Bani, munca si business – pot avea ele USURINTA?

Articole Access Bars Conciousness

usurinta business bani munca access consciousness cursuri Access Bars Access Fundatie

Ce este businessul? In limba romana el inseamna, in traducere afaceri. Dar pentru ca noi, romanii, am cam pierdut sensul acestui cuvant in perioada comunista, cuvantul business este mai incarcat cu energia a ceea ce ar trebui sa fie un business.

In mod real singurul nostru business este viata noastra. Este cel mai important business pe care-l putem avea, si trebuie sa recunoastem ca nu ne ocupam de el in cel mai maret mod posibil.

Insa-business-ul nostru NU este viata noastra! Si nu ar trebui sa devina niciodata viata noastra, altfel ne situam in afara energiei vietii si fugim de fapt de ea.

Un business se refera la acele lucruri pe care le faci pentru a-ti face viata.

Banii sunt un rezultat al unui business, dar nu sunt principalul lucru. Bucuria de a te implica in ceea ce faci zilnic intr-un business care iti apartine te va face sa simti ca traiesti,.

Si mai important-bucuria de a face mereu ce iubesti sa faci te va face sa te bucuri sa traiesti.

Businessul creeaza energia vietii tale asa cum stii tu sa o generezi.

Daca esti viu, plin de energie si indragostit de ceea ce faci, un business va fi o creatie, dincolo de ceea ce par a fi afacerile plictisitoare de astazi.

Nu vei inceta niciodata sa creezi, sa inovezi, sa te bucuri si sa atragi banii.

Un business nu se creeaza din si prin motivul-trebuie sa-l fac pentru a castiga bani pentru supravietuire. Asta nu e business, nu e inspiratie, si nu e alegere.

E obligatia de a te potrivi in aceasta realitate si a te chinui asa cum numai tu stii sa o faci cand muncesti.

Chiar si atunci cand faci lucruri de rutina si care ar trebui sa fie plictisitoare pentru business, cum ar fi contabilitate, sau evidente de orice fel, poti iubi cifrele si numerele cu care lucrezi, poti iubi constienta pe care ti-o dau in privinta a ceea ce se intampla acolo si posibilitatea de a alege altceva, mereu altceva.

Dar noi stim ca businessul este o munca pe care o facem pentru ca merge si pentru ca traim din asta.

Oare?

E suficient pentru tine doar sa supravietuiesti? Nu ai vrea sa infloresti, sa curga banii, sa se extinda totul dincolo de orice posibilitati la care te-ai gandit vreodata?

In cate moduri ai aplicat gresit si ai identificat gresit ceea ce iubesti sa faci pentru business si ca business ca fiind munca ta? Tot ce inseamna asta distrugi si decreezi in totalitate? POC&POD

Si daca avem programele

  • munca este o greutate
  • urasc munca
  • munca este o pedeapsa
  • munca este obligatorie si trebuie sa ma sacrific pe mine si corpul meu pentru a o finaliza

Simtiti cate greutate este in munca? Distrugi si decreezi toata aceasta greutate acum?

Ca si cum munca ne chinuie. De cate ori nu vi s-a intamplat sa fiti la un servici pe care nu-l suportati, obositi, si sa vi se ceara sa lucrati si mai mult, cand fortele corpului vostru erau deja epuizate?

Cata suferinta genereaza asta? Ce energie de contractie creeaza! In nici un caz nu expansioneaza, si nu va genera cu usurinta flux de bani.

Chiar si proiectele le cream dintr-o densitate si intensitate, o seriozitate si o greutate specifica acestei lumi.

Din ele lipseste energia jocului, a curiozitatii si creativitatii. Ele se fac din structurile acestei realitati care se presupune ca functioneaza.

Nu creezi din aceste energii contractive, ci doar aceasta realitate crede ca asta este creatie, dar nu e.

Cand lucrezi energetic asupra unui proiect, folosesti elementele creatiei realitatii non-contextuale, proiectul capata o viata a lui proprie, si apare energia proiectului.

Apoi poti incepe sa lucrezi punand intrebari proiectului tau. Asta va genera mult mai multa constienta asupra lucrurilor care se intampla energetic in businessul tau.

Pentru ca intrebarile creeaza constienta, mai multa constienta, si mai multa constienta, si in nici un caz raspunsuri, care sunt liniare si sunt ale mintii.

Si bucuria de a face ceea ce iubesti va genera usurinta.

Si un proiect creat astfel va genera si se va genera din spatiu, care este extindere si este usurinta.

Si cum ar fi sa-ti generezi businessul si viata din energia usurintei? Cum ar fi businessul tau? Cum ar fi viata ta?

Si daca ti-ai trai viata in loc sa supravietuiesti si sa muncesti?

Nu folosi cuvantul munca sau lucru pentru ceea ce faci. Asta va genera nenumarate energii grele in ea.

A-ti crea viata si businessul din energia usurintei va necesita exersare si transformarea stilului tau de viata si totul se poate transforma intr-un stil de viata care-i va inspira pe ceilalti sa faca acelasi lucru.

Totul este o chestiune de alegere-aleg sa functionez asa tot timpul, pentru ca nu merge-azi functionez din bucurie si maine muncesc din greu.

Esti pregatit sa creezi un stil de viata plin de usurinta?

Poti incepe chiar acum folosind mantra Access dimineata si seara de cate zece ori

Totul in viata vine la mine cu bucurie, usurinta si glorie.

Asta iti va crea ziua pe cu totul alte baze.

Pentru exercitii practice legate de energia usurintei cu banii si businessul tau ai materialul cu cele 30 de zile cu banii tai, daca doresti detalii.

Delia Turcan

deliatheta14@yahoo.com

 

ro_RORomanian