Curs Energetic FaceLift

Access Energetic Facelift

Este un mod extraordinar de a reîntineri fața și inversa apariția îmbătrânirii.

Despre Access Energetic Facelift

Cum ar fi să duci o viață fără să te critici și judeci pentru corpul tău, fața ta și defectele tale?

Persoanele care au primit acest proces de corp au raportat – în afară de efectele fizice, și un lifting al vieții, cu mai multă energie, stabilitate și claritate. Ce efecte secundare extraordinare, nu?

Procesul este folosit și de profesioniști din întreaga lume în SPA-uri, centre de masaj, anti-aging și wellness din întreaga lume. Un atu suplimentar pentru orice business legat de frumusețe, cosmetic sau masaj, dar și de terapii alternative.

Access Energetic Facelift folosește energii multiple pentru a vindeca corpul și pielea, inversa efectele îmbătrânirii, elibera traumele, active memoria celulară și elibera nivele de judecăți cu privire la îmbătrânire, corp, degenerare și multe altele.

Beneficii:

Ce au constatat clienții?

  • O diminuare a liniilor și ridurilor feței;
  • Îmbunătățirea vederii;
  • Fermitatea și tonifierea mușchilor feței și a pielii în ansamblu;
  • Vindecarea și inversarea procesului de cicatrizare;
  • Pielea Sănătoasă și aspectul general împrospătat.

Și alte efecte legate de a te simți mai tânăr și mai confortabil în corpul tău și cu tine – deoarece are și proprietatea de a elibera energiile blocate în corp care te fac să ai o părere proastă despre tine și să te judeci pentru modul în care arăți.

Cum lucrează?

  • Ce se întâmplă cu tratamentul este că vezi schimbări care au loc imediat, dar și în următoarele zile, pe măsură ce energiile se integrează.
  • Ceea ce se întâmplă este faptul că persoana lasă să plece judecățile, convingerile și programele care țin semnele îmbătrânirii în corp. Pe măsură ce clienții învață să dea drumul la energia aceasta, cu atât mai repede fața și corpul pot intra într-un proces regenerativ care permite celulelor să-și modifice informațiile, ca atare anumite lucruri în metabolismul lor se schimbă – cum ar fi – se produce mai mult colagen, pielea se hidratează, astfel că fața va arăta mult mai proaspătă și vor fi din ce în ce mai puține riduri.

Câte ședințe sunt necesare?

  • Intervalul optim dintre două ședințe – este de o dată pe săptămână cel puțin, pentru a ține procesul în rulare, și celulele să producă schimbările necesare.
  • După 10 sesiuni săptămânale va fi o schimbare majoră în corp – suficientă pentru a permite ca următoarele ședințe să fie la două săptămâni, și apoi lunar.
  • S-a constatat că după 20 de ședințe schimbarea devine permanentă, deși clienții prefer să vină deoarece se simt foarte bine.

Dr. Delia Țurcan

Instructor independent si Certificat International de ThetaHealing®
Facilitator Certificat International de Access Consciousness® Bars, Facelift și Foundation
Absolventă a International Academy of Classical Homeopathy din Alonnissos Grecia.

Ce este inclus în curs?

ORICINE poate învăța asta!
Te poți înscrie la clasă fără cerințe preliminarii și înveți cum să aplici Access Energetic Facelift pe tine și pe ceilalți, primești Access Energetic Facelift pentru tine și pleci cu un certificat de Practician Access Energetic Facelift!
Poți începe să oferi sesiuni plătite imediat!

*Procesul este folosit și de profesioniști din întreaga lume în SPA-uri, practice de masaj, centre de masaj, anti-aging și wellness din întreaga lume. Un atu suplimentar pentru orice business legat de frumusețe, cosmetic sau masaj, dar și de terapii alternative.

Durată curs: Clasa va dura 8 ore și vei aplica și veți primi și oferi câte două procese de corp fiecare
Investiția ta pentru o nouă viață este: Preț curs 1900 lei

Pentru cei care repetă și pentru copii între 15 și 18 ani, cursul este la jumătate de preț.

Pentru copii pana la 15 ani cursul este gratuit.

Forma de plată?
După completarea formularului, veți primi un email cu detaliile legate de plată și datele contului în care veți face transfer.

Unde va avea loc cursul?
Fiecare participant înscris va fi anunțat cu cel putin 24 ore înainte, locația cursului. Pentru a afla de cursurile din orașul tău sau cele online, abonați-vă la newsletter și/sau consultați pagina de Evenimente.

ro_RORomanian