Cum sa devii bani?

1
Articole Access Consciousness, Uncategorized

Ai experimentat vreodată a avea mai mulți bani, și ai văzut că aceasta merge în paralel cum mai multe cheltuieli, și aceasta ți-a adus același sentiment de stres, de insuficient și de nevoie de a creea alți bani permanent?

Ce crează asta? Cine crează asta?

Tu și mintea ta. Cine s-ar împiedica singur în propria lui minte?

De câte ori facem asta și nu ne dăm seama de toate aceste mecanisme de blocare, de sabotare, tipare de funcționare automată subconștientă, care sunt înscrise în partea de minte subconștientă și în energia noastră?

Cum ajungi la ele? Cum știi care sunt? Cum știi să le schimbi? Cum găsești si abordezi tiparele energetice, care nici măcar nu pot fi gândite în maniera liniară a minții noastre?

Toate energiile pot fi traduse în programe sau puncte de vedere clare. Așadar avem nevoie să abordăm atât componenta programelor și punctelor de vedere ale minții tale, cat și cea energetică.

Hai să vedem de exemplu ce obiectiv urmărești cu banii tăi.

În clasa “Cum să devii banii Avansat” din luna martie vom aborda cel puțin unul din succesele financiare pe care vrei sa le obții. Este important să știi ce succese urmărești cu banii tăi, ce este relevant pentru tine să faci cu banii tăi.

Majoritatea oamenilor urmăresc doar să fie într-un echilibru instabil cu banii lor.

De ce?

Pentru că nu aleg mai mult și nu crează, nu manifestă, nu actualizează, nu cer, nu primesc, nu respectă nici unul din principiile creației, pentru că resping parte energetică și invizibilă a lumii, acolo unde se crează totul.

Pentru ce am venit în această lume? Am venit să ne luăm lecțiile sau să construim ceva mai mult cu viețile noastre și în viețile noastre?

Există dimensiunea umană în care poți vedea lucrurile și dimensiunea conștientă care crezi tu că înțelege experiențele. Cine stabilește ce ai tu de integrat în această viață? Partea ta limitată sau partea ta nelimitată?

In mod clar cea care alege lucrurile pe care vrei să le creezi în viața ta este conștiința, ființa ta care are întreaga cunoaștere. Insă ea folosește ca sistem de traducere programele tale subconștiente, și energiile tale rezultate in urma vieților tale trecute și al vieților strămoșilor tai care funcționează ca și sistem de filtrare și aplicare practică în viața ta.

Personalitatea ta, gândurile tale, sentimentele, emoțiile și acțiunile tale și voința ta opresc accesul direct al conștiinței la viața ta. Obiectivul pe care il ai în viață este de la nivel de conștiință, dar noi nu mai știm pentru că nu suntem conectați la cine suntem noi, și atunci modul de aplicare în viața ta al acestor obiective depinde complet de tine, adică de modurile în care știi tu să obții lucrurile respective. Adică cum știi tu să înveți prin sărăcie, durere, suferință, renunțare, tristețe, frică, vinovatie. Toate aceste mecanisme prin care funcționăm sunt comodități ale acestei realități.

Ca să schimbi o astfel de comoditate trebuie să faci un efort. Pentru că iubești comoditatea, realitatea abuzului, agresivitatatii, neiubirii, sacrificiului, pedepsei, plății, cu toate că mintea ta spune că vrea altceva.

De aceea îți propun această serie de “Cum să devii banii avansat” din luna martie în care vom urmării cartea cu același nume de Gary Douglas și vei alege unul sau mai multe proiecte financiare importante pentru tine. Poți alege unul singur pentru lucru intensiv, după care poți trece la un alt proiect și lucra după înregistrări, în funcție de timpul disponibil pentru tine.

⭐️Ce îți trebuie?

Ai nevoie de patru ore pe zi, două pentru a lucra individual pe întrebările pe care ți le trimit înainte de fiecare capitol și două ore în care ne intalnim pe zoom și vedem ce ați conștientizat, ce puteți schimba, și ce puteți alege diferit.

Ce te ajută să funcționezi din abundență și ușurință cu banii tăi?

  1. Sa conștientizezi unde te blochezi
  2. Să cureți blocajul
  3. Să crezi diferit și dintr-un alt spațiu.

☘️Pret: In mod normal “Cum sa devii bani avansat este 2400 lei, insa aveți reducere, astfel încât clasa acum este 1750 lei.

🎈Perioada: 6-10 martie și 13-17 martie, 2 ore pe zi

🎈Interval orar?

10-12 sau 12-14. Scrie in comentarii intervalul orar favorabil pentru tine. Voi alege intervalul orar ales de cei mai multi participanti.

📍Preconditii: Absolvirea cursul de Fundatie Access Consciousness

📍Unde? Online, pe zoom

Inregistrările vor fi disponibile și puteți lucra și după înregistrări ulterior. Dacă nu puteți participa la sesiuni îmi puteți transmite întrebările și pe ce ați dori să lucrați și ne vom ocupa de situațiile dumneavoastră particulare.

📕Cartea „How to become money Advanced” de Gary Douglas are nouă capitole, vom aborda câte un capitol pe întâlnire, și un capitol general.

Te aștept cu drag pentru un lucru intensiv cu banii tăi și cu energia banilor.

Comments ( 1 )

  • Timpul s-a trecut si tu stii ca totul este gata sa se schimbe. Si un mod de a schimba asta este de a simti si a cunoaste. De a ne cufunda in muntii de energii negative pe care le trimitem catre noi si catre ceilalti si de a ne detecta propriile mecanisme de reglari cu banii.

    Deci, ai experimentat vreodata a avea mai multi bani, si ai vazut ca aceasta merge in paralel cu mai multe cheltuieli, si aceasta ti-a adus acelasi sentiment de stres, de insuficient si de nevoie de a creea alti bani permanent? Da, si asta poate fi schimbat daca devii constient de mecanismele prin care acest lucru se intampla. Uneori doar constientizand si acceptand cum se intampla aceste lucruri le putem schimba. Incearca sa explorezi ce inteles poate ascunde aceasta experienta si ce lectie poate avea pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian