Cand Matrixul e Realitatea si Realitatea e Dumnezeul tau

Cand-Matrixul-e-Realitatea,-si-Realitatea-e-Dumnezeul-tau-delia-turcan-thetahealing
Articole Theta Healing

Exista programul subconstient ca ”aceasta realitate este Dumnezeul meu” si ca ”nu exista altceva decat ce e material si pe ce poti pune mana”. Cei mai multi oameni au acest program.

Si, paradoxal, acest program a aparut si s-a implementat in omenire odata cu rastignirea lui Iisus. Singurul lucru palpabil, clar din toata viata lui Iisus a fost … rastignirea. Pe care oamenii au putut pune mana. Parabola lui Toma Necredinciosul este parabola omenirii. A unei omeniri insetate de materie si murind de foame de ea.

Caci ce-tu esti palpabil? Tu existi? Tu nu existi decat atat cat poti pune mana pe corpul tau fizic. Atat.

De aceea frica de moarte a atins cote maxime astazi, si facem totul sa nu murim, si totul in raport cu moartea. Nu exista viziune mai ingrozitoare decat cea a unei reintoarceri in neant, si in nefiinta, ceea ce genereaza frica terifianta de moarte.

Si asta este posibila doar daca nu mai suntem conectati la noi insine, daca ne-am pierdut pe noi. Cand incepem sa ne regasim, sa fim Fiinta Eterna din noi, stim ca moartea este o minciuna, si nu ii mai dam putere asupra vietii noastre.

Iti recomand un webinar pe care l-am tinut, care este pe YouTube pe canalul Delia Turcan ”Vrei sa traiesti sau vrei sa mori?” legat de acest lucru.

De asemeni, legat de rastignire aveti filmuletele de Sfere de Energie, tot pe canalul de YouTube.

Cele zece porunci sunt cele care creeaza baza acestei realitati si sursa judecatilor in aceasta lume. Asa caaaa…

In aceasta zi, si in fiecare zi a vietii tale Realitatea asta vrea ca tu sa stii…

 1. ca “eu sunt Realitatea ta, singura ta Realitate posibila, si nimic altceva nu e real decat Eu, si in mine tb sa crezi toate vietile tale, si frica de mine va sta la baza vietii tale, si nu vei putea scapa de ea niciodata, pentru eternitate”
 2. ca “nu ai voie sa minti alegand altceva, alta posibilitate si o alta realitate dincolo de aceasta realitate. Toate acestea sunt minciuni si se pedepsesc”
 3. ca “nu ai voie sa ceri energiile Universului, de exemplu abundenta sau fericirea. Toate acestea se considera furt si se pedepsesc ca atare”
 4. ca” trebuie sa asculti pe vecie parintii tai, ca sa te poti mentine mereu in limitele acestei realitati si sa-ti amintesti mereu ca si daca ai lua-o razna intr-o realitate dincolo de aceasta realitate, ei te vor aduce inapoi intotdeauna. Si asta e garantia limitarii tale”
 5. ca “nu ai voie sa ravnesti la nimic, pt ca totul este al stapanilor tai, si nu ai voie sa ceri si sa alegi mai mult decat altii, si mai ales decat dumnezeii tai stapanii”
 6. ca “nu ai voie sa slujesti pe nimeni, in special pe tine, ci doar pe stapanii acestei realitati. Altfel vei fi pedepsit cu asprime”
 7. ca “numele este cel care te defineste, si numele stapanilor acestei realitati si mai ales programele care creeaza aceasta realitate trebuie sa ramana la loc de cinste si sa nu le pui sub semnul indoielii niciodata, ca si codurile care creeaza realitatea asta, care iti vor ramane secrete si sa nu incerci sa le achimbi, caci astfel vei progresa si nimeni nu te va mai ajunge din urma, nici macar noi”
 8. ca “nu ai voie sa lucrezi mai putin de 6 zile pe saptamana, iar pentru ziua de odihna sa ramai vesnic recunsacator stapanilor si in rest nu ai voie sa stai sau sa te odihnesti , pentru ca asta se numeste lene, si tu trebuie sa fii distras prin munca de la orice contact si conexiune cu tine sau cu Universul”
 9. ca “sexu e nasooolll, sa te bucuri de sex e interzis, si toate puterile sexuale trebuie interzise public si privat, si toti cei care vor indrazni sa foloseasca energiile sexuale se vor numi desfranati si exclusi din societate ca niste paria. Pentru ca exista pericolul de a crea mult mai mult , chiar o alta realitate prin sex, deci-nici nu va ganditi! Banned!”
 10. ca “nu trebuie sa ai incredere in nici un om care traieste pe Pamant, caci oricare devine constient poate sa te deturneze si trezeasca, deci nu avea incredere in nimeni si nimic, pentru ca singurul Adevar este al stapanilor acestei lumi. si daca spui adevarul si numai adevarul intotdeauna noi te vom putea cunoaste si controla cel mai bine. Nimic nu este in afara controlului nostru, exceptand Constiinta. Si pe aia nu trebuie sa o ai cu nici un pret, pentru ca astfel ai incepe sa vezi propriul tau adevar si devii incontrolabil”
 11. ca ”legea karmei e baza existentei voastre si meritati numai sa fiti pedepsiti si niciodata recunoscuti ca Fiinta Infinita care sunteti. Si rusinea si vinovatia o sa va acopere si va veti aminti doar raul si greselile cate sunteti pentru eternitate”
 12. ca nu ai voie sa te omori decat pe tine, sufletul tau si sentimentele tale, si asta cat mai repede, altfel esti in pericolul de a iubi, si iubirea e primul lucru care trebuie omorat pe planeta asta

Si, bineinteles – tot ce inseamna asta distrugem si decream in totalitate asta?

Multumesc!

Daca vrei sa-ti creezi viata, relatiile si banii pe care ti-i doresti poti lua in considerare iesirea din minciunile si judecatile acestei realitati.

ro_RORomanian