CE AI AVUT TU NEVOIE DE ASTA! Pentru ca fiecare lucru ni se intampla cu un motiv foarte clar-in Economia Divina totul are un rost.

Am vazut vindecari emotionale si obtinerea linistii interioare si a pacii sufletesti doar dupa ce oamenii reusesc sa inteleaga din perspectiva Sursei Divine ce se intampla acolo. Sa recunoasca ca totul a avut un scop mai inalt-si intotdeauna acel scop e de invatare.

Acest exercitiu e scurt si simplu, dar deschide o poarta si posibilitatea intelegerii mai profunde a relatiilor interumane.

Fiecare persoana necesita abordari multiple, daca e vorba de cineva apropiat de regula este nevoie de mai multe serii de lucru, eventual cu cineva specializat in eliberari emotionale ,insa exista persoane care pot patrunde profund in intelegere si iubire cu acest exercitiu pe care vi-l propun.

Mai intai cereti

“Definitia, sentimentul si perspectiva Creatorului despre ce inseamna iertarea, toleranta si intelegerea”-pentru a fi siguri ca stiti ce inseamna sa iertati din perspectiva divina, altfel riscati sa faceti un exercitiu de pura gimnastica mentala.

1)Scrie pe o foaie de hartie numele tuturor celor care v-au tratat rau, au fost nedrepti, abuzivi, v-au ranit , toti cei fata de care aveti resentimente, furie, ura sau neiertare.

Langa fiecare persoana scrieti ce v-a facut, motivul pentru care aveti resentimente.

Intrebati-va la ce va folosesc resentimentele, neiertarea, ce v-au invatat-si scrieti lista cu lectiile si foloasele pe care le aveti din aceste sentimente.

Inchideti ochii si imaginati-va fiecare persoana, aveti un mic dialog cu fiecare in parte, explicati-le ca v-ati simtit….si ii descrieti cum v-ati simtit, dar acum sunteti dispusi sa ii iertati , sa dizolvati si sa eliberati toate energiile stranse intre voi.

Binecuvantati persoana si spuneti:

“Te iert si te eliberez de obligatia de a ma mai invata lectiile acestea. Mergi pe calea ta si fii fericit”

Scieti pe foaia de hartie

Te iert si te eliberez in totalitate” si ardeti sau rupeti hartia-ca simbol al eliberarii

2)Scrie pe o foaie de hartie numele tuturor celor pe carei-ati ranit, i-ati nedreptatit sau i-ati suparat, si scrieti ce le-ati facut acestor persoane

Inchideti ochii , imaginati-ve fiecare persoana in parte, spuneti-le ce le-ati facut(recunoasteti), si rugati persoana sa va ierte si cereti binecuvantare si iubire neconditionata pentru ele . Si imaginati-va cum va binecuvanteaza si va elibereaza.

Apoi scrieti pe hartie

„Ma iert pe mine insami/insumi si ma absolv/eliberez de toata vinovatia aici si acum si pentru totdeauna”, apoi ardeti sau rupeti hartia si aruncati-o..

Stiu ca e crestineste sa ierti, dar multi sunt crestini doar pana ies pe poarta bisericii, restul…Dumnezeu cu mila.

Puteti cere, de asemeni , ca urmatoarele programe sa fie eliberate:

„Am resentimente fata de…(numele persoanei)”

„Iert pe ….(numele persoanei), nu „

„Am ura fata de…”

trimise in Lumina, anulate,dizolvate, rezolvate la nivel istoric,

si inlocuite cu

„Stiu cum sa traiesc fara neiertare/resentimente/ranchiuna/ ura fata de…(numele)”

„il eliberez pe…(numele) de obligatia de a-mi mai crea resentimente”

„Stiu cum se simte cand il accept pe…”-pentru a intelege ca dincolo de iertare avem nevoie de intelegere si acceptare a fiintei care este celalalalt, semenul nostru, pentru ca undeva, acolo, la un nivel foarte profund, suntem cu totii una, si ca orice neacceptare, a oricarui om este de fapt o neacceptare de sine.

Si atunci vom cere mai departe

„Definitia, sentimentul si perspectiva Sursei divine despre ce inseamna sa ma iert/accept/ inteleg pe mine insumi/insami”

„Stiu cum sa traiesc fara vinovatie”

Si odata aceste lucruri schimbate, veti vedea ca , daca lucrati cu onestitate si perseverati va veti simti liberi, echilibrati si mai multa energie va putea curge prin voi, sistemul imun va fi in buna stare, pentru ca nu va mai fi obligat sa lupte cu toti dusmanii imaginari sau reali pe care vi i-ati creat vreodata.

Si atunci veti fi liberi sa creati minuni in vietile voastre si ale altora si sa va puteti atrage in viata lucrurile , circumstantele si persoanele dorite, fara sa va mai pierdeti timpul si energia luptandu-va cu altii sau cu voi insiva, cu sistemul sau cu Dumnezeu.

Spor la treaba.

 

 

ro_RORomanian