Ce este obișnuința?

0
Articole Theta Healing

Ce este obișnuință și de ce are putere asupra noastră? 

Obișnuință înseamnă sa alegi din nou și din nou același lucru pentru o perioadă suficient de lungă de timp astfel încât această obișnuință să-ți fie înscrisă în campurile tale energetice, să ruleze automat, și să funcționeze fără conștiința ta neapărat. 

Obișnuința ți-a fost creată de către cineva. Fie că este mama, fie că este tata, fie că este școala, fie că este societatea, cel care ți-a creat obișnuința este stăpânul alegerii tale, și prin obișnuințe părinții noștri încă aleg în locul nostru. 

Obișnuințele care ne-au fost imprimate de mult timp pot fi cheia sclaviei noastre și libertății noastre în același timp. Obișnuința va rămâne acolo și va rula pe pilot automat, și va creea mecanisme de funcționare automată energetică. Obișnuință este locul prin care alții aleg pentru noi. 

Nu mi se pare că obișnuințele ne servesc, însă ele sunt modul de perpetuare a unor alegeri pe care nu ne trece prin cap că le-am putea schimba. Este ca și cum crează o realitate de neschimbat. Programul pe care ni-l creează este că schimbarea este imposibilă, și schimbarea este grea, este complet incomodă. Obișnuințele ne crează o comoditate care dincolo de o anumită limită, ne țin în zona noastră de confort. Zona de confort înseamnă refuz al evoluției, refuz al schimbării, refuz al aventurii, refuz al vieții. 

Obișnuințele sunt unul din modurile subtile prin care lăsăm pe alții să aleagă in locul nostru în mod continuu fără oprire, ca și cum altceva nu este posibil. 

Conștientizează obișnuințele care lucrează împotriva ta, conștientizează faptul că ai alegere diferită și creează-ți obișnuințe noi dacă dorești, dar ele să fie alegerile tale.

În același timp, obișnuințele sunt locul prin care putem fi controlați, manevrați și reacțiile noastre fiind previzibile, suntem controlabili prin ele, și previzibili. Asta se întâmplă și la nivelul maselor, unde controlul a atins cote inimaginabile. Prin schimbarea obișnuinței fiecărei persoane din această masă, vine un moment în care devenim impredictibili, o parte a forței impredictibile a universului. 

Obișnuințele pe care tu le alegi sunt creația ta și alegerea ta. Obișnuințele pe care tu le alegi și le crezi sunt sub controlul tău, nu sunt de neschimbat. Deja știi ca într-un anumit moment tu poți să le schimbi pentru că deja ai mai făcut-o. Însă există programele de mai sus care pot fi schimbate, pentru a-ți putea creea cu ușurință alte obișnuințe sau poate nu vrei să-ți creezi obișnuințe, ci doar să alegi, și apoi să alegi din nou și apoi să mai alegi încă o dată. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian