CURS DIG DEEPER/ SAPARE MAI PROFUNDA

Articole Theta Healing

dig deeper

E un curs util pentru terapeuti – cei care doresc sa fie eficienti si sa patrunda rapid la radacina lucrurilor, dar si pentru persoanele care vor pur si simplu sa stie sa lucreze cu ele,  sa faca sapari pentru ele personal, fara sa mai apeleze neaparat la altcineva.

Este important sa stim sa schimbam programe, sa descarcam sentimente si programe care sa ne sustina, dar foarte important este sa gasim radacina si esenta blocajelor subconstiente si a tendintelor de auto-sabotare in toate domeniile vietii noastre.

Sunt 10 tehnici specifice de sapare cuprinse intr-un curs in care experimentam magia transformarilor interioare , posibilitatile infinite cuprinse in ADN ul nostru, capacitatile creatoare si posibilitatea de a ne crea viata si realitatea asa cum ni le dorim si cum este spre binele nostru cel mai inalt.

Recomand acest curs – daca e posibil, imediat dupa cursul de Theta Healing Avansat, pentru ca va va creste considerabil eficienta atunci cand urmati oricare alt curs de Theta – fie ca e vorba despre Manifestare si Abundenta, Suflete Pereche, Jocul Vietii, Anatomie Intuitiva, Relatii cu Lumea, Boli si Tulburari sau ADN 3.

Deja este cerut ca si preconditie pentru cursul de Relatii cu lumea.

Veti lucra practic si va veti forma deprinderea de a merge direct si cu siguranta la radacina problemelor si va veti forma o baza de lucru si o eficienta sporita. Astfel veti beneficia mult mai mult de experientele tuturor celorlalte cursuri de Theta Healing, creand schimbari ireversibile.

ro_RORomanian