Curs DIG DEEPER

Curs DIG DEEPER (Săpare în profunzime)

Săparea pentru a găsi convingerea cheie sau convingerea de bază,
pe care se sprijină alte zeci sau sute de convingeri.

Despre ce este vorba în cursul Dig Deeper?

Un curs în care aprofundezi cea mai importantă tehnică din Theta Healingsăparea pentru a găsi convingerea – cheie sau convingerea de bază, pe care se sprijină alte zeci sau sute de convingeri.

Ceea ce-ți va crește exponențial eficiența.

Afli cum să pătrunzi în profunzime, ai ocazia să exersezi citiri genetice, în ADN, și afli care sunt cele 8 tipuri de săpare și cum să faci astfel încât schimbările să fie totale și definitive.

Cursul are o energie extrem de specială și te ajută să ajungi și să schimbi cu ajutorul colegilor lucruri de care fugeai sau pe care evitai să le vezi până atunci.

Un curs în care exersezi deopotrivă citirile și înveți să faci citiri ale programelor subconștiente.

Se fac fiecare din tipurile de săpări predate cu exerciții frumoase și interesante.

Cerințe preliminare: absolvirea cursurilor ThetaHealing Bază și Avansat

Conținutul cursului:

  • Se fac fiecare din tipurile de săpări predate cu exerciții frumoase și interesante.
  • Petrecem împreună două zile de lucru intensiv practicând tehnica de Săpare în Profunzime, care ne duce la rădăcina problemelor pe care le avem, și ne permite să le schimbăm.
  • Există 8 tipuri de săpare care se folosesc în toate momentele în care vrei să lucrezi cu cineva sau cu tine însuți și vrei să fii eficient în tehnica ThetaHealing.
  • Cursul are ca precondiții cursurile de bază și avansat și este unul din cursurile cerute ca și precondiție pentru toate celelalte cursuri Theta Healing ulterioare.
  • Vom trece în revistă testările kinesiologice, ce programe schimbi, și ce programe nu schimbi.
  • Deasemeni în cursul de Săpare în Profunzime exersăm tot ceea ce faci într-o ședință de Theta Healing de la început până la sfârșit, dacă dorești să fii practicant de Theta Healing, și ce te face să schimbi într-o ședință de zeci și sute de ori mai rapid lucrurile.

Săparea este un proces fascinant, în care ajungi în miezul minciunilor și constructelor care te împiedică să fii mai mult tu, să creezi ce vrei în viața ta, să te simți blocat în aspectele vieții tale.

Dr. Delia Țurcan

Instructor independent si Certificat International de ThetaHealing®
Facilitator Certificat International de Access Consciousness® Bars, Facelift, Fundatie si „Bucuria Afacerilor”
Absolventă a International Academy of Classical Homeopathy din Alonnissos Grecia.

• Manualul practicianului Dig Deeper
• Certificatul Oficial de Practician de la ThetaHealing®Institude of Knowledge USA, care vă permite să fiți practician de Theta Healing după acest curs.
• Înscrierea pe site ul oficial www.thetahealing.com, ca practican al tehnicii ThetaHealing – pentru cei care doresc
• Reduceri pentru repetarea cursului
• Posibilitatea participării la grupul nostru de lucru și la alte evenimente care au loc pe plan local, împreună cu alți practicanți de Theta Healing

Durată curs:

  • 3 zile: ora 17-21 

Pret: 1680 RON

Reduceri la pachete de cursuri:

Dacă cumpărați doua cursuri aveți reducere 10%

Dacă cumpărați trei cursuri aveți reducere 20%

Dacă cumpărați patru cursuri aveți reducere 30% și puteți achita suma în doua transe (prima transă înainte de primul curs și a doua transă înainte de al doilea curs).

Forma de plată?
După completarea formularului, veți primi un email cu detaliile legate de plată și datele contului în care veți face transfer.
Unde va avea loc cursul?
Fiecare participant înscris va fi anunțat cu cel putin 24 ore înainte, locația cursului. Pentru a afla de cursurile din orașul tău sau cele online, abonați-vă la newsletter și/sau consultați pagina de Evenimente.

ro_RORomanian