Consultații private

Consultații private

Poți alege o consultație privată, în funcție de nevoile tale. 

Programarea ședinței se face după completarea acestui formular. Ulterior completării formularului, vă voi contacta să stabilim de comun acord modul în care se va desfășura consultația (online sau la cabinet), ziua și ora potrivită pentru ambele părți.

Consultație homeopatie

Consultațiile constau într-o amamneză amănunțită a persoanei pentru a găsi care este cel mai bun remediu homeopat care i se poate administra pentru a produce rezultate notabile în rezolvarea problemelor pe care le are pacientul. Remediile funcționează într-o variată gama de afecțiuni – de la cele acute , dureri, până la afecțiuni complexe – depresii, anxietăți, fobii.

Puțini cunosc efectul uneori aproape de miracol a remediilor homeopate bine administrate. 

Este necesară o singură ședința pe lună, după care ședințele sunt în funcție de necesitățile fiecăruia- pentru tratament cronic. În acut e posibil să fie nevoie să ne vedem de câteva ori până la vindecare.

Durată ședință: 1h

Cost ședință: 300 lei

Se poate realiza și online

Terapie ThetaHealing

Citiri energetice cu privire la starea dvs, problemele pe care le aveți, de natură profesională sau personală, financiară sau de sănătate, ce blocaje și energii subconștiente aveți care perturbă toate aceste domenii ale vieții și înlocuirea programelor cu altele care va avantajează.

 De asemenea, putem lucra împreună pentru a manifestă/atrage ceea ce va doriți atrageți în viață și va creați viața dorită, în acord cu Legile Universale

Durată ședință: 1h

Cost ședință: 300 lei

Se poate realiza și online

Terapie Access Bars

Există 32 de puncte pe cap care, atunci când sunt atinse ușor, încep să elibereze limitările legate de diferite aspecte ale vieții tale.ședințe de rulare a benzilor de energie ce curăță subconștientul de convingeri, puncte de vedere fixe, energii blocate, emoții împovărătoare legate de control, creativitate, sănătate, bani, corp, sexualitate, vise și speranțe, etc. Aceste benzi sunt conexiunea cu subconștientul nostru de unde pleacă tot ce ești tu pregătit să lași să plece.

Bars in Iași cu Eugen Parachivu 

Pentru preț și programare:

eugenparaschivu41@gmail.com și +40 744 684 639

Bars in Galati cu Ana Maria Ghimis

Pentru preț și programare:

ghimis_anamaria@icloud.com si +40 748 034 144

Procese de corp

Sunt circa 60 de procese de corp, care sunt efectiv o bucurie pentru cel care le face și pentru cel care le primește. Ele se referă la numeroase energii care sunt stocate în corp și pe care le rulează într-un mod extraordinar! 

În secțiunea despre „Procese de corp” aveți posibilitatea să citiți mai mult despre asta, însă experimentarea lor este mult mai mult decât o simplă explicație – este A FI în corp și împreună cu el, a integra corpul în evoluția ta și în ființa ta.

Ședințele e bine să aibă minimum o zi liberă între ele și se pot face: zilnic – dacă e vorba de o răceală, infecție sau boală acută, sau săptămânal, la două săptămâni, în funcție de procesul de corp care rulează și de intenție. 

Durată ședință: 1h

Cost ședință: 300 lei

Consultanță Afaceri și Bani

Vom folosi instrumentele Access Consciousness pentru a aduce claritate în situațiile voastre financiare și antreprenoriale, curățându convingerile sau alte energii negative care va blochează expansiunea. De asemenea, putem lucra pe subiectul creației și al viitorului pentru a conștientiza și deschid noi posibilități pentru tine și afacerea ta. 

 

 

 

Durată ședință: 1h

Cost ședință: 300 lei

Se poate realiza și online

Ședință Access Energy FaceLift

Facelift Energetic Access este un mod extraordinar de a reîntineri fața și inversa apariția îmbătrânirii. Persoanele care au primit acest process de corp au raportat –în afară de efectele fizice, și un lifting al vieții, cu mai multă energie, stabilitate și claritate.
Este bine că ele să se facă săptămânal – cel puțin primele zece ședințe, apoi la cel mult două săptămâni următoarele zece.
După douăzeci de ședințe efectul este ireversibil, iar pentru întreținere se poate face o dată pe lună (NU E OBLIGATORIU, doar dacă vă place și doriți)

Durată ședință: 1h

Cost ședință: 300 lei

Completează formularul pentru programare:

ro_RORomanian