Crezi în supraviețuire?

0
Articole Access Consciousness, Articole Theta Healing

Cat de mult crezi în supraviețuire? Adică în lupta pentru supraviețuire, în faptul că ai putea să nu supraviețuiești, că trebuie să calci pe cadavre pentru a supraviețui.

Ce ai fi dispus să faci pentru supraviețuire?

Este obiectivul tău să faci corpul să trăiască, chiar cu prețul renunțării la tine cel real? Si dacă corpul supraviețuiește și tu nu ești acolo, care este valoarea vieții tale?

Este obiectivul tău să faci corpul să trăiască cu orice preț? Și care este prețul care ți se cere pentru asta?

Este mai importantă și mai valoroasă realitatea supraviețuirii, și minciuna conform căreia viața ta și traiul tău depind de ceva din afară, cum ar fi bani, serviciul, societatea, familia sau altceva?

In momentul în care ai legat viața ta de ceva din afară și crezi că depinde de ceva din afară, nevoia supraviețuirii te face sclav, vulnerabil și neputincios. Și dacă de fapt nu am avea nevoie să supraviețuim, și am alege o viață dincolo de supraviețuire?

Noi supraviețuim doar pentru că nu alegem mai mult și mai departe decât supraviețuirea.

Ce este mai mult decât supraviețuirea?

Creația, o viață trăită intensiv și intens, o viață de măreție, o viață pe care iubești s-o trăiești și la care nu te-ai gândit niciodată.

Când alegi pe măsura unei ființe infinite reale, mărețe, supraviețuirea nu este nici măcar o opțiune, nu este o posibilitate, ea este demult depășită și asigurată. Supraviețuirea ta este asigurată atunci când îndrăznești să fii mai mult decât nevoia ta de supraviețuire.

Așadar, nu mai fă reală supraviețuirea pentru că prin ea te faci sclav și ești făcut să dai orice, să cedezi orice, să te supui, sa iti cedezi libertatea, bucuria, fericirea și tot ce ai tu mai prețios, abundență, persoanele iubite și o realitate mult mai înaltă.

Schimbarea programelor de supraviețuire și alegerea a ceva diferit este o cale către o altă realitate. Sunt multe programe de supraviețuire.

Realitatea supraviețuirii a fost ceea ce au trăit permanent strămoșii noștri și noi în alte vieti, și ea crează încertitudinea unei vieți în nesiguranță. Și dacă ești bogat, poți fi tot în realitatea supraviețuirii indiferent cat de mulți bani ai, pentru că într-o zi se poate întâmpla orice în această lume nesigura și ai putea pierde tot.

Ce preferi? Supraviețuirea sau o viață trăită intens?

Crezi in supraviețuire sau în faptul că tu împreună cu Atoatecreatorul, ați ales parcursul acestei vieți, și ea va dura atât cat este alegerea voastră, și a Creatorului, și a nimănui altcuiva. Nimeni altcineva nu are putere asupra noastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian